Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 668669670671672 ... 1055>
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 15:06

Потрібно порівнювати порівнювальне!

roberto dark написав:Так то воно так, але трьоха в старому фонді, а якщо ще в ЯКІСНОМУ ПОЛЬСЬКОМУ ЧИ АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ і в НАБАГАТО КРАЩІЙ ЛОКАЦІЇ,

А давайте без "якщо"?!
Тут "засвітили" КОНКРЕТНИЙ ПРИКЛАД - трьоха в панельці на Сихові, за Шуваром(а я ще й підозрюю, що в глибині - біля лісу, а не біля цивілізації/ринку)
То який там Польський/Австрійський люкс? :lol:
Давайте порівнювати порівнювальне! :mrgreen:

Якщо вже вчепились Левандівки - то вже влітку, мають здати першу чергу - нехай затримають до осені + час на ремонти - то "перші ластівки" вже мають взимку виставлятись під оренду!
Тож, не полінуйтеся тоді і знайдіть в сусідніх будинках/старому фонді ціни на оренду трьох-кімнатних і буде вам щастя! :wink:

п.с.
І ще про "спадщину"...
І чим тут хвалитись?
Що халява впала від дідуся/бабусі?
Чи вмінням за 10р. купити 53м2 + зробити ремонт і ще докупити 27м2?! І то ще жінку і двох дітей треба годувати/одягати! :wink:

Тьфу.... халявщики :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 16:22

Успіх написав:
  roberto dark написав:Так то воно так, але трьоха в старому фонді, а якщо ще в ЯКІСНОМУ ПОЛЬСЬКОМУ ЧИ АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ і в НАБАГАТО КРАЩІЙ ЛОКАЦІЇ,

А давайте без "якщо"?!
Тут "засвітили" КОНКРЕТНИЙ ПРИКЛАД - трьоха в панельці на Сихові, за Шуваром(а я ще й підозрюю, що в глибині - біля лісу, а не біля цивілізації/ринку)

Якщо вже вчепились Левандівки - то вже влітку, мають здати першу чергу - нехай затримають до осені + час на ремонти - то "перші ластівки" вже мають взимку виставлятись під оренду!
Тож, не полінуйтеся тоді і знайдіть в сусідніх будинках/старому фонді ціни на оренду трьох-кімнатних і буде вам щастя! :wink:

п.с.
І ще про "спадщину"...
І чим тут хвалитись?
Чи вмінням за 10р. купити 53м2 + зробити ремонт і ще докупити 27м2?! І то ще жінку і двох дітей треба годувати/одягати! :wink:

Я вважаю, що отримати у спадщину набагато достойніше, чесніше і по праву чим вкрасти, замутити на схемах, отримати хабаря і навіть чим спекулювати обдурюючи тих хто меньш хитріший ніж ти сам. Але для більш глибокого розуміння подібних філософських поглядів, треба мати певний рівень культури, освіти та виховання, що у долярчиків зустрічається не часто, бо як для особистості народженої в явній нужді, основним мірилом щастя і УСПІХУ для таких як правило являється лише одне - ДУЖЕ БАГАТО ГРОШЕЙ. Ось і думайТЕ!
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 16:40

Львівський БатяР написав:
П.С Я Вам вже казав, раз вже влізли в ринок то потрудіться його аналізувати і вивчати, а не орієнтуватись на окремі випадки, хочаб зареєструйтесь в групах в ФБ і відстежуйте його таким чином. Вчіться думати своєю головою!

П.П.С. Щось Я бачу чим більше ви відосіків дивитесь тим більше від реальності відриваєтесь. Якісь Ваші пости стали відірвані від життя і близькі до казки.
Памятаєте? Колись в народі ходило

А Тичина пише вірші
Та все гірші,
та все гірші
......

та залиште цей не_успіх в спокої, не робіть собі нерви :) нехай і далі літає в рожевих хмарах. чим довше і вище політає, тим болючішим буде приземлення, коли стикнеться з реальністю. але то вже його власні проблеми будуть... не хочеш ж бо чути що люди радять. ну що ж, вперед... він чомусь думає що його задуп'я лєванди комусь буде потрібне. комусь таки буде, але явно не тим хто з грошима. їм там робити нічого, вони інші місця собі оберуть, значно кращі, а не якийсь смарт з виглядом на 5й парк з смердючим колектором в придачу.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 16:55

Успіх написав:

А давайте без "якщо"?!

п.с.
І ще про "спадщину"...
І чим тут хвалитись?

Це смарт у вас під лісом, а від трьохи до старого Шувару меньше ста метрів.До трамвая метрів двісті.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 17:16

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Орендодавець написав:частину з Епіцентру - але якщо палить там брати - розбийте на декілька чеків щоб не було більше 50+ і не в один день - з 1000000000 транзакцій котрі йдуть в день Вас шукати точно не будуть

Тобто, магічна цифра 50Кгрн - таки справді працює? )) Бажано її не перетинати в один день - але ніхто толком не знає "чому?" ))
  Орендодавець написав:Тут тема в кредитці - є кешбек, є підльговий період, є розстрочка, є скидка по їх картці, я наприклад користувався карткою патріота там дуже часто 7% знижки + решта бонусів описаних вище - то ж грати собі мозок з лівими заходами на чорний нал за ради знижки в 1% як в результаті буде - це не має сенсу - тим більше кеш коштує гроші

Дякую, що підтвердили мої слова - що немає великого зиску носитись з готівкою по Епіку!
  roberto dark написав:то ж гребуть зараз усе

Тому і ціни ростуть на РН + майже всі(а може і всі) забудовники, сповільнити темпи будівництва - відповідно, менше пропозицій йде на ринок.
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 17:27

За крок до перевороту думок!©

Дуже б хотів, щоб ВСІ пани, які заходять на цю гілку - прокоментували кожний мій допис, що нижче.
Чи ПРАВДУ, або "не зручні" дописи - важко прокоментувати, чи просто, навіть, важко погодитись з моєю ПРАВДОЮ? ;)
  Успіх написав:Та от, тільки люди починають роздуплятись, що ринок оренди перенасичився і думають - все, стоп! Досить! Треба зупинитись, або навіть, почати свої орендні квартири продавати... - краще вже на депо тримати без гемору такого...
А тут "чік-чік" і ставки ще порізали/поріжуть і люди такі - ааааа! Нема де прилаштувати котлетку?!
А, засунемо в бетон! :D

І так по колу :)

Успіх написав:І ще, бачу, що деяке панство, не звертає на назву цієї гілки і розказує "де класно жити, а де погано".
Так ви не плутайте ПІД ОРЕНДУ і ДЛЯ СЕБЕ!
Скільки років ви будете відбивати свою прєлєсть, куплену па 1800$/м2, чи ще дорожче і + ремонт?!

От мені "Авалон Люкс" теж подобається, але це - "для себе", а купувати таке для оренди - не годиться!(100500 років відбивати треба) :)

Успіх написав:А давайте без "якщо"?!
То який там Польський/Австрійський люкс?
Давайте порівнювати порівнювальне!

Тож, не полінуйтеся тоді і знайдіть в сусідніх будинках/старому фонді ціни на оренду трьох-кімнатних і буде вам щастя! ;)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 17:46

Спиляй мушку

Успіх написав:

Еее, здача кавалірки в реконструйованому приватному будинку під багатоквартирний затягнулася в одному випадку на 3 місяці, в другому на 9 місіців, в третьому на 6.
Ремонт кавалірки півроку замість запланованих 2х місяців.

Добав карантини всякі.

Чорні лєблRді не всчот.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 17:49

по квадрату

Успіх написав: Нема де прилаштувати котлетку?!
А, засунемо в бетон! :D

І так по колу :)

2008
2014
2022
і так по квадрату
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 18:07

Успіх написав:Але, коли це настане, то і банки будуть давати 3-5% в гривні на депо і здача в оренду заграє новими барвами! :lol:

гагага
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 кві, 2021 19:55

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

roberto dark написав:хорошим назвати язик не повернеться, а деяких просто жахливі ( з величезними коридорами, кімнатами-нішами, напівкруглими або скошеними стінами

Планування - я сам обирав - то є воно, як на мене ОК, щодо планувань парусів - на вкус і цвєт ... - хотіли замовники аля корейські дутіки - їм їх зробили, щодо кімнат ніш - це для мене бомба варіант - менше загромодження в кімнаті
  roberto dark написав:ніяк не впливає на порядність забудовника чи гарантію

Нє ... ну Авалон, Парус, Галжитлобуд - ну просто 100% гарантію діють, прям вєрняк - звикніть - ті договори що дають забудовники не вартують навіть паперу на якому вони надруковані - хоч там кров'ю підпис би ставили і в 100500 нотаріусів завіряли. А про великі компанії - згадайте Київ - УкрБуд, Аркада, Микитась., передним афера була не пам'ятаю як називалась - компанії монстри, пацанячі пацани та кинули тупо на морозі.
  roberto dark написав:ОСОБЛИВО В ТАКІ ВАЖКІ КОРОНОВІРУСНІ ЧАСИ З ЛОКДАУНАМИ ТА МАЙБУТНІМИ ЄКОНОМІЧНИМИ КРИЗАМИ

Криза кризою, лоХдауни лоХдаунами - а ціну летять to the moon - я навів приклад з орендою - чому так - не знаю, збагнути економіку України не можливо, перед тим як спробувати здати перший об'єкт я так само скептично на все дивився, ОЛХ тикав, про кризу розмірковував, але реальність, чомусь, інша, позитивніша. При цьому у мене орендують далеко не ІТшники, на них світ клином не зійшовся, більше скажу, я б і не дуже їм поспішав здавати - це кінчені соціопати, по більшості своїй, тому до емпатії, розуміння, моралі, якихось людських відносин їм далеко. Особливо молоде покоління рахує себе "нєбожитєлями" яким, ти, смєрд, маєш преклонятися, бо воно "прищаве" круто заробляє, нічого, що як людина, вонО "0" вонО думає, що бабло рішає усе. Я не кажу що всі, але більшість і особливо 20-25 - це треш
  roberto dark написав:У вас буде машиніст знімати ?

Для нього є хостели і соціальне житло, а в сучасному невеликому будинку із зручною транспортною розв'язкою - впевнений, що будуть знімати, тим більше у мене апетити не великі. Тим більше район змінюється і то активно, чого взяти ремонт привокзальної площі, трамвайну розв'язку, зміни на Героїв УПА, реновацію старого австрійського фонду. Але то питання дискусивне - для мене в 2000-х Панча та макдональдс на чорновола був кінцем географії, а зараз там взагалі не погано

roberto dark написав:Про елітне житло замість Сільмашу - це звичайно говорить про вашу бурхливу уяву. Я теж фантастику любив читав у дитинстві, але напевно не настільки захоплювався ..))

Давайте без переходу на особистості, ну навіть як буде комфорт, я не проти, але точно не буде термітників як вище по Кульпарківській + точно будуть з новою інфраструктурою - парками, відкритими просторами, арт об'єктами, так як це вимагає ринок

roberto dark написав:Може ви мали на увазі жк Авалон Prime на кастелівці ( де я проживав кілька десятків чудових років)? То це справдi клубний будинок виглядає на бізнес класс за 1800$ за метр та вже напевно нічого хорошо там не продадуть вiд забудовника по такiй цiнi, бо це район дійсно ПРЕСТИЖНИЙ,( The best ) у Львові та гарантованно буде дорожче коштувати
- я і на 1800 не розраховую, але в питанні добудови це класний приклад., що навіть і в монстрів (Авалона) бувають проблеми - почитайте - цей будинок КОНКРЕТНО проблемний через припис Мінкульту, який уже в першій інстанції програм Авалон - то ж будемо бачити, а про престижність району - ну це питання відносне - трішки кращий від Соти, і то є ряд питань, перехрестя бандери, Коперніка, Гвардійської ДУЖЕ проблемне а до центру лише через нього.
  roberto dark написав:а мостом новими барвами заграє

Заграє, заграє - лише заграє власників, яким кожний ранок треба буде через вушко голки протиснутися на перехресті з Г. УПА коли всі 5к+ квартир ломануться на роботу та з роботи - буде грати аж загаравати. А до мосту що у нас є - усе забудоване, будувати не має де. Там або приватний сектор, або сталінки які не розселиш. Тому і апарт готель де був Менс коштує по 1500
  roberto dark написав:а умовою, що є сучасні ТРЦ і інфраструктура

Що ви маєте на увазі під інфраструктурою - якщо магазини то там лише Сільпо, і будуть пафосні магазини на 80-100 квадратів з 3 шмотками по ціні нирки. А от якщо інфраструктура то дороги - то на одну Кульпарківську там, як уже казав 5к+ квартир і варіантів її розширення чи альтернативи НЕМАЄ - на цьому дискурс про інфраструктуру можна завершувати, не говорю про школи та садки, приватні не рахуємо, бо хто має фінанси на приватний садок, має фінанси на свою квартиру.
  roberto dark написав:вище 4го термітники. Звик якось жити у будинках, коли сусіда зустрічаєш раз у декілька днів, та не чути взагалі ніколи через товстi стінi

І я за те, але покажіть мені цей рай у Львові в новобудовах за адекватну (та навіть за не адекватну) ціну - то й же Авалон Люкс - монолітно каркасний камертон на 8 поверхів
  roberto dark написав:Доллар знецінються напевно тому

Як мені це подобається - аналітика від еГспертів - якщо долар обесцінюється через СВІТОВУ пандемію, до найміцніша та стабільніша Українська гривня в часи правління НАЙВЕЛИЧНІШОГО керманича, свєточа думки та геніального стратега Єрмака в якого на півставки працює президентом клоун є острівцем впевненості та спокою. Якщо долар обесціниться на 10% бо його вливають в економіку (а не пизд... чи кидають голоті мусульманській переселенцям) то інші валюти обесціняться 3-4 рази більше.
А в загальному цікаво дебатувати - будуть міркування - готовий відповісти, дякую за Вашу думку
Орендодавець

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 668669670671672 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор