Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7071727374 ... 1054>
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2018 17:29

Ну то чекайте відповідей львському легіню від харківського рибалки та чернівецького батяра...
Я їм нагадував - готуються... Видно, варіянтів запропонують багато...
А я буду забивати у свої ворота...
Позавчора забив на 2 800$.
Сьогодні ще не знаю...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2018 19:23

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed написав:Якщо чесно не знаю що за комплекс, є у нього назва?

ЖК Софіївка
http://www.sofiivka.com.ua
greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Сер 28 лют, 2018 19:28

greenozon написав:
  sailed написав:Якщо чесно не знаю що за комплекс, є у нього назва?

ЖК Софіївка
http://www.sofiivka.com.ua

Понятно. 1.2 млн грн против 1.5 млн грн - разница существенная как по мне.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 11:42

fis написав:Трошки про сусідів:
Хорошим соседям - белые гробы, плохим - чёрные, як каже один мій знайомий :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

у колеги у приватному будинку сусіда-господар тримає єндиків та кріликів. То той хлопака щодня чманіє від запаху цих гордих птиць, вухатих нагуляних красенів, суміші сіна-болота-екскрементів. Амбре усієї палітри запахів особливо добре чути у дощову теплу або сирувату погоду - сонечко пригріває і уся ця неймовірна гама лине догори, прямо до шнобелів усіх сусідів довкола. І якщо кролики мовчки поїдають соковиту травицю або запашне сінце, то єндики дуже хвацько і вправно заводять рулади із переборами та переспівами. Ці чуттєві виспівування чути навіть у наглухо закритій хаті під товстою, дбайливо залатаною різнокольоровими латками усіляких розмірів та конфігурацій бабусиною периною та двома подушками із гусячим пірям, розміром в саму бабусю (подарунок внукам). Особливо високі ноти чути коли наїджений відбірним кормом із преміксами та ружними харчовими добавками (аби тушка різонько набирали ваги і дала якнайбільше мнєса і сала на холодці-завиванці-паштети - Паска на носі), гарно виспаний і у розквіті сил єндик зачинає гонити за файною єндичкою, котра уже розкрилась у своїй хтивій жіночій красі (нагуляла повненьке та пухкеньке рожеве гузенце, до якого так хце припасти своїм штрументом закоханий і очманілий від близької весни єндик). Коледзьо не раз слізно благав-просив на колінях і пластом приповзав аби тую ферму перенесли десь за межі його обійстя, але сусіда як справжній та поштивний галицький газда лише незворушно споглядав на него спідлоба, дбайливо доносячи усе нову порцію сіна-трави-добавок-хімії у мішечках для своїх улюбленців, помаленько рахуючи у голові, чи стачить йому цього разу виручки від продажу того всего, вирощеного нетіжкою працею на путівочку для усієї сім"ї (тато, мати, син та дочка) у сонячну Кирилівку.

Любіть своїх сусідів :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 12:33

jump
Ну от тому я дивлюся на таунхауз у межах міста.
Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Так що домашню худому не сильно заведешь. Ну і трохи інші звички у містян зазвичай. принаймні у тих хто дивиться на таунхаузи.
Востаннє редагувалось fis в Чет 01 бер, 2018 13:00, всього редагувалось 1 раз.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 12:55

fis написав:jump
Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Та що домашню худому не сильно заведешь. Ну і трохи інші звички у містян зазвичай. принаймні у тих хто дивиться на таунхаузи.

згідний, мінуси:

- манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня :lol: )
- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)
- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)
- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки
- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей.
П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди :shock:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 12:57

для інформації

УКРАЇНА
ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Розпорядження № 58
від 26.02.2018
Про збільшення чисельності працівників в виконавчих органах ЛМР з 1633 до 1646 станом на 01.03.2018 !

1646 му*** на 800тис мешканців. І це тільки мерія!!!

В Дніпрі 1235 працівників
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:05

jump написав:
  fis написав:jump
Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Та що домашню худому не сильно заведешь. Ну і трохи інші звички у містян зазвичай. принаймні у тих хто дивиться на таунхаузи.

згідний, мінуси:

- манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня :lol: )
- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)
- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)
- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки
- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей.
П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди :shock:

Ідеалу нема.
Але про тонкі перегородки ви не праві. Я бачив все в середені - все там ок, стіни товсті. 40см десь керамічної цегли.
Сучасні машини прогрівати не треба, навіть зле. Ну і це лише два сусіди по боках. З чимось трема змиритись. В мурашниках сусідів більше.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:13

akurt написав:Ну то чекайте відповідей львському легіню від харківського рибалки та чернівецького батяра...
Я їм нагадував - готуються... Видно, варіянтів запропонують багато...
А я буду забивати у свої ворота...
Позавчора забив на 2 800$.
Сьогодні ще не знаю...

Більш питань у мене до вас нема,пан Акурт,всі вже і так зрозуміли користь вашоі писанини. Кажете,2800 капнуло? Радію за вас безмежно,як у тому анекдоті,про діда,який мав свою молоду дружину по декілька разів на дню,на що була відповідь-"так і ви розповідайте". І справді розповідати,це ж не гроші заробляти! П.С.Стосовно таунхазів-іх единий мінус,але дуже великий мінус-це незрівнянно мала ліквідність таунхаза з квартирою-ну в тому разі коли вам будуть потрібні гроші на щось інше,то з квартири іх достать легше.Бо таунхауз це на любителя,а квартира-вона для всіх.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:23

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sinus написав:Стосовно таунхазів-іх единий мінус,але дуже великий мінус-це незрівнянно мала ліквідність таунхаза з квартирою-ну в тому разі коли вам будуть потрібні гроші на щось інше,то з квартири іх достать легше.Бо таунхауз це на любителя,а квартира-вона для всіх.

Розбирають їх досить бодро. Та і мало їх в нормальних місцях. А на всякий товар є покупець. Хоч і дорого.
В мене хоч і квартира але теж не сильно ліквідна бо дорога.
fis

Профіль

#<1 ... 7071727374 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор