Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 374375376377378 ... 1053>
Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 10:27

jump Можете розтлумачити?

Козак-характерник написав: І якщо все ж прибудинкова котельня, то скажіть наступне. Я вимкнув опалення під час опалювального сезону. Я щось платитиму за опалення, якщо лічильник показує нульвий розход? Просто це якось не справедливо виходе. Опалювальний сезон триває, котельня працює, обігріває квартири, площі по за межами квартир, а хтось вимкнув і нічого не платить. Чи я щось не так розумію? І ці втрати закладені вже в тариф? Тоді дійсно, що при такій системі, як писав Долярчик, тариф може бути кінський. Чи як це відбувається на практиці? Питання до всіх хто в курсі, не лише пані Наталії. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 10:54

Козак-характерник написав:jump Можете розтлумачити?

Козак-характерник написав: І якщо все ж прибудинкова котельня, то скажіть наступне. Я вимкнув опалення під час опалювального сезону. Я щось платитиму за опалення, якщо лічильник показує нульвий розход? Просто це якось не справедливо виходе. Опалювальний сезон триває, котельня працює, обігріває квартири, площі по за межами квартир, а хтось вимкнув і нічого не платить. Чи я щось не так розумію? І ці втрати закладені вже в тариф? Тоді дійсно, що при такій системі, як писав Долярчик, тариф може бути кінський. Чи як це відбувається на практиці? Питання до всіх хто в курсі, не лише пані Наталії. :P

Зависит от ОСББ, скорее всего будут брать минимум за обслуживание и котельщика, но это все индивидуально для каждого дома.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:12

ol_zy написав:Зависит от ОСББ, скорее всего будут брать минимум за обслуживание и котельщика, но это все индивидуально для каждого дома.

От і хочу почути від конкретних форумчан, як на практиці відбувається.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:21

Козак-характерник написав:І якщо все ж прибудинкова котельня, то скажіть наступне. Я вимкнув опалення під час опалювального сезону. Я щось платитиму за опалення, якщо лічильник показує нульвий розход? Просто це якось не справедливо виходе. Опалювальний сезон триває, котельня працює, обігріває квартири, площі по за межами квартир, а хтось вимкнув і нічого не платить. Чи я щось не так розумію? І ці втрати закладені вже в тариф? Тоді дійсно, що при такій системі, як писав Долярчик, тариф може бути кінський. Чи як це відбувається на практиці? Питання до всіх хто в курсі, не лише пані Наталії. :P

В щуцинских ипенях есть отдельная оплата за сети ГВ и ЦО. Распределяется пропорционально метражу квартиры. В среднемесячных расходах получается примерно 40%.Зображення
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:27

Gastarbaiter написав:В щуцинских ипенях есть отдельная оплата за сети ГВ и ЦО. Распределяется пропорционально метражу квартиры. В среднемесячных расходах получается примерно 40%.Зображення

Це не по фен-шую. :P Як абонплата. Я хочу платити ЛИШЕ по лічильнику. Якщо немає розходу, то нічого не платити. Щоб прозоро все було.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:38

Козак-характерник написав:
  Gastarbaiter написав:В щуцинских ипенях есть отдельная оплата за сети ГВ и ЦО. Распределяется пропорционально метражу квартиры. В среднемесячных расходах получается примерно 40%.Зображення

Це не по фен-шую. :P Як абонплата. Я хочу платити ЛИШЕ по лічильнику. Якщо немає розходу, то нічого не платити. Щоб прозоро все було.

Козаче,
оплата тільки за лічильником і нічого лишнього - лише ІО
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:42

jump написав:Козаче,

Просто хитрожопі забудовники обзивають індивідуальним опаленням і прибудинкову котельню. А по факту, це колгосп. :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:42

jump написав:

Козаче,

С ИО - оно понятно, тут вопрос с "прибудинковою котельнею" более интересен.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 11:47

ol_zy написав:С ИО - оно понятно, тут вопрос с "прибудинковою котельнею" более интересен.

Та ото ж... :P Котел - це власна котельня в кожній квартирі. А прибудинкова котельня - колгосп. І як там в тому колгоспі трудодні нараховують, не відомо. :P Відчуваю дупою, що якась падлянка там закладена всередині. Як написали вище, абонка. Користувався чи ні, все одно плати за послугу. Чи, якщо абонка відсутня, то кінський тариф, в якому закладені всі втрати. Адже котельня працює. І якщо частина квартир вимкне опалення, то витрати на обслуговування котельні хтось винен оплатити. Гіпертрофона ситуація - всі квартири вимкнули опалення. Котельня працює. Хто оплатить бенкет? Тобто або вводити абонку, або закладати такі втрати в тариф.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 12:01

jump написав:Козаче,

Просто хитрожопі забудовники обзивають індивідуальним опаленням і прибудинкову котельню. А по факту, це колгосп. :P

це не тільки колгосп, а й щорічні додаткові витрати на підтримку придомової котельні у справному стані. Забудован здає та передає будинок із тим барахлом ОСББ, а потім ОСББ рве дупу аби ремонтувати ті засувки, перемикачі, двигуни, труби (які періодично рве і щорічно необхідно перевіряти на міцність у кожній квартирі перед запуском зимового сезону)

коли купуєте норм новобуд із ІО, до Вас приходить майстер, перевіряєте усі налаштування котла, отримуєте підписи на руки про справність та придатність до використання, постійне якісне обслуговування як дистанційно так і за викликом на місце.
Востаннє редагувалось jump в Пон 27 тра, 2019 12:07, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 374375376377378 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор