Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Даремно, Ви так, пане change_pm, наїхали на пана Bolt Знаєте, як воно бува... Прогуляєшся у Львові по Стрийскому парку, вип"єш кави в його нижній частині - в кафе "Вежа", відвідаєш будинок-музей Івана Франка і хочеться екзотики... Зайдеш тоді в магазин "Вина світу" на розі Стрийської та академіка Сахарова, візьмеш пляшку віскі... Ну і тоді - якраз в Албанію... земельна ділянка... якась капустинка, акась картоплинка... зверху можна поверхи надбудувати... та здавати...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 05 вер, 2020 21:12, всього редагувалось 1 раз.
Панове, що ж ви так далеко в дебрі полізли? Давайте краще біля дому! Ближче до теми гілки
Он в Ременеві, які гарні і ДЕШЕВІ будиночки будують! Та за таку ціну їх можна цілу охапку набрати! Особливо, якщо згадати ціну паркінгу в моєму будинку!!! РОЗМІТКА ФАРБОЮ ~ 3х4м в моєму будинку коштує 220тис. грн!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!! А як ще глянути ціну нової черги на котлован у Грінвілі, що поруч мого будинку, де ціна нової черги стартанула пА 973тис.грн!!! ЦЕ ЛЮТИЙ ПИСЕЦЬ!!!!!! :shock: Ей, забудовник! Дайте ТРИ!!!
Долярчик написав:Панове, що ж ви так далеко в дебрі полізли? Давайте краще біля дому! Ближче до теми гілки
Он в Ременеві, які гарні і ДЕШЕВІ будиночки будують! Та за таку ціну їх можна цілу охапку набрати! Особливо, якщо згадати ціну паркінгу в моєму будинку!!! [b][color=#FF8000]РОЗМІТКА ФАРБОЮ ~ 3х4м в моєму будинку коштує 220тис. грн!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!
Не можу зрозуміти чи це тролінг за паркомісце чи ви серйозно не розумієте скільки вартує його збудувати? 1. 3*4 метра воно не є, оскільки більшість машин мають довжину більшу ніж 4 метри. навіть компактна форд фієста має довжину 4 метри. 2. на ті, вже не 3*4 а як мінімум 3*5 метрів авто телепортується чи як? напевно має якось заїхати, то скільки там ще метрів? вартість паркомісця в 0 циклі не дуже відрізняється для забудовника від вартості квартири тієї ж площі, оскільки дуже багато відходить на заїзди, виїзди
Долярчик написав:Панове, що ж ви так далеко в дебрі полізли? Давайте краще біля дому! Ближче до теми гілки)
Он в Ременеві, які гарні і ДЕШЕВІ будиночки будують! Та за таку ціну їх можна цілу охапку набрати! ) Особливо, якщо згадати ціну паркінгу в моєму будинку!!! [b][color=#FF8000]РОЗМІТКА ФАРБОЮ ~ 3х4м в моєму будинку коштує 220тис. грн!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!
Не можу зрозуміти чи це тролінг за паркомісце чи ви серйозно не розумієте скільки вартує його збудувати? 1. 3*4 метра воно не є, оскільки більшість машин мають довжину більшу ніж 4 метри. навіть компактна форд фієста має довжину 4 метри. 2. на ті, вже не 3*4 а як мінімум 3*5 метрів авто телепортується чи як? напевно має якось заїхати, то скільки там ще метрів? вартість паркомісця в 0 циклі не дуже відрізняється для забудовника від вартості квартири тієї ж площі, оскільки дуже багато відходить на заїзди, виїзди
Та я і тролю - і сміюсь - і плачу одночасно Бо для мене наочно - ЦЕ ФАРБОЮ РОЗМІЧЕНА БРУКІВКА(ну ще має загальний дах) А тут(в Ременеві) ПОВНОЦІННА КВАРТИРА З УСІМА КОМУНІКАЦІЯМИ!!! Ну, на пару копійок дорожча, але ПОВНОЦІННА КВАРТИРА!!! Ще й на чистому/незагазованому повітрі!!!
Долярчик написав:Панове, що ж ви так далеко в дебрі полізли? Давайте краще біля дому! Ближче до теми гілки)
Он в Ременеві, які гарні і ДЕШЕВІ будиночки будують! Та за таку ціну їх можна цілу охапку набрати! ) Особливо, якщо згадати ціну паркінгу в моєму будинку!!! [b][color=#FF8000]РОЗМІТКА ФАРБОЮ ~ 3х4м в моєму будинку коштує 220тис. грн!!! КАРЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!
Та я і тролю - і сміюсь - і плачу одночасно Бо для мене наочно - ЦЕ ФАРБОЮ РОЗМІЧЕНА БРУКІВКА(ну ще має загальний дах) А тут(в Ременеві) ПОВНОЦІННА КВАРТИРА З УСІМА КОМУНІКАЦІЯМИ!!! Ну, на пару копійок дорожча, але ПОВНОЦІННА КВАРТИРА!!! Ще й на чистому/незагазованому повітрі!!!
А то что отъехав ещё дальше от Львова, можно бесплатно получить домик в селе не рвет "шаблоны", пора "взрослеть" )
lejko_vit написав:А то что отъехав ещё дальше от Львова, можно бесплатно получить домик в селе не рвет "шаблоны", пора "взрослеть" )
Та то зрозуміло)) Просто, час-від-часу піднімається питання - що, от будматеріали подорожчали і тому ціни на новобуди зросли)))
От з паралельної гілки
=======
Долярчик написав:
remark написав:ціни на них все будуть рости та рости, а мотивація до росту стара як світ: будівельні матеріали підвищились в ціні і майстрам треба зарплати підвищувати, щоби не виїхали всі до Польщі)
Мене це формулювання останнім часом дратує! - От в м. Червоноград - нормальний будинок на фото, вже будується - ціна від 340тис.грн!!! А біля мене відкрили нову чергу - тільки викопали ямку і стартанули зразу від 973тис.грн!!! Карл!!! І це звичайний клас "комфорт"! І комунікацій далеко вести не треба тут - все поруч! - То що, в Червонограді - будматеріали халявні, а до Львова вже приїзджають позолочені???
Так що ЛОКАЦІЯ! ЛОКАЦІЯ! ЛОКАЦІЯ! І ТІЛЬКИ ЛОКАЦІЯ впливає на ціну об'єкта!