Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 748749750751752 ... 1060>
Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 13:37

jump написав:
  roberto dark написав:Якщо за 9000 грив , сьогодні можна в пік сезону, зняти в НАБАГАТО КРАЩОМУ районі на Княгині Ольги 98 у жк Грінвіль Хаус - ПОВНОЦІННУ КВАРТИРУ 48 м кв (!!!) із кухнею 17 м кв, індивідуальним ГАЗОВИМ опаленням, кондиціонером, усякими плюшками типу посудомийка, підігрів підлоги, фільтри на воду та інш, чого до речі у долярека навіть у власній квартирі немає. Звісно сам жк вищого рівня, не дешевий ремонт, перша здача, видова та інш

цей жк біля оселі зла. Кн. Ольги-це суцільний трафік-стояк зранку і до ночі
9тгрн - бажання хитрозробленого ригалтора
в реаліях - 6500-7000грн...

Так, але там зручний трамвай по окремій лінії, та й пішки до центру прогулятись недалеко. Про інфраструктуру взагалі мовчу та й контингент жильців нормальний. Якщо така квартира буде коштувати 6500, то в такому разі левандівські смарти менше 2000 на місяць будуть здаватись. Я не жартую :!:
Востаннє редагувалось roberto dark в Пон 30 сер, 2021 13:41, всього редагувалось 1 раз.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 13:41

Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Для понимания масштабов транспортной проблемы во Львове.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 13:57

juristkostya написав:Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Такое же "задупье" для коренных львовян, как и для киевлян - условная Борщага по версии faceless ( патриоты своего болота не в счёт). При чём тут транспортная проблема Львова? По сравнению с Киевом например - это пшик.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 14:09

roberto dark написав:
  juristkostya написав:Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Такое же "задупье" для коренных львовян, как и для киевлян - условная Борщага по версии faceless ( патриоты своего болота не в счёт). При чём тут транспортная проблема Львова? По сравнению с Киевом например - это пшик.

Ваши аналогии, скажем так, неинформативны, поскольку я не жил на Борщаговке или Троещине.
Зато, если вы скажете "40-50 минут" - это будет осмысленно.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 14:37

Імхо, в центрі не так вже і багато робочих місць... Звичайно залежить від прохфесії... Тому з Левандівки можна добиратись і на Наукову чи Героїв Упа.

Думаю варто закладати 30 хвилин на добирання...

Але тут є ньанси такого плана, що через корки до центра може бути 30 хвилин на ОТ, і так само 30 хвилин пехотою...

Тому я, наприклад, вирішував часто йти, ніж чекати і товпитись...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 14:41

change_pm написав:

Імхо, в центрі не так вже і багато робочих місць... Звичайно залежить від прохфесії... Тому з Левандівки можна добиратись і на Наукову чи Героїв Упа.

Але тут є ньанси такого плана, що через корки до центра може бути 30 хвилин на ОТ, і так само 30 хвилин пехотою...

Я исходно спрашивал:
"до центра (Оперный, пл Рынок)"

Буду благодарен, если укажете реальное время добирания.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 14:47

roberto dark написав:
Не информативны аналогии? Смотря для кого? Вы сами хоть где живёте Костя? В Киеве, в двух часах езды с пересадками на ОТ от работы или в районном центре где до работы ( и не только) рукой подать? Может начнём сначала с личных представлений, о том что такое далёко по вашему или близко. На счёт транспортной проблемы Львова, то я уже вас понял. Если будете баллотироваться на мэра Киева, то я прилечу из-за границы и обязательно проголосую за вас :D

1. Неинформативны для всех, кто не имеет опыта проживания в конкретном районе.
2. Время поездки по городу удобно выражать в минутах, здесь нет места "личным представлениям, о том что такое далёко по вашему или близко". Мало ли, кто к чему привык. Часам на это плевать.

3. Что касается Киева, то это какой-то поток из глубины вашего сознания, тут комментировать не возьмусь.
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 15:08

juristkostya написав:
  change_pm написав:

Я исходно спрашивал:
"до центра (Оперный, пл Рынок)"

Буду благодарен, если укажете реальное время добирания.

З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...
https://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv/c ... 3.977484/1

Тобто від 20 хвилин до 50 хвилин скоріш за все.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 15:16

change_pm написав:З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...

Спасибо!
И это один из худших районов по добиранию, я правильно понимаю?
juristkostya

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 сер, 2021 15:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

change_pm написав:З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...

рідкісна туфта для понаєхів :lol:

корок починається з моста/Сяйво, потім по городоцькій біля маргаринки/сільмаша, далі дупло на приміському/центральному/костел (там можна стояти/повзти кілометр - 20-30хв.), далі муки вздовж цирку і до самого центру :shock:

смердить вихлопними - неможливо дихати.
маршрутки вклинюються у всі дірки+рахітний трамвай :shock:
рогулі бігають з торбами до скрині/ринку і назад нескінченним потоком :shock:
одна з найгірших артерій міста

а коли там стається ось таке:
У понеділок, 30 серпня, у Львові, на Городоцькій, сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє “Варта1”.

Близько 12:30 год, сталося зіткнення легковика з тролейбусом.

Внаслідок ДТП, рух трамваїв та авто заблокований.

Городоцька, біля костелу, ДТП. Трамваї не їдуть у бік центру, обидві смуги заблоковані”, — йдеться у дописі.

Водіїв просять, за можливості, оминати ділянку.
https://varta1.com.ua/u-lvovi-avtomobil ... 5Bf1edW-Lw

а дтп на Городоцькій це буденне явище, оскільки трафік просто шалений, тому можна стояти/курити кілька год...
Востаннє редагувалось jump в Пон 30 сер, 2021 16:10, всього редагувалось 2 разів.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1320 раз.

Профіль

#<1 ... 748749750751752 ... 1060>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор