|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 01 бер, 2018 13:37
fis написав:jump Ну от тому я дивлюся на таунхауз у межах міста. Мінімум сусідів і мінімум землі навколо. Та що домашню худому не сильно заведешь.
Індики з кролями бувають десь в хатинках на окраїнах міст. Десь де луг через дорогу. На звичайній міській вулиці (з приватними будинками) живність мало хто тримає- годувати нічим. Під час купівлі будинку/участку ви своїми очами бачите сусідів і якщо там хлів з свинями -навіщо таке купляти. А наявність землі -великий плюс. Коли є свій садочок, черешні, груші, яблуні і т.п., коли є можливість посадити хоч десяток кущів винограду, малину, крижовник і т.п. -все це потребує небагато часу але переводить якість життя на зовсім інший рівень. І купівля житла у багатоповерхівці не є гарантією від проблем з живністю. Як тут вже писали,песик в 100 кг. може жити в сусідній квартирі і в очікуванні хазяїв видавати такі звуки, що сусідські кролі вам здадуться подарунком. Хтось тут описував метання картохи в сусідських собак. Маю аналогічний досвід  . Колись давним-давно винаймав квартиру, торцева, 2-й поверх. Поряд -приватний будинок. Ніщо не "предвєщало" біди. Як виявилось, у тих хазяїв був собака, який вдень ніяк не проявляв себе. А ось в місячну ніч.... Думаю, в минулому житті він був видатним оперним співком. Що він тільки не виспівував. І оперетти і Жозель з Рахманіновим. Пам'ятаю десь о 4-й ранку ми з жінкою уже і плакали і сміялися ... Після того як сусідська терріторія побагатшала десь на мішок картохи, який поступово перекочував з нашого балкону до закутка з собакою, з'їхали з тієї квартири з великим полегшенням. А хтось там живе постійно... До речі перед Новим Роком був у вас у Львові. Жив на Городоцькій навпроти театру ім. Лесі Українки. Верхній поверх, вікна у двір, з вікон-чудовий вигляд на Замкову Гору. Так ось, спати було дуже важко через шум шин авто, які неслись по бруківці. Кожного ранку приїздила вантажівка-сміттєвоз, яка вивантажувала сміттєві баки. Звуки, з якими вона це робила пам'ятаю і досі. Візміть на віру, що "кукарєки" півнів зранку то просто солов'їні мелодії у порівнянні з цим. Я взагалі здивований, що хтось може хотіти жити в такій локації. Шум, гам, дитині ніде ні на вєліку поганяти, ні в футбол пограти... До речі сам Новий Рік зустрічав у Чернівцях. Жили у центрі на Кобилянської - як для життя -приємніші враження.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 01 бер, 2018 13:45
es77 написав: fis написав:jump До речі перед Новим Роком був у вас у Львові. Жив на Городоцькій навпроти театру ім. Лесі Українки. Верхній поверх, вікна у двір, з вікон-чудовий вигляд на Замкову Гору. Так ось, спати було дуже важко через шум шин авто, які неслись по бруківці. Кожного ранку приїздила вантажівка-сміттєвоз, яка вивантажувала сміттєві баки. Звуки, з якими вона це робила пам'ятаю і досі. Візміть на віру, що "кукарєки" півнів зранку то просто солов'їні мелодії у порівнянні з цим. Я взагалі здивований, що хтось може хотіти жити в такій локації. Шум, гам, дитині ніде ні на вєліку поганяти, ні в футбол пограти...
що ж Ви таке помешкання собі вибрали потрібно було щось спокійне на тихенькій вуличці знайти у центрі життя - це для мазохістів або глушмаків на обидва вуха 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 бер, 2018 13:52
jump написав:згідний, мінуси: - манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня  )
Далеко не у кожного є потреба порсатися в огороді. Зазвичай ділянки біла таунхаусу вдосталь для зберігання авто и газону/вазонів з квітами попереду і для гойдалки, надувного басейну та мангалу на задньому дворі jump написав:- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)
Та чі багато цих авто буде? Одна ліворуч і може одна праворуч? jump написав:- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)
У багатоквартирних будівлях так само. Все одно треба робити ремонт у новобудові, то можна й шар ізоляції десь приховати. jump написав:- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки
В окремому приватному будинку зазвичай вікна теж не на океан дивляться jump написав:- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей. П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди 
Як і скрізь у нас
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 01 бер, 2018 14:21
whois2010 написав: jump написав:згідний, мінуси: - манюсіньке подвір"я (напевно тра одразу надворі стінку-перегородку від сусідів шурнути аби не бачити щодня  )
Далеко не у кожного є потреба порсатися в огороді. Зазвичай ділянки біла таунхаусу вдосталь для зберігання авто и газону/вазонів з квітами попереду і для гойдалки, надувного басейну та мангалу на задньому дворі jump написав:- при виїзді-заїзді-прогріванні автівок (своєї та сусідів) буде чути сморід вихлопних газів (територія маленька, загороджена, гараж одразу під спальнею)
Та чі багато цих авто буде? Одна ліворуч і може одна праворуч? jump написав:- тра робити шумоізоляцію по бокових стінах від сусідів, більш повезе якщо твій будинок крайній. Стінки-перегородки тонкі, буде чути усе+шумоїзоляцію та утеплення від гаража, щоб не було чути звуків та не піддувало знизу у спальню зверху)
У багатоквартирних будівлях так само. Все одно треба робити ремонт у новобудові, то можна й шар ізоляції десь приховати. jump написав:- вікна 1-го поверху виходитимуть на паркан-огорожу-глухий двір або сусідські будинки
В окремому приватному будинку зазвичай вікна теж не на океан дивляться jump написав:- у випадку гостей у сусідів галас буде чути дуже сильно, усе залежатиме від рівня вихованості людей. П.С. майже не вір"ю у нормальних сусідів. Зараз одні людиська-ублюдоньки, а не люди 
Як і скрізь у нас
усе це зрозуміло, але при таких мінусах обопільних! - різниця у ціні просто шалена! тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 бер, 2018 14:37
jump написав:усе це зрозуміло, але при таких мінусах обопільних! - різниця у ціні просто шалена! тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі 
Тре дивитися на об`ект. У нас - невеликий обл.центр - десь два-три роки як стали таке будувати. Зазвичай купують "шевченкову" хатку з шматком землі 4-5 соток, та на її місці будують "таунхаус" на 4-5 хазяїв. Піноблок, керамічна цегла, між ними пінопласт для утеплення, дешеві вікна, тепла підлога и газовий котел у кожного окремо, металочерепиця, без гаража. Забудовник вікористовує існуючу єлектромережу до старого будинку, ойого ж газову трубу. Замість каналізації - зливна яма на кожну хатку. Вартість цього дива 40тис.у.е. за 98 квадратів у два поверхи. І це - страховисько, на мою думку. Але, якщо це буде нормальна екосистема - закрита територія, дерева-кущіки, майданчики для дітей, відеоспостереження, пожежна сигналізація, охорона на в`їзді, та зовсім інший рівень якості самої будівлі, то чому це не має бути дорожче? Звісно, у якихось розумних межах.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 01 бер, 2018 14:39
jump написав:тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі 
Ось-ось. При запитах в 150к. за таунхаус постає питання навіщо воно таке потрібно. Краще власний будинок. Особисто я будував не з нуля, взяв нормальний цегляний будинок 70-х років, з нього залишилися тільки стіни і то не всі. Зробив прибудову, поміняв всі коммунікації, сучасний ремонт та й живу собі... А віддавати 150к за купу газобетону та 0,5 сотки землі воно якось не того...
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 01 бер, 2018 15:16
es77 написав: jump написав:тоді постає питання: навіщо платити такі бабулєти за цей таунхаус може тоді краще піднапружитись і збудувати з 0 свій дім, обнести його двометровою стіною із шумовбивчими екранами і мати усіх сусідів із їх хворобливими, невластивими і непотрібними у місті захопленнями та їх подеколи просто бидлячою поведінкою, у носі 
Ось-ось. При запитах в 150к. за таунхаус постає питання навіщо воно таке потрібно. Краще власний будинок. Особисто я будував не з нуля, взяв нормальний цегляний будинок 70-х років, з нього залишилися тільки стіни і то не всі. Зробив прибудову, поміняв всі коммунікації, сучасний ремонт та й живу собі... А віддавати 150к за купу газобетону та 0,5 сотки землі воно якось не того...
От тому я і кажу,що мало кому той таунхауз потрібен,звісно свій Дом краще!
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 01 бер, 2018 17:33
Ті, що я бачив по 135 а не по 150 будують з цегли. Нормальної, як на наші часи. Вікна достаньо хороші - міняти не має сенсу. купити таке місце у вас дешево не вийде, десь 150 тис так і коштує. А ще треба старе розвалити та нове побудувати. Якщо ви все це готові робити самостійно то прапор у руки. Я краще переплачу, але основну роботу за мене хтось зробить більш хуткий. Отснній варіант що мені пасує за локацією взагалі майже не має прибудинкорвої теритоії. Але те що є мені достатньо. Велика прибудинкова територія заберає купу часу на обслуговування. В мене для цього є хата в селі. Там і газон і город. Таунхауз - це в першу чергу майже повна відсітність спільної власності на коридори і дах. Я сам за це відповідаю і мене це влаштовуює.
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 бер, 2018 21:10
es77 написав:- все це потребує небагато часу але переводить якість життя на зовсім інший рівень.
Аби ляпнуть  , цель - произвести эффект и понты для приезжих. В натуре - много времени и труда .
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
|