Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7172737475 ... 1054>
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:37

fis написав:jump
Ну от тому я дивлюся на таунхауз у межах міста.
Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Та що домашню худому не сильно заведешь.

Індики з кролями бувають десь в хатинках на окраїнах міст. Десь де луг через дорогу. На звичайній міській вулиці (з приватними будинками) живність мало хто тримає- годувати нічим. Під час купівлі будинку/участку ви своїми очами бачите сусідів і якщо там хлів з свинями -навіщо таке купляти.
А наявність землі -великий плюс. Коли є свій садочок, черешні, груші, яблуні і т.п., коли є можливість посадити хоч десяток кущів винограду, малину, крижовник і т.п. -все це потребує небагато часу але переводить якість життя на зовсім інший рівень.
І купівля житла у багатоповерхівці не є гарантією від проблем з живністю.
Як тут вже писали,песик в 100 кг. може жити в сусідній квартирі і в очікуванні хазяїв видавати такі звуки, що сусідські кролі вам здадуться подарунком.

Хтось тут описував метання картохи в сусідських собак.
Маю аналогічний досвід :mrgreen: . Колись давним-давно винаймав квартиру, торцева, 2-й поверх. Поряд -приватний будинок. Ніщо не "предвєщало" біди. Як виявилось, у тих хазяїв був собака, який вдень ніяк не проявляв себе. А ось в місячну ніч.... Думаю, в минулому житті він був видатним оперним співком.
Що він тільки не виспівував. І оперетти і Жозель з Рахманіновим.
Пам'ятаю десь о 4-й ранку ми з жінкою уже і плакали і сміялися ...
Після того як сусідська терріторія побагатшала десь на мішок картохи, який поступово перекочував з нашого балкону до закутка з собакою, з'їхали з тієї квартири з великим полегшенням. А хтось там живе постійно...
До речі перед Новим Роком був у вас у Львові. Жив на Городоцькій навпроти театру ім. Лесі Українки. Верхній поверх, вікна у двір, з вікон-чудовий вигляд на Замкову Гору.
Так ось, спати було дуже важко через шум шин авто, які неслись по бруківці.
Кожного ранку приїздила вантажівка-сміттєвоз, яка вивантажувала сміттєві баки. Звуки, з якими вона це робила пам'ятаю і досі. Візміть на віру, що "кукарєки" півнів зранку то просто солов'їні мелодії у порівнянні з цим.
Я взагалі здивований, що хтось може хотіти жити в такій локації. Шум, гам, дитині ніде ні на вєліку поганяти, ні в футбол пограти...
До речі сам Новий Рік зустрічав у Чернівцях. Жили у центрі на Кобилянської - як для життя -приємніші враження.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:45

es77 написав:
  fis написав:jump

До речі перед Новим Роком був у вас у Львові. Жив на Городоцькій навпроти театру ім. Лесі Українки. Верхній поверх, вікна у двір, з вікон-чудовий вигляд на Замкову Гору.
Так ось, спати було дуже важко через шум шин авто, які неслись по бруківці.
Кожного ранку приїздила вантажівка-сміттєвоз, яка вивантажувала сміттєві баки. Звуки, з якими вона це робила пам'ятаю і досі. Візміть на віру, що "кукарєки" півнів зранку то просто солов'їні мелодії у порівнянні з цим.
Я взагалі здивований, що хтось може хотіти жити в такій локації. Шум, гам, дитині ніде ні на вєліку поганяти, ні в футбол пограти...

що ж Ви таке помешкання собі вибрали :lol:
потрібно було щось спокійне на тихенькій вуличці знайти
у центрі життя - це для мазохістів або глушмаків на обидва вуха :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 13:52

jump написав:згідний, мінуси:

- манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня :lol: )

Далеко не у кожного є потреба порсатися в огороді. Зазвичай ділянки біла таунхаусу вдосталь для зберігання авто и газону/вазонів з квітами попереду і для гойдалки, надувного басейну та мангалу на задньому дворі
  jump написав:- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)

Та чі багато цих авто буде? Одна ліворуч і може одна праворуч?
  jump написав:- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)

У багатоквартирних будівлях так само. Все одно треба робити ремонт у новобудові, то можна й шар ізоляції десь приховати.
  jump написав:- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки

В окремому приватному будинку зазвичай вікна теж не на океан дивляться
  jump написав:- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей.
П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди :shock:

Як і скрізь у нас
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 14:21

whois2010 написав:
  jump написав:згідний, мінуси:

- манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня :lol: )

Далеко не у кожного є потреба порсатися в огороді. Зазвичай ділянки біла таунхаусу вдосталь для зберігання авто и газону/вазонів з квітами попереду і для гойдалки, надувного басейну та мангалу на задньому дворі
  jump написав:- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)

Та чі багато цих авто буде? Одна ліворуч і може одна праворуч?
  jump написав:- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)

У багатоквартирних будівлях так само. Все одно треба робити ремонт у новобудові, то можна й шар ізоляції десь приховати.
  jump написав:- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки

В окремому приватному будинку зазвичай вікна теж не на океан дивляться
  jump написав:- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей.
П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди :shock:

Як і скрізь у нас

усе це зрозуміло, але при таких мінусах обопільних! - різниця у ціні просто шалена!
тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус :shock:
може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі :wink:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 14:37

jump написав:усе це зрозуміло, але при таких мінусах обопільних! - різниця у ціні просто шалена!
тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус :shock:
може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі :wink:

Тре дивитися на об`ект. У нас - невеликий обл.центр - десь два-три роки як стали таке будувати. Зазвичай купують "шевченкову" хатку з шматком землі 4-5 соток, та на її місці будують "таунхаус" на 4-5 хазяїв. Піноблок, керамічна цегла, між ними пінопласт для утеплення, дешеві вікна, тепла підлога и газовий котел у кожного окремо, металочерепиця, без гаража. Забудовник вікористовує існуючу єлектромережу до старого будинку, ойого ж газову трубу. Замість каналізації - зливна яма на кожну хатку. Вартість цього дива 40тис.у.е. за 98 квадратів у два поверхи. І це - страховисько, на мою думку.
Але, якщо це буде нормальна екосистема - закрита територія, дерева-кущіки, майданчики для дітей, відеоспостереження, пожежна сигналізація, охорона на в`їзді, та зовсім інший рівень якості самої будівлі, то чому це не має бути дорожче? Звісно, у якихось розумних межах.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 14:39

jump написав:тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус :shock:

Ось-ось.
При запитах в 150к. за таунхаус постає питання навіщо воно таке потрібно.
Краще власний будинок.

Особисто я будував не з нуля, взяв нормальний цегляний будинок 70-х років, з нього залишилися тільки стіни і то не всі. Зробив прибудову, поміняв всі коммунікації, сучасний ремонт та й живу собі...

А віддавати 150к за купу газобетону та 0,5 сотки землі воно якось не того...
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 15:16

es77 написав:
  jump написав:тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус :shock:

Ось-ось.
При запитах в 150к. за таунхаус постає питання навіщо воно таке потрібно.
Краще власний будинок.

Особисто я будував не з нуля, взяв нормальний цегляний будинок 70-х років, з нього залишилися тільки стіни і то не всі. Зробив прибудову, поміняв всі коммунікації, сучасний ремонт та й живу собі...

А віддавати 150к за купу газобетону та 0,5 сотки землі воно якось не того...

От тому я і кажу,що мало кому той таунхауз потрібен,звісно свій Дом краще!
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 17:33

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Ті, що я бачив по 135 а не по 150 будують з цегли. Нормальної, як на наші часи. Вікна достаньо хороші - міняти не має сенсу. купити таке місце у вас дешево не вийде, десь 150 тис так і коштує. А ще треба старе розвалити та нове побудувати. Якщо ви все це готові робити самостійно то прапор у руки. Я краще переплачу, але основну роботу за мене хтось зробить більш хуткий.
Отснній варіант що мені пасує за локацією взагалі майже не має прибудинкорвої теритоії. Але те що є мені достатньо. Велика прибудинкова територія заберає купу часу на обслуговування. В мене для цього є хата в селі. Там і газон і город. Таунхауз - це в першу чергу майже повна відсітність спільної власності на коридори і дах. Я сам за це відповідаю і мене це влаштовуює.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 17:46

:-)

es77 написав:До речі сам Новий Рік зустрічав у Чернівцях. Жили у центрі на Кобилянської - як для життя -приємніші враження.

Вот я на этой улице и живу 8)
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 бер, 2018 21:10

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

es77 написав:-все це потребує небагато часу але переводить якість життя на зовсім інший рівень.

Аби ляпнуть :( ,
цель - произвести эффект и понты для приезжих.
В натуре - много времени и труда .
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

#<1 ... 7172737475 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 1 гість