Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 375376377378379 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 12:04

jump написав:це не тільки колгосп, а й щорічні додаткові витрати на підтримку придомової котельні у справному стані.

Такий хокей нам, анархистам - індивідуалістам не потрібний... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 тра, 2019 13:42

будьте обережні, балкони, цегла, ліпнина на голову...

У центрі Львова на голову дівчини впала цегла
http://fortpost.lviv.ua/novyny/20517-u- ... ilZgdFYYao
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 12:38

... і будь тут мудрим ©

.... от реально важко зрозуміти...

- поруч мого Лайту, будують Грінвіль Парк(вже 1 будинок щось на 9 пов. вигнали і ще 1 десь на 7 пов. - і ще там має бути нанадцять будинків...)
- і ціни там коливаються щось 18-19тис.грн/м2
... а тепер УВАГА питання: ЧОМУ мої сусіди пропонують(і це не на олх, а у Вайбері - а це означає, що хочуть РЕАЛЬНО продати) у Лайті м2 пА 730/м2 - тобто ~ 19 300грн/м2???! - у вже ЗДАНОМУ(ще взимку)!!!!
- НЕВЖЕ звалюють за бугор? - але не пишуть, що терміново!

.... от реально хочеться взяти іпотеку на ту квартиру..... - але, покищо не потягну, бо мій ремонт забирає левову частку моєї скирди...

- але, чому вони(сусіди) не продають, хоч по 20-21тис/м2???
- що за НЕЗРОЗУМІЛЕ меценацтво???! :shock:

п. с.
... от глянув на сайті Грінвіль Парк - 18150-18800грн/м2
https://greenville-park-lviv.com.ua/section/g2-floor-1/
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 13:40

Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня.
Я Вам у любого забудовника зроблю ціну на 1000 дешевше. Ви мені краще скажіть що брати Авалон,Зелена чи Стрийська,Моя країна. Ціна нормальна всюди. Плюс Зелена що вже збудовано. І ціна. Мінус район,хоча мені подобається. Стрийська треба чекати. Курс вище пліз))
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 13:41

Козак-характерник написав:
  Gastarbaiter написав:В щуцинских ипенях есть отдельная оплата за сети ГВ и ЦО. Распределяется пропорционально метражу квартиры. В среднемесячных расходах получается примерно 40%.Зображення

Це не по фен-шую. :P Як абонплата. Я хочу платити ЛИШЕ по лічильнику. Якщо немає розходу, то нічого не платити. Щоб прозоро все було.

Там спецсчётчики для хитрожопых , прикрутить полностью нельзя ,есть минимальный минимум протока , шо бы за счёт соседей не греться.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 14:37

Ethereum написав:Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня.
Я Вам у любого забудовника зроблю ціну на 1000 дешевше. Ви мені краще скажіть що брати Авалон,Зелена чи Стрийська,Моя країна. Ціна нормальна всюди. Плюс Зелена що вже збудовано. І ціна. Мінус район,хоча мені подобається. Стрийська треба чекати. Курс вище пліз))

1) - це як/яким чином?
2) - Зелена Стріт- норм., одне лише - буде конкуренція велика по оренді.... - чи Ви для себе берете?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 16:24

Долярчик написав:
  Ethereum написав:Сайт то фігня. На Кульпарківській висить стенд по 12500- що то правда? Брехня.

1) - це як/яким чином?
2) - Зелена Стріт- норм., одне лише - буде конкуренція велика по оренді.... - чи Ви для себе берете?

Будете щось купляти,допоможу.
Ви ж добрий бізнесмен)
Беру ,бо думаю все подорожає. Курс і зомбовані мені допоможуть.
Між іншим тут так ніхто і не розібрався в індивідуальному опаленні,бо не знає які норми входять в липні.
Будівельник точно ,думаю знає.
Але краще менше говорити і тоді можна щось розрахувати і бути в+.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 16:56

Vadim V написав:Там спецсчётчики для хитрожопых , прикрутить полностью нельзя ,есть минимальный минимум протока , шо бы за счёт соседей не греться.

Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2019 21:06

Козак-характерник написав:
  ol_zy написав:С ИО - оно понятно, тут вопрос с "прибудинковою котельнею" более интересен.

Та ото ж... :P Котел - це власна котельня в кожній квартирі. А прибудинкова котельня - колгосп. І як там в тому колгоспі трудодні нараховують, не відомо. :P Відчуваю дупою, що якась падлянка там закладена всередині. Як написали вище, абонка. Користувався чи ні, все одно плати за послугу. Чи, якщо абонка відсутня, то кінський тариф, в якому закладені всі втрати. Адже котельня працює. І якщо частина квартир вимкне опалення, то витрати на обслуговування котельні хтось винен оплатити. Гіпертрофона ситуація - всі квартири вимкнули опалення. Котельня працює. Хто оплатить бенкет? Тобто або вводити абонку, або закладати такі втрати в тариф.

В знайомого абон за обслуговування, плюс те, що накрутить квартирний лічильник, плюс те що накрутить опалення підїзду (розбито по квартирам).
Суму абона можу спитати але думаю, що вона залежить від к-сті квартир, що обслуговує котельня.
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 тра, 2019 00:04

Львівський БатяР написав:В знайомого абон за обслуговування, плюс те, що накрутить квартирний лічильник, плюс те що накрутить опалення підїзду (розбито по квартирам).
Суму абона можу спитати але думаю, що вона залежить від к-сті квартир, що обслуговує котельня.

Запитайте. Але вже зрозуміло, що прибудинкова котельня - колгосп. Якщо не користуєшся, все одно плати. І якщо абонку ще якось можна виправдати, бо котельню треба обслуговувати, то плату за опалення поза межами квартир, ні. Бо немає можливості регуляції подачи тепла в місцях загального користування в індивідуальному порядку. Хто визначатиме інтенсивність опалення там? А затрати ділять на всіх порівну.

П.С. Онлі індивідуальний котел. Не користуєшся - нічого не платиш. Ні абонки, ні за опалення поза межами квартири. А взагалі при такому способі опаленні справедливіше всі додаткові витрати закласти в тариф. Принаймні, тоді зберігається можливість індивідуальної регуляції, задля економії. Нехай і тариф кінський. Або ставити загальний лічильник на будинок і ділити всі витрати по нормах: метражу конкретної квартири+місця загального користування на всіх пропорційно кількості квартир. Бо кожний регулює тепло в своїй квартирі індивідуально, а котельня працює все одно на колгосп, як цілий організм. Опція регулювання зберігається в такому випадку лише як опція комфорту(одному жарко, іншому зимно, кожний температуру в квартирі під себе робить), а не опція економії.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 375376377378379 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей