|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 06 вер, 2020 12:06
Долярчик написав:Та я і тролю - і сміюсь - і плачу одночасно Бо для мене наочно - ЦЕ ФАРБОЮ РОЗМІЧЕНА БРУКІВКА(ну ще має загальний дах) А тут(в Ременеві) ПОВНОЦІННА КВАРТИРА З УСІМА КОМУНІКАЦІЯМИ!!! Ну, на пару копійок дорожча, але ПОВНОЦІННА КВАРТИРА!!! Ще й на чистому/незагазованому повітрі!!!
а ви поживіть там, поїздіть на роботу і назад щодня, дітей в школу і назад повозіть. ви розумієте, що на маршрутці не вийде, і в одне авто тяжко, бо в один час їхати всім не вийде. вже 2 авто потрібно, вам і дружині, з усіма супутніми експлуатаційними витратами. посидіть там всі вихідні безвиїзно, бо не захочеться вже зайвий раз нікуди їхати, бо та їзда вже зає..а. нє, краще попитайте тих хто так їздить.  не на всі ж граблі самому наступати. те, що квартира там дешевше, вам з великим запасом "відіб'є" логістика. потім самі не раді будете. ви попитайте, вам багато цікавого розкажуть. там жити добре, коли в місто потрібно раз чи два на тиждень попасти, на пенсії, чи робота так дозволяє. а на щодень - це не зовсім те, що підійшло б.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 12:14
wild.tomcat написав: Долярчик написав:Бо для мене наочно - ЦЕ ФАРБОЮ РОЗМІЧЕНА БРУКІВКА(ну ще має загальний дах) А тут(в Ременеві) ПОВНОЦІННА КВАРТИРА З УСІМА КОМУНІКАЦІЯМИ!!! Ну, на пару копійок дорожча, але ПОВНОЦІННА КВАРТИРА!!! Ще й на чистому/незагазованому повітрі!!!
а ви поживіть там, поїздіть на роботу і назад щодня, дітей в школу і назад повозіть. ви розумієте, що на маршрутці не вийде, і в одне авто тяжко, бо в один час їхати всім не вийде. вже 2 авто потрібно, вам і дружині, з усіма супутніми експлуатаційними витратами. посидіть там всі вихідні безвиїзно, бо не захочеться вже зайвий раз нікуди їхати, бо та їзда вже зає..а. нє, краще попитайте тих хто так їздить.  не на всі ж граблі самому наступати. те, що квартира там дешевше, вам з великим запасом "відіб'є" логістика. потім самі не раді будете. ви попитайте, вам багато цікавого розкажуть. там жити добре, коли в місто потрібно раз чи два на тиждень попасти, на пенсії, чи робота так дозволяє. а на щодень - це не зовсім те, що підійшло б.
читаючи опуси Долярчика мені постійно здається, що їх пописує школяр, який абсолютно далекий від реалій життя у Львові і поза Львовом 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 12:38
Так, настав час розкрити 2 об'єкти з 5-ти, які я моніторю більше половини року і в які хочу/хотів вкластись! Пріоритетом вибору об'єктів - є і була ЛОКАЦІЯ!(якщо не класна, то хоч "середня") - і щоб вкластись в ціну 750-800тис.грн! Так от - ціни за пів року "пошпарили" і вже ці об'єти плавно відірвались від моєї реальності! Думаю, ну нехай - треба на їхнє місце поставити інші. І так, як ціни, майже всюди(крім глибоких окраїн/або де натикали новобудів валом, як от наприклад, за МЕТРО на Дж. Вашингтона) зросли, то вирішив трршки приспустити планку і розглянути варіанти між "задуп'єм" і "середньою" локацією. Таким, я вважаю, наприклад 2 об'єкти на вул. Очеретяній - це вже Щурата, але тільки початок(не глибина дупи) І що ви думаєте? Я був в шоці!!! Так як пам'ятав рекламу, що там було дуже дешево! І тепер думаю, що вже йде справа до здачі і тому можна розглянути ці варіанти. От і далі, реклама блимала на одному з тих об'єктів щось від 730К Так от, один об'єкт складається з двох будинків: 1-й- збудований - однух і двух вже нема!(курча, як гарячі пиріжки) 2-й - будинок - здача в кінці 2022р - відпадає по такому конячому ціннику(якщо врахувати таку пізню здачу) і в такій не найкращій локації! Другий об'єкт зразу поруч - збудований - НІКУЯ ВЖЕ НЕМА від забудовника!!! ВСЕ РОЗІБРАЛИ!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!! (так, на олх є, але ціни пА +/-35Кдол. однухи від перекупів, що в мою планку 750-800тис.грн не поміщається) Я в шоці!!! Які, пілять куї то все розгрібають???! Ще й в такому, майже, задуп'ї!!!? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 13:22
jump написав:читаючи опуси Долярчика мені постійно здається, що їх пописує школяр, який абсолютно далекий від реалій життя у Львові і поза Львовом
Хлопаки, та що ви прецепились до того, що не потрібно?!!! Я все прекрасно розумію!!! Просто ще раз - там в контексті я наголошував про те, що часто триндять "експерДи" і деякі деректори забудовників - що так і так - подорожчали будматеріали і тому зросли ціни на новобуди! Тому я хотів показати, що наприклад, в Ременеві - мабуть, халявні будматеріали  а у Львові - позолочені!  А на рахунок підземного паркінгу - так, розумію, там система пожежогасіння дорога.... АЛЕ, більше нічого такого - вдарили б ще два поверхи вгору і все б їм(забудовникам) окупилося з вершком! (а то зробили один під'їзд на 10 поверхів, а 2 на 8пов. під якими і зробили паркінг. То нащо були ті вигибони - вдарте всі під'їзди по 10пов. і все ок буде! - а не плачі, що паркінг дорого обійшовся! )
Востаннє редагувалось Долярчик в Нед 06 вер, 2020 13:30, всього редагувалось 2 разів.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 13:22
greenozon написав:у Львові є Садовий і він хоче жерти дальше все ясно
Лаконічно і по суті. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2240 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 14:52
Долярчик написав:От і далі, реклама блимала на одному з тих об'єктів щось від 730К Так от, один об'єкт складається з двох будинків: 1-й- збудований - однух і двух вже нема!(курча, як гарячі пиріжки) 2-й - будинок - здача в кінці 2022р - відпадає по такому конячому ціннику(якщо врахувати таку пізню здачу) і в такій не найкращій локації! Другий об'єкт зразу поруч - збудований - НІКУЯ ВЖЕ НЕМА від забудовника!!! ВСЕ РОЗІБРАЛИ!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!! (так, на олх є, але ціни пА +/-35Кдол. однухи від перекупів, що в мою планку 750-800тис.грн не поміщається)
Всё распихали по "вторым, третьим карманам", причём по самым минимальным ценам. Чтоб не показывать прибыль. Заодно "нужным людям" помочь красиво оформить за полцены, и перепродажу и фиксацию прибыли через годик  Всё есть, только "по мутным схемам и черным налом"
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Нед 06 вер, 2020 14:56
Вкладчик1234 написав: Долярчик написав:От і далі, реклама блимала на одному з тих об'єктів щось від 730К Так от, один об'єкт складається з двох будинків: 1-й- збудований - однух і двух вже нема!(курча, як гарячі пиріжки) 2-й - будинок - здача в кінці 2022р - відпадає по такому конячому ціннику(якщо врахувати таку пізню здачу) і в такій не найкращій локації! Другий об'єкт зразу поруч - збудований - НІКУЯ ВЖЕ НЕМА від забудовника!!! ВСЕ РОЗІБРАЛИ!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!! (так, на олх є, але ціни пА +/-35Кдол. однухи від перекупів, що в мою планку 750-800тис.грн не поміщається)
Всё распихали по "вторым, третьим карманам", причём по самым минимальным ценам. Чтоб не показывать прибыль. Заодно "нужным людям" помочь красиво оформить за полцены, и перепродажу и фиксацию прибыли через годик  Всё есть, только "по мутным схемам и черным налом"
Мені воно доступно? Чи для мене прайс лише з олх?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 вер, 2020 14:58
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Нед 06 вер, 2020 15:00
Долярчик написав:Чи для мене прайс лише з олх?
Это и есть "вторые-третьи карманы по мутным схемам с черным налом". Это предназначено для "пересичных"
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-