Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Орендодавець написав:Думаю, що в липні не введуть, але що будуть жостко контролювати
Як думаєте, якщо в Епіку набрати товару на ремонт на 100-150К, розрахувавшись карткою(чи оформити "оплату частинами") - може фінмон домахуватись/блокувати?
Нормальні люди на такі суми в Епіку так не купують о_О Берете чорну готівку , вибирете товар,або продавці виписують рахунки.Та їдете на відділ комплектації, там платите готівкою, за це надається знижка 10%, та накладні від ФОПа які показуєте на кассі.А фінмону , відповідно, показуєте середній палець правої руки Схемкою користувався декілька раз особисто, правда не на такі суми як планує пан Долярчик
ОРЕНДОДАВЕЦЬ Глянув цей жк "sota duet" на початку Кульпарковської від забудовника "no name" по ціні 1000$ за метр на стадії "кінь не валявся" та запитав себе самого чи цікава то може бути інвестиція на майбутнє? Тут же відповідь отримав з глибини своєї підсвідомості - ЗВИЧАЙНО ЩО НІ!!! Так давайте ж проаналізуємо чому? Район той, так собі - на трояка з натяжкою (колишній так званий "робітничо-селянский"). Напроти приміський вокзал з доїзджаючими, зліва Левандівка з долярчиками, справа Привокзальна з відповідним контингентом. Навіть жодного парку чи зеленої алеї окрім вбитого стадіону Сільмашу немає поруч, що б прогулятись біля будинку. Який адекватний айтішник захоче знімати квартиру в такій локації скажіть мені? А других порядних та грошовитих клієнтів у Львові майже немає і не буде найближчим часом. І ще не забувайте про сусідній завод Сільмаш з величезною територією, де в перспективі набудують тисячі і тисячі новеньких квартир під здачу, які прогнуть ціну у тому районі до рівня якогось там Сихова чи Левандівки. Це ще окрім тих, що побудовані чи добудовуються в трохи кращій локації далі по Кульпарківській. Я вже мовчу, що не відомо яка там буде реальна якість будинку, бо вже чудово нам усім відомо про брехливі рендери львівських забудовників, які хочуть продати гівно в гарній обгортці бізнескласу і англомовною назвою жк.
Орендодавець написав:Думаю, що в липні не введуть, але що будуть жостко контролювати
Як думаєте, якщо в Епіку набрати товару на ремонт на 100-150К, розрахувавшись карткою(чи оформити "оплату частинами") - може фінмон домахуватись/блокувати?
Нормальні люди на такі суми в Епіку так не купують о_О Берете чорну готівку , вибирете товар,або продавці виписують рахунки.Та їдете на відділ комплектації, там платите готівкою, за це надається знижка 10%, та накладні від ФОПа які показуєте на кассі.А фінмону , відповідно, показуєте середній палець правої руки Схемкою користувався декілька раз особисто, правда не на такі суми як планує пан Долярчик
Коли робив свій ремонт 2р. тому, то в Епіку переший раз масштабно закупився на 48К(не хотів тоді перевищувати 50К, так як ніхто внятно тоді не міг пояснити про тодішній "ліміт у 50К", після якого можуть виникнути якісь проблеми з фінмоном/чи податковою) Так от, я тоді все купив через карточку і мав знижку щось 7%(точно вже не пам'ятаю) + використав двомісячне відтермінування оплати по картці. А другий раз брав вже на меншу суму(щось на 10К чи більше) то використав "оплату частинами". Так що далеко знижки не тікають, якщо оплачувати НЕ готівкою Та й не завжди є стільки готівки! Вона, як правило, завжди розкидана по нерозривних гривнедепо, або якщо є в долярчиках, то влітку курс не дуже для обміну на грн
Bolt написав:оловне на зиму здати.Зара хата буде з кишені жалюгідні 700грн /міс тягнути. Пи.Си.Вчора заїхав за Трускавецьку і жахнувся все поле між нею та Сокільниками забудовується 4поверховими будинками по стилю подібне на казарми о_0.Судячи з того, що довкола було купа легковиків то все активно розкупається.
Трускавецька то взагалі нова головна біль після Підголоска - там дурдом - починаючи з Пару Смарту та закінчуючи фамілією в другому кінці - по Континенту півтора роки цікався тому - 11000 було зараз по 20000 - за що - не знаю - вікно у вікно мурашник, Галжитлобуд - там взагалі 1500+ квартир + поле до кінгкросу, якщо взяти ще в бік - Компаньйон, Авалонівський Холідей та мару між ними + Фамілієвських будинок - не знаю як називається в тому ж похмурому коричневому стилі навпроти Континенту - то 5000+ квартир на маленьку Трускавецьку яка має один виїзд в на Кульпарківську один на Стрийську і одну школу на цілий мікрорайон. Але рахом з тим, як писав по Континенту - з 11000 до 20000, по галжитлобуду з 10500 (таку ціну від підрядників мені пропонував ріелтор) до 21000+ як зараз просять - за ЩО ?????????? Ось такий він ринок нерухомості Львова
Sollentuna 80 написав:Якщо 1500 від Лев Девелопмент за апартаменти дорого чому не зацікавило інші об'єкти забудовника наприклад готовий на 99% ЖК Х'юге за 20000 грн.
Мене Лев взагалі не цікавить - про 1500 я для розуміння росту ринку. По х'юге - цікавий проект - я такі люблю - не величкий, не мурашник, якийсь хоч стиль, але ... для мене Зелена і та сторона - край географії - до траси на кордон - через весь Львів, до Київської - так само, до Карпат так само. Я більше Стрийську люблю, на зеленій також цікавий є Вікінг, але я між ним та Сотою вибравсоту.
Якщо такі об'єми краще пошукати на фірмах - з досвіду Епік далеко не самий дешевий - половину не габаритного і не важкого я з Порму притягнув - правда була акція з безкоштовною доставкою, частину з південного, частину з НЛ частину з Епіцентру - але якщо палить там брати - розбийте на декілька чеків щоб не було більше 50+ і не в один день - з 1000000000 транзакцій котрі йдуть в день Вас шукати точно не будуть
Тут тема в кредитці - є кешбек, є підльговий період, є розстрочка, є скидка по їх картці, я наприклад користувався карткою патріота там дуже часто 7% знижки + решта бонусів описаних вище - то ж грати собі мозок з лівими заходами на чорний нал за ради знижки в 1% як в результаті буде - це не має сенсу - тим більше кеш коштує гроші
Успіх написав:Коли робив свій ремонт 2р. тому, то в Епіку переший раз масштабно закупився на 48К(не хотів тоді перевищувати 50К, так як ніхто внятно тоді не міг пояснити про тодішній "ліміт у 50К", після якого можуть виникнути якісь проблеми з фінмоном/чи податковою) Так от, я тоді все купив через карточку і мав знижку щось 7%(точно вже не пам'ятаю) + використав двомісячне відтермінування оплати по картці. А другий раз брав вже на меншу суму(щось на 10К чи більше) то використав "оплату частинами". Так що далеко знижки не тікають, якщо оплачувати НЕ готівкою Та й не завжди є стільки готівки! Вона, як правило, завжди розкидана по нерозривних гривнедепо, або якщо є в долярчиках, то влітку курс не дуже для обміну на грн
[/quote][/quote] Не бачи цього повідомлення - все те саме також описав - зараз теоретично в епіку цікава альфовуська кобренд картка - якщо там ще лишилась безвідсоткова розстрочка на 6 місяців.