|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 04 лип, 2021 22:34
Bolt написав: Успіх написав: Bolt написав:дома є чим займатись
А отак, навскидку - чим же таким можна зайнятись дома? Може якесь хобі є, і не одне?
Та хочаб той самий басік запустити весною, пів дня тре побавитись, і це при умові що пісок в фільтрі не тре міняти, так і цілий день піде.В зимку засипало снігом, вулицю 250м розгребсти тре.Зара після шквальний вітрів квіти поперевертало треба назад в горшикі позапихувати.Водоспадик хочу штучний зробити(маю гарну гірку на ділянці), тре спланувати місце піднього.Короче немає часу розігнутися,не те що на якусь роботу влаштуватися .Або влаштуватись на таку ЗП , щоб я ще міг найняти спеціально навчену людину,щоб це все робила за мене.
то ти маєшся такою забавкою як приватний будинок коло Львова, чи де? такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 04 лип, 2021 22:51
flyman написав: Bolt написав: Успіх написав:А отак, навскидку - чим же таким можна зайнятись дома? Може якесь хобі є, і не одне?
Та хочаб той самий басік запустити весною, пів дня тре побавитись, і це при умові що пісок в фільтрі не тре міняти, так і цілий день піде.В зимку засипало снігом, вулицю 250м розгребсти тре.Зара після шквальний вітрів квіти поперевертало треба назад в горшикі позапихувати.Водоспадик хочу штучний зробити(маю гарну гірку на ділянці), тре спланувати місце піднього.Короче немає часу розігнутися,не те що на якусь роботу влаштуватися .Або влаштуватись на таку ЗП , щоб я ще міг найняти спеціально навчену людину,щоб це все робила за мене.
то ти маєшся такою забавкою як приватний будинок коло Львова, чи де? такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
Так яж вже писав тут, що я живу садовому будиночку орієнтовно метрів 250 до оз. Наварія. Який збудував, щоб можна було житлову площу що вивільнилася у місті здавати в оренду. Пи. Си. Нажаль, чим далі, тим Львів стає все менш придатним для комфортного життя.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 04 лип, 2021 23:28
Bolt написав:Нажаль, чим далі, тим Львів стає все менш придатним для комфортного життя.
Але, отак "па часнаку"- з заміським будиночком же теж потрібно, щоб сусіди попались адеквати  А то кажуть, що теж життя може перетворитись на пекло (пані Ламбада не дасть збрехати) 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 05 лип, 2021 00:05
flyman написав:такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
Ну от, так само і Болт міг не будуватись, а зразу орендувати. О, хоча і зараз може продати свій будинок і жити в оренді. Але на таке здатні не тільки лиш всі © (хоча, якщо він справді вміє на все класти болт, то може таке й утнути) 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 05 лип, 2021 00:22
Успіх написав: Bolt написав:Нажаль, чим далі, тим Львів стає все менш придатним для комфортного життя.
Але, отак "па часнаку"- з заміським будиночком же теж потрібно, щоб сусіди попались адеквати  А то кажуть, що теж життя може перетворитись на пекло (пані Ламбада не дасть збрехати) 
З сусідами все нормас!
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 00:27
Успіх написав: flyman написав:такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
Ну от, так само і Болт міг не будуватись, а зразу орендувати. О, хоча і зараз може продати свій будинок і жити в оренді. Але на таке здатні не тільки лиш всі © (хоча, якщо він справді вміє на все класти болт, то може таке й утнути) 
Не розумію, навіщо мені продавати?!Якщо мені треба буде до Львова, вижену когось з орендарів та й переселюсь, а будиночок сдам: думаю дорожче ніж трьоху на Сихові.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:17
Bolt написав: Успіх написав: flyman написав:такий як Успіх хотів знімати за 3К і передумав?
Не розумію, навіщо мені продавати?! Якщо мені треба буде до Львова, вижену когось з орендарів та й переселюсь, а будиночок сдам: думаю дорожче ніж трьоху на Сихові.
Малось на увазі - орендувати заміський будинок.(а свій продати)
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:20
Успіх написав: Bolt написав: Успіх написав:Ну от, так само і Болт міг не будуватись, а зразу орендувати. О, хоча і зараз може продати свій будинок і жити в оренді. Але на таке здатні не тільки лиш всі © (хоча, якщо він справді вміє на все класти болт, то може таке й утнути) 
Не розумію, навіщо мені продавати?! Якщо мені треба буде до Львова, вижену когось з орендарів та й переселюсь, а будиночок сдам: думаю дорожче ніж трьоху на Сихові.
Малось на увазі - орендувати заміський будинок.(а свій продати)
Який в цьому сенс? Пи.Си.Чи продати, а на виручені гроші купити зо п'ять-шість смартів на Левандівці, які здавати по 7кг і на ці гроші орендувати будиночок, а решту скирдувати, щоб ще смартів прикупити?
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:27
Bolt написав:Який в цьому сенс?
Виручені кошти направити в активи(наприклад взяти ще 2 однушки на ті кошти в класній локації) А самому орендувати, так як оренда заміських будинків - дешева!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 05 лип, 2021 12:29
Успіх написав: Bolt написав:Який в цьому сенс?
Виручені кошти направити в активи(наприклад взяти ще 2 однушки на ті кошти в класній локації) А самому орендувати, так як оренда заміських будинків - дешева!
Оренда нормального заміського будинку - від 500уе.
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
|