Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
- поруч мого Лайту, будують Грінвіль Парк(вже 1 будинок щось на 9 пов. вигнали і ще 1 десь на 7 пов. - і ще там має бути нанадцять будинків...) - і ціни там коливаються щось 18-19тис.грн/м2 ... а тепер УВАГА питання: ЧОМУ мої сусіди пропонують(і це не на олх, а у Вайбері - а це означає, що хочуть РЕАЛЬНО продати) у Лайті м2 пА 730/м2 - тобто ~ 19 300грн/м2???! - у вже ЗДАНОМУ(ще взимку)!!!! - НЕВЖЕ звалюють за бугор? - але не пишуть, що терміново!
.... от реально хочеться взяти іпотеку на ту квартиру..... - але, покищо не потягну, бо мій ремонт забирає левову частку моєї скирди...
- але, чому вони(сусіди) не продають, хоч по 20-21тис/м2??? - що за НЕЗРОЗУМІЛЕ меценацтво???!
Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня. Я Вам у любого забудовника зроблю ціну на 1000 дешевше. Ви мені краще скажіть що брати Авалон,Зелена чи Стрийська,Моя країна. Ціна нормальна всюди. Плюс Зелена що вже збудовано. І ціна. Мінус район,хоча мені подобається. Стрийська треба чекати. Курс вище пліз))
Gastarbaiter написав:В щуцинских ипенях есть отдельная оплата за сети ГВ и ЦО. Распределяется пропорционально метражу квартиры. В среднемесячных расходах получается примерно 40%.
Це не по фен-шую. Як абонплата. Я хочу платити ЛИШЕ по лічильнику. Якщо немає розходу, то нічого не платити. Щоб прозоро все було.
Там спецсчётчики для хитрожопых , прикрутить полностью нельзя ,есть минимальный минимум протока , шо бы за счёт соседей не греться.
Ethereum написав:Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня. Я Вам у любого забудовника зроблю ціну на 1000 дешевше. Ви мені краще скажіть що брати Авалон,Зелена чи Стрийська,Моя країна. Ціна нормальна всюди. Плюс Зелена що вже збудовано. І ціна. Мінус район,хоча мені подобається. Стрийська треба чекати. Курс вище пліз))
1) - це як/яким чином? 2) - Зелена Стріт- норм., одне лише - буде конкуренція велика по оренді.... - чи Ви для себе берете?
Ethereum написав:Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня. Я Вам у любого забудовника зроблю ціну на 1000 дешевше. Ви мені краще скажіть що брати Авалон,Зелена чи Стрийська,Моя країна. Ціна нормальна всюди. Плюс Зелена що вже збудовано. І ціна. Мінус район,хоча мені подобається. Стрийська треба чекати. Курс вище пліз))
1) - це як/яким чином? 2) - Зелена Стріт- норм., одне лише - буде конкуренція велика по оренді.... - чи Ви для себе берете?
Будете щось купляти,допоможу. Ви ж добрий бізнесмен) Беру ,бо думаю все подорожає. Курс і зомбовані мені допоможуть. Між іншим тут так ніхто і не розібрався в індивідуальному опаленні,бо не знає які норми входять в липні. Будівельник точно ,думаю знає. Але краще менше говорити і тоді можна щось розрахувати і бути в+.
ol_zy написав:С ИО - оно понятно, тут вопрос с "прибудинковою котельнею" более интересен.
Та ото ж... Котел - це власна котельня в кожній квартирі. А прибудинкова котельня - колгосп. І як там в тому колгоспі трудодні нараховують, не відомо. Відчуваю дупою, що якась падлянка там закладена всередині. Як написали вище, абонка. Користувався чи ні, все одно плати за послугу. Чи, якщо абонка відсутня, то кінський тариф, в якому закладені всі втрати. Адже котельня працює. І якщо частина квартир вимкне опалення, то витрати на обслуговування котельні хтось винен оплатити. Гіпертрофона ситуація - всі квартири вимкнули опалення. Котельня працює. Хто оплатить бенкет? Тобто або вводити абонку, або закладати такі втрати в тариф.
В знайомого абон за обслуговування, плюс те, що накрутить квартирний лічильник, плюс те що накрутить опалення підїзду (розбито по квартирам). Суму абона можу спитати але думаю, що вона залежить від к-сті квартир, що обслуговує котельня.
Львівський БатяР написав:В знайомого абон за обслуговування, плюс те, що накрутить квартирний лічильник, плюс те що накрутить опалення підїзду (розбито по квартирам). Суму абона можу спитати але думаю, що вона залежить від к-сті квартир, що обслуговує котельня.
Запитайте. Але вже зрозуміло, що прибудинкова котельня - колгосп. Якщо не користуєшся, все одно плати. І якщо абонку ще якось можна виправдати, бо котельню треба обслуговувати, то плату за опалення поза межами квартир, ні. Бо немає можливості регуляції подачи тепла в місцях загального користування в індивідуальному порядку. Хто визначатиме інтенсивність опалення там? А затрати ділять на всіх порівну.
П.С. Онлі індивідуальний котел. Не користуєшся - нічого не платиш. Ні абонки, ні за опалення поза межами квартири. А взагалі при такому способі опаленні справедливіше всі додаткові витрати закласти в тариф. Принаймні, тоді зберігається можливість індивідуальної регуляції, задля економії. Нехай і тариф кінський. Або ставити загальний лічильник на будинок і ділити всі витрати по нормах: метражу конкретної квартири+місця загального користування на всіх пропорційно кількості квартир. Бо кожний регулює тепло в своїй квартирі індивідуально, а котельня працює все одно на колгосп, як цілий організм. Опція регулювання зберігається в такому випадку лише як опція комфорту(одному жарко, іншому зимно, кожний температуру в квартирі під себе робить), а не опція економії.