Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Удачі Долярчику зі здачею. Вивісив свою трьошку за десятку ,аж один дзвінок .Риг напарювала якихось індусів.При тому, що 90 переглядів.Прикінув по ЛОХу, що реально , якшо якісь норм орендарі то 8,5кг максимум.При тому, що пропозиції море.Якщо так піде далі, то довдеться здавати за комуналь.
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, а податки за оренду плануєте чесно платити...через рік?
А що тут, на цьому форумі є такі? Якщо через рік заставлять всіх сплачувати, то куди я дінусь? А якщо буде така ситуація, як зараз, то буду діяти, "як всі"! #яжнелох!
А як буде зовсім не вигідно здавати в оренду, ну то продам" і ділов то!"
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, а податки за оренду плануєте чесно платити...через рік?
А що тут, на цьому форумі є такі? Якщо через рік заставлять всіх сплачувати, то куди я дінусь? А якщо буде така ситуація, як зараз, то буду діяти, "як всі"! #яжнелох!
https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/orenda-2 ... ml?reason= Як думаєте реальне оголошення?Бо буду метрів 200 звідти двушку здавати.В мене стан приблизно такій же.Єдине частково меблі старі.Думав 7кг просити , а тут за шість.Піпец повний.
Bolt написав:https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/orenda-2-km-kvartiri-vul-kn-olgi-kobilits-IDJHRo8.html?reason= Як думаєте реальне оголошення?Бо буду метрів 200 звідти двушку здавати.В мене стан приблизно такій же.Єдине частково меблі старі.Думав 7кг просити , а тут за шість.Піпец повний.
Попит знизився. Студенти дистанційно вчаться. Багато праці дистанційно.