|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 04 жов, 2020 20:05
Долярчик написав: dinozavrik написав:Критичне питання - який початковий внесок в відсотках та комісії додаткові
30% - початковий внесок 14% - іпотечний платіж(з усіма комісіями включно) - але до 3р. його потрібно закрити, бо далі йде "плаваюча ставка"! Цікаво? Якщо ні, то підставте свої цифри, з яких би ви починали б цікавитись? Тут ще найцікавішший момент(який ніхто наперед не може знати) - на скіли за 3р. девальвує гривня?
А Ви впевнені шо іпотеку банка дасть. Які доходи можете банці показати?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 жов, 2020 20:59
Квесторе_поверніться1) Приват вже погодив мені іпотеку У ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ!(скористатись нею можна протягом 2х міс. - ще десь місяць до закінчення залишилось) Тільки в нього умови не айс! ) 2) І періодично, ще 2 банки мені наярюють - що в мене супер кредитний рейтинг, і дають щось до пів ляма споживчого кредиту Та й все буде айс - принесу довідку з податкової за останніх 6міс - я ж то працюю в білу! п. с. Але, що-до іпотеки, то остаточне рішення прийму в кінці року, так як в мене є 2 варіанти для роздумів: 1) Взяти іпотеку на 70% від вартості квартири 2) Трошки підзичити в родичів і купити без іпотеки - просто менше м2 ДумаЮ! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 жов, 2020 13:53
akurt написав:Спробуємо розібратися
Ще раз Вам дякую за детальний розпис з цифрами! То я візьму трохи на свій лад підкоригую, що більш точнішшою виглядала моя "картина світу" Поїали... akurt написав:Дано: квартира-однушка за 1 000 000 гривень. Купівля під орендарів та отримання пасивного прибутку. Варіянт 1. Перший внесок - 300 000 гривень. Кредит на 700 000 на 36 місяців (чи погоджується банк саме на 36 місяців - важливе питання).
Банк погоджується, так як іпотеку дає на 20р з ФІКСОВАНОЮ ставкою на перші 3р., а далі діє "плаваюча" ставка(тому я і пишу, що потрібно закрити повністю за 3р.) akurt написав:Варто брати систему "аннуітет" - томо що пан розраховує на падіння курсу гривні до 35-50 гривень за долар, що цілком можливо. Тоді щомісячна виплата складає близько 24 000 гривень, а сума переплати за 36 місяців - близько 162 000 гривень. Тут перше питання - чи маєте можливість виплачувати саме 24 000 гривень на місяць - то не мало - - схоже, маєте. Все ОК
1) так, розраховую на курс 35+ через 1-2р. 2) При кредитних 700 000, місячний платіж буде становити майже 8 000, а решта суми(яка розкидана на 20р) треба заплатити пАпіжже!(в моєму випадку потрібно мати ВСЮ залишкову суму кредиту через 3р.) - отут і йде "теоретичний" розрахунок, що через 3р. буде легше заплатити всю суму, якщо гривня знеціниться.(а якщо ні - ну тоді легше не буде) ===== Далі там про ремонт - то цілком погоджуюсь. akurt написав:Але чи вірно так рахувати, бо прибуток у Вас НЕ в доларах США. Правда, можете щорічно підвищувати орендну плату - з урахуванням інфляції
1) прибуток - не в доларах, але він підтягується з лагом ~ до пів року.(з нього потрібно буде відкладати/конвертуючи в долар/ на повне погашення іпотеки) 2) На це і розраховано - якщо йде знецінення гривні, то і орендна плата буде підвищуватись в гривні.(яка буде повністю, перекривати місячні платежі, а з часом, ще й зверху буде трохи лишатись) akurt написав:Варіянт 2 виглядає значно приємнішим
А про варіант 2 - я писав, що буду брати менше м2 і там все трохи по-іншому. Але зараз озвучити не можу Скажу лише одне - що родичі мені позичуть без проблем і БЕЗ %% зверху! - правда, не більше 10тис.дол. але чекати можуть спокійно рік, чи при потребі і більше!(свого часу я їх виручив - закрив їхні, відносно "дрібні" кредити по декількох банків - де вже було дуже скрутно/банки передали справу колекторам/ - і теж на гроші я чекав щось з рік і БЕЗ %% зверху ) Так що поживемо - побачимо, як воно буде далі. Наразі, все ретельно обдумуЮ! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 жов, 2020 18:39
Frant написав:не платив жодної оренди
Так на комуналь і на їжу всі скидувались у "загальний чан"! З таким успіхом ми могли і в моїх батьків жити! Так, я не сперечаюсь - це своєрідна допомога, що не орендував - але, в НОВУ квартиру її сім'я нікуя не доклала, крім пару днів праці! Але, загалом, для того і є родина, щоб допомагати одне - одному! (там вище я писав, що свого часу і я допомагав своїм родичам)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 жов, 2020 10:28
Привіт Шукаю 2-ну квартиру в Авалоні на чорновола для купівлі. Раптом хтось продає напишіть будь ласка у пп.
-
yurasuk
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2020 08:23
yurasuk написав:Привіт Шукаю 2-ну квартиру в Авалоні на чорновола для купівлі. Раптом хтось продає напишіть будь ласка у пп.
Обійдіть той Авалон до окола, там часом банери про продаж на бальконах висять 
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 жов, 2020 10:21
Долярчик написав:UIRD застосовується вже ПІСЛЯ ФІКСОВАНОЇ ставки! - я ж там нагалосив ФІК-СО-ВА-НА! Тобто, якщо банк дає ФІКСОВАНУ ставку на 3-5р(а такі банки є, - а ентеріум, вище просто тицьнув на перші попавші умови) Тож, якщо ставка ФІКСОВАНА, наприклад на 3р, то 3р. я буду сплачувати ОДНАКОВУ суму по іпотеці!
А можете озвучить список банков, которые дают такую ставку под залог сущ. квартиры? Вам уже какие-то банки подтвердили предварительно выдачу?
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2020 10:23
Долярчик написав:записав у безкоштовну школу "ай-ті"
Цікаво, що за школа така, Ваша місцева?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 298 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 07 жов, 2020 13:31
ol_zy написав: Долярчик написав:UIRD застосовується вже ПІСЛЯ ФІКСОВАНОЇ ставки! - я ж там нагалосив ФІК-СО-ВА-НА! Тобто, якщо банк дає ФІКСОВАНУ ставку на 3-5р(а такі банки є, - а ентеріум, вище просто тицьнув на перші попавші умови) Тож, якщо ставка ФІКСОВАНА, наприклад на 3р, то 3р. я буду сплачувати ОДНАКОВУ суму по іпотеці!
А можете озвучить список банков, которые дают такую ставку под залог сущ. квартиры? Вам уже какие-то банки подтвердили предварительно выдачу?
Я вже писав, що у телефонному режимі погодили мені іпотеку Приват. Але у них - дорого А так, то гляньте кредобанк і правекс
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 жов, 2020 13:32
V2 написав: Долярчик написав:записав у безкоштовну школу "ай-ті"
Цікаво, що за школа така, Ваша місцева?
Ні, он-лайн записувала дружина
Востаннє редагувалось Долярчик в Сер 07 жов, 2020 13:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-