Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 748749750751752 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 12:37

jump писал(а):
  roberto dark писал(а):Якщо за 9000 грив , сьогодні можна в пік сезону, зняти в НАБАГАТО КРАЩОМУ районі на Княгині Ольги 98 у жк Грінвіль Хаус - ПОВНОЦІННУ КВАРТИРУ 48 м кв (!!!) із кухнею 17 м кв, індивідуальним ГАЗОВИМ опаленням, кондиціонером, усякими плюшками типу посудомийка, підігрів підлоги, фільтри на воду та інш, чого до речі у долярека навіть у власній квартирі немає. Звісно сам жк вищого рівня, не дешевий ремонт, перша здача, видова та інш

цей жк біля оселі зла. Кн. Ольги-це суцільний трафік-стояк зранку і до ночі
9тгрн - бажання хитрозробленого ригалтора
в реаліях - 6500-7000грн...

Так, але там зручний трамвай по окремій лінії, та й пішки до центру прогулятись недалеко. Про інфраструктуру взагалі мовчу та й контингент жильців нормальний. Якщо така квартира буде коштувати 6500, то в такому разі левандівські смарти менше 2000 на місяць будуть здаватись. Я не жартую :!:
Последний раз редактировалось roberto dark Пн 30 авг, 2021 12:41, всего редактировалось 1 раз.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 12:41

Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Для понимания масштабов транспортной проблемы во Львове.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 12:57

juristkostya писал(а):Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Такое же "задупье" для коренных львовян, как и для киевлян - условная Борщага по версии faceless ( патриоты своего болота не в счёт). При чём тут транспортная проблема Львова? По сравнению с Киевом например - это пшик.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 13:09

roberto dark писал(а):
  juristkostya писал(а):Коллеги, и все же, когда вы пишете "локация задупье" - это сколько времени будет уходить, чтобы к 9-00 добраться до центра? На ОТ.

Такое же "задупье" для коренных львовян, как и для киевлян - условная Борщага по версии faceless ( патриоты своего болота не в счёт). При чём тут транспортная проблема Львова? По сравнению с Киевом например - это пшик.

Ваши аналогии, скажем так, неинформативны, поскольку я не жил на Борщаговке или Троещине.
Зато, если вы скажете "40-50 минут" - это будет осмысленно.
juristkostya

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 13:37

Імхо, в центрі не так вже і багато робочих місць... Звичайно залежить від прохфесії... Тому з Левандівки можна добиратись і на Наукову чи Героїв Упа.

Думаю варто закладати 30 хвилин на добирання...

Але тут є ньанси такого плана, що через корки до центра може бути 30 хвилин на ОТ, і так само 30 хвилин пехотою...

Тому я, наприклад, вирішував часто йти, ніж чекати і товпитись...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 13:41

change_pm писал(а):

Імхо, в центрі не так вже і багато робочих місць... Звичайно залежить від прохфесії... Тому з Левандівки можна добиратись і на Наукову чи Героїв Упа.

Але тут є ньанси такого плана, що через корки до центра може бути 30 хвилин на ОТ, і так само 30 хвилин пехотою...

Я исходно спрашивал:
"до центра (Оперный, пл Рынок)"

Буду благодарен, если укажете реальное время добирания.
juristkostya

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 13:47

roberto dark писал(а):
Не информативны аналогии? Смотря для кого? Вы сами хоть где живёте Костя? В Киеве, в двух часах езды с пересадками на ОТ от работы или в районном центре где до работы ( и не только) рукой подать? Может начнём сначала с личных представлений, о том что такое далёко по вашему или близко. На счёт транспортной проблемы Львова, то я уже вас понял. Если будете баллотироваться на мэра Киева, то я прилечу из-за границы и обязательно проголосую за вас :D

1. Неинформативны для всех, кто не имеет опыта проживания в конкретном районе.
2. Время поездки по городу удобно выражать в минутах, здесь нет места "личным представлениям, о том что такое далёко по вашему или близко". Мало ли, кто к чему привык. Часам на это плевать.

3. Что касается Киева, то это какой-то поток из глубины вашего сознания, тут комментировать не возьмусь.
juristkostya

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 14:08

juristkostya писал(а):
  change_pm писал(а):

Я исходно спрашивал:
"до центра (Оперный, пл Рынок)"

Буду благодарен, если укажете реальное время добирания.

З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...
https://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv/c ... 3.977484/1

Тобто від 20 хвилин до 50 хвилин скоріш за все.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 14:16

change_pm писал(а):З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...

Спасибо!
И это один из худших районов по добиранию, я правильно понимаю?
juristkostya

Сообщение Добавлено: Пн 30 авг, 2021 14:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

change_pm писал(а):З левандівки ніколи не добирався, не мій район. Ось тут дає біля 20 хвилин в ідеальних умовах...

рідкісна туфта для понаєхів :lol:

корок починається з моста/Сяйво, потім по городоцькій біля маргаринки/сільмаша, далі дупло на приміському/центральному/костел (там можна стояти/повзти кілометр - 20-30хв.), далі муки вздовж цирку і до самого центру :shock:

смердить вихлопними - неможливо дихати.
маршрутки вклинюються у всі дірки+рахітний трамвай :shock:
рогулі бігають з торбами до скрині/ринку і назад нескінченним потоком :shock:
одна з найгірших артерій міста

а коли там стається ось таке:
У понеділок, 30 серпня, у Львові, на Городоцькій, сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє “Варта1”.

Близько 12:30 год, сталося зіткнення легковика з тролейбусом.

Внаслідок ДТП, рух трамваїв та авто заблокований.

Городоцька, біля костелу, ДТП. Трамваї не їдуть у бік центру, обидві смуги заблоковані”, — йдеться у дописі.

Водіїв просять, за можливості, оминати ділянку.
https://varta1.com.ua/u-lvovi-avtomobil ... 5Bf1edW-Lw

а дтп на Городоцькій це буденне явище, оскільки трафік просто шалений, тому можна стояти/курити кілька год...
Последний раз редактировалось jump Пн 30 авг, 2021 15:10, всего редактировалось 2 раз(а).
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

#<1 ... 748749750751752 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор