Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 781782783784785 ... 1053>
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 00:24

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

roberto dark написав:, Подзамче,
......... Б.Хмельницкого

Ну, скоро цей район перетвориться на дорогий і елітний :D Там ж Ріел шурує "в три смичка"! :mrgreen:
  roberto dark написав:Поэтому Левандовка (в том числе ее начало) тянет С НАТЯЖКОЙ на лучший из САМЫХ

Ні, Левандівка має "життя" лише вздовж основної дороги - вулиці Сяйво і Левандівська)) - решта усе дупа, як і Рясне)) - хоча Рясне1-2, мабуть, глибша дупа :mrgreen:
  roberto dark написав:p/s/ Винники уже стали одним из районов Львова? Жесть

Їх же приєднали. А тепер йдуть суди наче від'єднуються/приєднуються/в підвішеному стані :mrgreen:
Але, замісь тисячі слів>>>

Зображення
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 04:18

roberto dark написав:
  Успіх написав:
  roberto dark написав:В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое

Так, саме дешеве з того, що було - але, не поліз в задуппя, типу кінець Щурата, окраїни Винник, Рясного1-2, Кривчиць, чи краєчків/окраїн Левандівки :lol:
От, якщо б я взяв на Роксоляни (обведено синім) - так, це дупа! Бо бачимо, яка віддаленість до основної дороги.
Чи там, де обведено жовтим - теж бачимо віддаленість...
А я взяв близенько(обведено зелененьким) - за два кроки до основної дороги ;)
Тому, я казав - на той час, за саме ТАКІ кошти(16Куїв) - НЕ було кращого варіанту!
Цікаво, чи є щось зараз НОРМАЛЬНЕ(в "середній" локації) за 16К? :mrgreen:
Ну ладно, воно ще неготове, то додамо до цієї суми % по депо за 1,5р. - та, навіть, за 2р.! - якщо б я ту суму розмістив у гривні на депо.
Візьмемо твердих/чистих 10% - то вийде 19,2К - та, навіть, завкруглимо до більшого = 20К
То питання залишається те саме - є щось в середній локації 27м2 за 20Куїв?

Зображення

Вы перечислили самые "трешняковые" районы на пальцах одной руки. Это примитивнейшая манипуляция ибо, если я сейчас начну перечислять львовские элитные локации, потом хорошие, а затем РЕАЛЬНО СРЕДНИЕ - то всех их вместе будет в разы больше, чем вы назвали плохих . Еще раз прочитайте мой пост про районы Клепаров, Подзамче, Замарстыновской, Б.Хмельницкого и Рогатки, которые близко к Центру, а спросом никогда особо не пользовались. Поэтому Левандовка (в том числе ее начало) тянет С НАТЯЖКОЙ на лучший из САМЫХ ОТСТОЙНЫХ :!:

Бросьте уже читать эту мантру о среднем районе или озвучивайте ее приезжим юмористам или еще каким-нибудь другим долярчикам в личных сообщениях, что бы тут не позорится.

p/s/ Винники уже один из районов Львова? Жесть..А Пустомыты еще не стали? :lol:

Дык это не Пустоммыты район Львова, а Львов наибольшее село пустомытовского района. С утра с Пустомыт машины сплошным потоком на Львов идут. Видел там рекламу, цены от 16 кг/метр, такая же как смарт Долярчика.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 06:50

vitaliian написав:
  change_pm написав:Уяви, якщо на студію - 3 КВ дадуть? Чьо ти там запустиш?
тепловой насос (воздух-воздух).

Скіко він жере?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 06:52

Успіх написав:
  change_pm написав:якщо на студію - 3 КВ дадуть?

А що, десь зараз в новобудовах дають на квартиру менше 7Кв?
Розкажіть/покажіть де таке є "щастя" 3Кв?

У тебе в однушці, яка як двушка 7КВ? Плоша - 53 кв.м?

Так уяви, що в смарті може бути в 2 рази менше, 3.5 КВ, наприклад.

зі. Ти міг би зателефонувати в Ріел і запитати, скільки вони дадуть?...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 07:21

3кВт з головою.Просто, шоб ввімкнути пральку треба буде холодилиник вимкнути:)
В мене заведено 8кВт норм, спочатку було 6 вибивало.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 07:35

Bolt написав:3кВт з головою.Просто, шоб ввімкнути пральку треба буде холодилиник вимкнути:)

Я про це і натякаю... А то наш герой зібрався і бойлер, і електро опалення, садити на один лічільник )))

а чай заварити? а попрати? а попрасувати? і яєшню відварити?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 08:58

change_pm написав:
  Bolt написав:3кВт з головою.Просто, шоб ввімкнути пральку треба буде холодилиник вимкнути:)

Я про це і натякаю... А то наш герой зібрався і бойлер, і електро опалення, садити на один лічільник )))

Але там таких хитрозроблених, які не захочут підключатися до опалення , буде 95%, тож , скоріш за все, будуть сидіти в темноті і холоді...
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 09:10

Bolt написав:
  change_pm написав:

Але там таких хитрозроблених, які не захочут підключатися до опалення , буде 95%, тож , скоріш за все, будуть сидіти в темноті і холоді...

Хитрий долярек/успіх змушений буде вивчити закони і правила електротехніки і застосувати їх на практиці.
Хитрому доляреку/успіху, який звик всіх об,їзжати на кривій кобилі - не вдастся наїпати старика Ома - той ще не таких крутіїв садив на хвіст :mrgreen: )))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 13 вер, 2021 09:48, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 09:19

roberto dark написав:
  juristkostya написав:
  roberto dark написав:Надо еще учитывать долярчику риск недостроя и прочих ВОЗМОЖНЫХ гипотетических проблем с коммуникациями, вводом в эксплуатацию и т.д. С момента покупки у него до сдачи минимум 3 года пройдет, а однушка за это время заработает больше 7000$ :wink:
я тоже сторонник брать уже введённое в эксплуатацию. Переплата отбивается душевным спокойствием и тем, что сразу начинаешь сдавать. Но по цене аренды опыт другой (см выше). Поэтому, в идеале, брать смарт в сданном доме.

Ваш индивидуальный опыт в Харькове нельзя переносить на Львов подобным образом. Тут своя специфика и вообще случай на случай не приходится. Брать в сданном доме и делать в ремонт в смарте ( если не со строительного мусора и самому как долярчик, то цена на него будет космическая!!!) . К тому же практически не отличается по цене от ремонта полноценной однухи. Но в ней можно жить самому например, а если сдавать то и квартиранты поприличнее, а не какие-то бедные студенты . Однушка 40 м и более имеет высшую ликвидность чем студия в большинстве случаев ( кроме каких-то эксклюзивных вариантов на подобии вашего айтишника) .

В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое :!:

Это как прийти на продуктовый рынок со 10 гривнами за помидорами, обойти все лавки, а в итоге купить самые подгнившие и невкусные - на что денег хватило :D

не знаю за Львів, але приблизно в той самий час, що успішний Успіх, в передмісті столиці в локації 10хв пішки до ШРТ повноцінна 1к обходилася в $14500 (десь біля 11К8 грн. м2). При 100% оплаті було би ще на 3..5% дешевше.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2021 09:44

Успіх написав:
  juristkostya написав:среди всех коммунальных ресурсов газ наименее подвержен авариям

Будинок без газу(такий задум "безпеки" від забудовника) :D

ще й без газу... кавалірка в дупі Львова ... долярчик, тебе намахали, ти думаєш що купив дешево, а насправді дорого. Собівартість такого десь $250 м2.
А зробити ремонт ще біля $500 м2.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 781782783784785 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти