Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
roberto dark написав:, Подзамче, ......... Б.Хмельницкого
Ну, скоро цей район перетвориться на дорогий і елітний Там ж Ріел шурує "в три смичка"!
roberto dark написав:Поэтому Левандовка (в том числе ее начало) тянет С НАТЯЖКОЙ на лучший из САМЫХ
Ні, Левандівка має "життя" лише вздовж основної дороги - вулиці Сяйво і Левандівська)) - решта усе дупа, як і Рясне)) - хоча Рясне1-2, мабуть, глибша дупа
roberto dark написав:p/s/ Винники уже стали одним из районов Львова? Жесть
Їх же приєднали. А тепер йдуть суди наче від'єднуються/приєднуються/в підвішеному стані Але, замісь тисячі слів>>>
roberto dark написав:В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое
Так, саме дешеве з того, що було - але, не поліз в задуппя, типу кінець Щурата, окраїни Винник, Рясного1-2, Кривчиць, чи краєчків/окраїн Левандівки От, якщо б я взяв на Роксоляни (обведено синім) - так, це дупа! Бо бачимо, яка віддаленість до основної дороги. Чи там, де обведено жовтим - теж бачимо віддаленість... А я взяв близенько(обведено зелененьким) - за два кроки до основної дороги Тому, я казав - на той час, за саме ТАКІ кошти(16Куїв) - НЕ було кращого варіанту! Цікаво, чи є щось зараз НОРМАЛЬНЕ(в "середній" локації) за 16К? Ну ладно, воно ще неготове, то додамо до цієї суми % по депо за 1,5р. - та, навіть, за 2р.! - якщо б я ту суму розмістив у гривні на депо. Візьмемо твердих/чистих 10% - то вийде 19,2К - та, навіть, завкруглимо до більшого = 20К То питання залишається те саме - є щось в середній локації 27м2 за 20Куїв?
Вы перечислили самые "трешняковые" районы на пальцах одной руки. Это примитивнейшая манипуляция ибо, если я сейчас начну перечислять львовские элитные локации, потом хорошие, а затем РЕАЛЬНО СРЕДНИЕ - то всех их вместе будет в разы больше, чем вы назвали плохих . Еще раз прочитайте мой пост про районы Клепаров, Подзамче, Замарстыновской, Б.Хмельницкого и Рогатки, которые близко к Центру, а спросом никогда особо не пользовались. Поэтому Левандовка (в том числе ее начало) тянет С НАТЯЖКОЙ на лучший из САМЫХ ОТСТОЙНЫХ
Бросьте уже читать эту мантру о среднем районе или озвучивайте ее приезжим юмористам или еще каким-нибудь другим долярчикам в личных сообщениях, что бы тут не позорится.
p/s/ Винники уже один из районов Львова? Жесть..А Пустомыты еще не стали?
Дык это не Пустоммыты район Львова, а Львов наибольшее село пустомытовского района. С утра с Пустомыт машины сплошным потоком на Львов идут. Видел там рекламу, цены от 16 кг/метр, такая же как смарт Долярчика.
Bolt написав:3кВт з головою.Просто, шоб ввімкнути пральку треба буде холодилиник вимкнути:) В мене заведено 8кВт норм, спочатку було 6 вибивало.
Я про це і натякаю... А то наш герой зібрався і бойлер, і електро опалення, садити на один лічільник )))
а чай заварити? а попрати? а попрасувати? і яєшню відварити?
Але там таких хитрозроблених, які не захочут підключатися до опалення , буде 95%, тож , скоріш за все, будуть сидіти в темноті і холоді...
Хитрий долярек/успіх змушений буде вивчити закони і правила електротехніки і застосувати їх на практиці. Хитрому доляреку/успіху, який звик всіх об,їзжати на кривій кобилі - не вдастся наїпати старика Ома - той ще не таких крутіїв садив на хвіст )))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 13 вер, 2021 09:48, всього редагувалось 1 раз.
roberto dark написав:Надо еще учитывать долярчику риск недостроя и прочих ВОЗМОЖНЫХ гипотетических проблем с коммуникациями, вводом в эксплуатацию и т.д. С момента покупки у него до сдачи минимум 3 года пройдет, а однушка за это время заработает больше 7000$
я тоже сторонник брать уже введённое в эксплуатацию. Переплата отбивается душевным спокойствием и тем, что сразу начинаешь сдавать. Но по цене аренды опыт другой (см выше). Поэтому, в идеале, брать смарт в сданном доме.
Ваш индивидуальный опыт в Харькове нельзя переносить на Львов подобным образом. Тут своя специфика и вообще случай на случай не приходится. Брать в сданном доме и делать в ремонт в смарте ( если не со строительного мусора и самому как долярчик, то цена на него будет космическая!!!) . К тому же практически не отличается по цене от ремонта полноценной однухи. Но в ней можно жить самому например, а если сдавать то и квартиранты поприличнее, а не какие-то бедные студенты . Однушка 40 м и более имеет высшую ликвидность чем студия в большинстве случаев ( кроме каких-то эксклюзивных вариантов на подобии вашего айтишника) .
В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое
Это как прийти на продуктовый рынок со 10 гривнами за помидорами, обойти все лавки, а в итоге купить самые подгнившие и невкусные - на что денег хватило
не знаю за Львів, але приблизно в той самий час, що успішний Успіх, в передмісті столиці в локації 10хв пішки до ШРТ повноцінна 1к обходилася в $14500 (десь біля 11К8 грн. м2). При 100% оплаті було би ще на 3..5% дешевше.
juristkostya написав:среди всех коммунальных ресурсов газ наименее подвержен авариям
Будинок без газу(такий задум "безпеки" від забудовника)
ще й без газу... кавалірка в дупі Львова ... долярчик, тебе намахали, ти думаєш що купив дешево, а насправді дорого. Собівартість такого десь $250 м2. А зробити ремонт ще біля $500 м2.