Ну то чекайте відповідей львському легіню від харківського рибалки та чернівецького батяра...
Я їм нагадував - готуються... Видно, варіянтів запропонують багато...
А я буду забивати у свої ворота...
Позавчора забив на 2 800$.
Сьогодні ще не знаю...
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!![]() Понятно. 1.2 млн грн против 1.5 млн грн - разница существенная как по мне. ![]() у колеги у приватному будинку сусіда-господар тримає єндиків та кріликів. То той хлопака щодня чманіє від запаху цих гордих птиць, вухатих нагуляних красенів, суміші сіна-болота-екскрементів. Амбре усієї палітри запахів особливо добре чути у дощову теплу або сирувату погоду - сонечко пригріває і уся ця неймовірна гама лине догори, прямо до шнобелів усіх сусідів довкола. І якщо кролики мовчки поїдають соковиту травицю або запашне сінце, то єндики дуже хвацько і вправно заводять рулади із переборами та переспівами. Ці чуттєві виспівування чути навіть у наглухо закритій хаті під товстою, дбайливо залатаною різнокольоровими латками усіляких розмірів та конфігурацій бабусиною периною та двома подушками із гусячим пірям, розміром в саму бабусю (подарунок внукам). Особливо високі ноти чути коли наїджений відбірним кормом із преміксами та ружними харчовими добавками (аби тушка різонько набирали ваги і дала якнайбільше мнєса і сала на холодці-завиванці-паштети - Паска на носі), гарно виспаний і у розквіті сил єндик зачинає гонити за файною єндичкою, котра уже розкрилась у своїй хтивій жіночій красі (нагуляла повненьке та пухкеньке рожеве гузенце, до якого так хце припасти своїм штрументом закоханий і очманілий від близької весни єндик). Коледзьо не раз слізно благав-просив на колінях і пластом приповзав аби тую ферму перенесли десь за межі його обійстя, але сусіда як справжній та поштивний галицький газда лише незворушно споглядав на него спідлоба, дбайливо доносячи усе нову порцію сіна-трави-добавок-хімії у мішечках для своїх улюбленців, помаленько рахуючи у голові, чи стачить йому цього разу виручки від продажу того всего, вирощеного нетіжкою працею на путівочку для усієї сім"ї (тато, мати, син та дочка) у сонячну Кирилівку. Любіть своїх сусідів ![]() ![]() jump
Ну от тому я дивлюся на таунхауз у межах міста. Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Так що домашню худому не сильно заведешь. Ну і трохи інші звички у містян зазвичай. принаймні у тих хто дивиться на таунхаузи. Востаннє редагувалось fis в Чет 01 бер, 2018 13:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() згідний, мінуси: - манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня ![]() - при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею) - тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху) - вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки - у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей. П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди ![]() ![]() для інформаціїУКРАЇНА
ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РАДА Розпорядження № 58 від 26.02.2018 Про збільшення чисельності працівників в виконавчих органах ЛМР з 1633 до 1646 станом на 01.03.2018 ! 1646 му*** на 800тис мешканців. І це тільки мерія!!! В Дніпрі 1235 працівників ![]()
Ідеалу нема. Але про тонкі перегородки ви не праві. Я бачив все в середені - все там ок, стіни товсті. 40см десь керамічної цегли. Сучасні машини прогрівати не треба, навіть зле. Ну і це лише два сусіди по боках. З чимось трема змиритись. В мурашниках сусідів більше. ![]() Більш питань у мене до вас нема,пан Акурт,всі вже і так зрозуміли користь вашоі писанини. Кажете,2800 капнуло? Радію за вас безмежно,як у тому анекдоті,про діда,який мав свою молоду дружину по декілька разів на дню,на що була відповідь-"так і ви розповідайте". І справді розповідати,це ж не гроші заробляти! П.С.Стосовно таунхазів-іх единий мінус,але дуже великий мінус-це незрівнянно мала ліквідність таунхаза з квартирою-ну в тому разі коли вам будуть потрібні гроші на щось інше,то з квартири іх достать легше.Бо таунхауз це на любителя,а квартира-вона для всіх. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Розбирають їх досить бодро. Та і мало їх в нормальних місцях. А на всякий товар є покупець. Хоч і дорого. В мене хоч і квартира але теж не сильно ліквідна бо дорога.
|
|