Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав: стало неким именем нарицательным (как "титушка" например в Украине), которое определяет менталитет целой группы людей, которые имеют общие признаки происхождения, культурной среды и т.д.
Тут ничего личного как бы.. К тому же - это ваш "крест", несите его с гордо поднятой головой, а не "переводите стрелки" на других участников, что вообщем-то не этично и отчётливо проявило в вас того же "селюка". Вот вам и пруфы налицо.
Само использование такого, с позволения сказать, термина, как "вообщем-то" (вместо "в общем-то" + без выделения запятыми) со всей однозначностью подтверждает ваше право раздавать оценки типа "селюк"....
roberto dark написав:В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое
Так, саме дешеве з того, що було - але, не поліз в задуппя, типу кінець Щурата, окраїни Винник, Рясного1-2, Кривчиць, чи краєчків/окраїн Левандівки От, якщо б я взяв на Роксоляни (обведено синім) - так, це дупа! Бо бачимо, яка віддаленість до основної дороги. Чи там, де обведено жовтим - теж бачимо віддаленість... А я взяв близенько(обведено зелененьким) - за два кроки до основної дороги Тому, я казав - на той час, за саме ТАКІ кошти(16Куїв) - НЕ було кращого варіанту! Цікаво, чи є щось зараз НОРМАЛЬНЕ(в "середній" локації) за 16К? Ну ладно, воно ще неготове, то додамо до цієї суми % по депо за 1,5р. - та, навіть, за 2р.! - якщо б я ту суму розмістив у гривні на депо. Візьмемо твердих/чистих 10% - то вийде 19,2К - та, навіть, завкруглимо до більшого = 20К То питання залишається те саме - є щось в середній локації 27м2 за 20Куїв?
roberto dark написав: стало неким именем нарицательным (как "титушка" например в Украине), которое определяет менталитет целой группы людей, которые имеют общие признаки происхождения, культурной среды и т.д.
Тут ничего личного как бы.. К тому же - это ваш "крест", несите его с гордо поднятой головой, а не "переводите стрелки" на других участников, что вообщем-то не этично и отчётливо проявило в вас того же "селюка". Вот вам и пруфы налицо.
Само использование такого, с позволения сказать, термина, как "вообщем-то" (вместо "в общем-то" + без выделения запятыми) со всей однозначностью подтверждает ваше право раздавать оценки типа "селюк"....
Сільська культура - принципово відрізняється від міської. І в місті вона недоречна. Сільські методи - в місті малоефективні або ж надзвичайно працезатратні. Тому намагання деякіх "успішних" жити в місті по сільському (кидати сміття під ноги, паркувати євробляхи на газонах, флудити на всіх гілках форуму, возвеличувати свої дрібні успіхи, клепати тупі відосики) - все це викликає неприняття і супротив у міської публіки, якої тут більшість.
Скорі за все ОСББ будуть мати коммерійний тариф на газ, опалення буде ШАЛЕНЕ!
Хех а мені ще казали, що таки краще підключити радіатори до опалення котельні(на даху) А я казав, що краще таки, я поставлю ел.-радіатори, а краник перед теплолічильником(чи після) закрию/зав'яжу на ґудз! Звичайно, що вони якусь абонку придумають накшталт "обслуговування котельні", чи "доставка тепла" - але, що платити абонку 20-30грн/міс, а що користуватись їхнім опаленням і платити 2-3тис./міс - таки є різниця!
Так що ел.- радіатори для опалення і бойлер на теплу воду - наше фффсьо!)))
Скорі за все ОСББ будуть мати коммерійний тариф на газ, опалення буде ШАЛЕНЕ!
Хех а мені ще казали, що таки краще підключити радіатори до опалення котельні(на даху) А я казав, що краще таки, я поставлю ел.-радіатори, а краник перед теплолічильником(чи після) закрию/зав'яжу на ґудз! Звичайно, що вони якусь абонку придумають накшталт "обслуговування котельні", чи "доставка тепла" - але, що платити абонку 20-30грн/міс, а що користуватись їхнім опаленням і платити 2-3тис./міс - таки є різниця!
А чому не поставили автономний котел? Електричне опалення суттєво дорожче. Хіба що щось змінилося за останні пару років. По Вашій "інвестиціі": Топольна і Левандівка однакове " Задуп'є( Що толку від тих головних доріг, яещо там корки неймовврні. Хіба що працювати відлалено або десь поблизу
Успіх написав:Хех а мені ще казали, що таки краще підключити радіатори до опалення котельні(на даху) А я казав, що краще таки, я поставлю ел.-радіатори, а краник перед теплолічильником(чи після) закрию/зав'яжу на ґудз! Звичайно, що вони якусь абонку придумають накшталт "обслуговування котельні", чи "доставка тепла" - але, що платити абонку 20-30грн/міс, а що користуватись їхнім опаленням і платити 2-3тис./міс - таки є різниця!
Хохо... а що там по електриці, скільки КВ дадуть на квартиру? Уяви, якщо на студію - 3 КВ дадуть? Чьо ти там запустиш?