Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 780781782783784 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 16:17

Успіх написав:
  juristkostya написав:Электрорадиатор включить - вопрос 5 минут, а распломбировать трубу с теплоносителем да заключить договор с теплосетью

А договір там, мабуть, зразу буде "добровільно-примусово")))
Вони ж то труби від котельні мають завести в квартиру ще до здачі будинку!
Тому, ще буде лічильник на загальному коридорі/або в квартирі - а далі моя справа/вибір - чи тягну я труби до вікна і ставлю радіатор, чи зразу в санвузлі ставлю радіатор, чи - просто нічого не ставлю, а краник завжди закритий))

Тогда минимум один радиатор на каждую наружную стену обязан быть в состоянии "наготове"
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 16:23

juristkostya написав:
  Успіх написав:
  juristkostya написав:Электрорадиатор включить - вопрос 5 минут, а распломбировать трубу с теплоносителем да заключить договор с теплосетью

А договір там, мабуть, зразу буде "добровільно-примусово")))
Вони ж то труби від котельні мають завести в квартиру ще до здачі будинку!
Тому, ще буде лічильник на загальному коридорі/або в квартирі - а далі моя справа/вибір - чи тягну я труби до вікна і ставлю радіатор, чи зразу в санвузлі ставлю радіатор, чи - просто нічого не ставлю, а краник завжди закритий))

Тогда минимум один радиатор на каждую наружную стену обязан быть в состоянии "наготове"

Ну, на зовнішню стіну - то мені треба труби тягнути через весь смарт!(не цікаво) :mrgreen:
А от я щось подумую над тим, щоб зразу в санвузлі поставити радіатор від котельні.
А самий смарт - він же кухня-студія, буде на ел.радіаторі. Бо, як правило, в кухні "і так тепло"! :) Наприклад я(та і від багатьох теж це чув) дуже рідко відкриваю радіатор в кухні! Все одно - тепло!
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 16:29

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Успіх написав:Ну, на зовнішню стіну - то мені треба труби тягнути через весь смарт!(не цікаво
делайте тёплый пол и без радиаторов. это раньше тянули батарею к окну потому что окна были деревянные и сифонили жёстко.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 17:13

vitaliian написав:
  Успіх написав:Ну, на зовнішню стіну - то мені треба труби тягнути через весь смарт!(не цікаво
делайте тёплый пол и без радиаторов. это раньше тянули батарею к окну потому что окна были деревянные и сифонили жёстко.

Та й зараз через металопластикові вікна трохи тепловтрати є.

Теплу підлогу - затратно ;)
Порахуйте її + стяжку і......... просто поцепити ел-радіатор за 2-3Кгрн! ;)
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 17:28

vitaliian написав:

Внешняя стена должна гарантированно подогреваться, это даже не обсуждается.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 17:55

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

juristkostya написав:Внешняя стена должна гарантированно подогреваться, это даже не обсуждается.

Вона в мене сама менша(щось 3,45м) - і на 2/3 тієї стіни, а може й трохи більше - панорамне вікно :)
От біля вікна і планую поцепити ел-адіатор.
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 20:36

Успіх написав:
  roberto dark написав:В случае же долярчика покупку решала ограниченность суммы на руках. С его слов - в размере 16 000$. Поэтому он купил не что-то хорошее, а самое дешевое

Так, саме дешеве з того, що було - але, не поліз в задуппя, типу кінець Щурата, окраїни Винник, Рясного1-2, Кривчиць, чи краєчків/окраїн Левандівки :lol:
От, якщо б я взяв на Роксоляни (обведено синім) - так, це дупа! Бо бачимо, яка віддаленість до основної дороги.
Чи там, де обведено жовтим - теж бачимо віддаленість...
А я взяв близенько(обведено зелененьким) - за два кроки до основної дороги ;)
Тому, я казав - на той час, за саме ТАКІ кошти(16Куїв) - НЕ було кращого варіанту!
Цікаво, чи є щось зараз НОРМАЛЬНЕ(в "середній" локації) за 16К? :mrgreen:
Ну ладно, воно ще неготове, то додамо до цієї суми % по депо за 1,5р. - та, навіть, за 2р.! - якщо б я ту суму розмістив у гривні на депо.
Візьмемо твердих/чистих 10% - то вийде 19,2К - та, навіть, завкруглимо до більшого = 20К
То питання залишається те саме - є щось в середній локації 27м2 за 20Куїв?

Зображення

Вы перечислили самые "трешняковые" районы на пальцах одной руки. Это примитивнейшая манипуляция ибо, если я сейчас начну перечислять львовские элитные локации, потом хорошие, а затем РЕАЛЬНО СРЕДНИЕ - то всех их вместе будет в разы больше, чем вы назвали плохих . Еще раз прочитайте мой пост про районы Клепаров, Подзамче, Замарстыновской, Б.Хмельницкого и Рогатки, которые близко к Центру, а спросом никогда особо не пользовались. Поэтому Левандовка (в том числе ее начало) тянет С НАТЯЖКОЙ на лучший из САМЫХ ОТСТОЙНЫХ :!:

Бросьте уже читать эту мантру о среднем районе или озвучивайте ее приезжим юмористам или еще каким-нибудь другим долярчикам в личных сообщениях, что бы тут не позорится.

p/s/ Винники уже один из районов Львова? Жесть..А Пустомыты еще не стали? :lol:
Востаннє редагувалось roberto dark в Нед 12 вер, 2021 23:30, всього редагувалось 3 разів.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 21:02

Успіх написав:
  juristkostya написав:Внешняя стена должна гарантированно подогреваться, это даже не обсуждается.

Вона в мене сама менша(щось 3,45м) - і на 2/3 тієї стіни, а може й трохи більше - панорамне вікно :)
От біля вікна і планую поцепити ел-адіатор.

обязательно делайте снаружи полочку, на которой зимой можно продукты хранить а летом их подогревать). Может кто из села кабана привезёт. А осенью грибы сушить.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 21:25

Через «помилку» депутатів на промисловій території з’являться багатоповерхівки :lol:

Майбутні багатоповерхівки будуть розташовані навпроти житлового комплексу «Avalon Zelena Street», що на вул. Зеленій, 204. Тут збудують п’ять частин житла. Найвищі дві секції матимуть по 32,5 та 30,7 метрів висоти – тобто дев’ятиповерхівки. Ще дві будівлі будуть 25,5 метрів висоти – сім поверхів, а один житловий будинок матиме 23,5 метрів – шість поверхів. У двох секціях також добудують дві будівлі по 11,4 та 11,5 метрів, тобто на два поверхи.
https://lviv.nashigroshi.org/2021/09/10 ... 3Z0RxuKRoU

це на місці асфальтного заводика, діючого на даний момент, на вузесенькій вулиці Навроцького, де вже шурують ще один комплекс! 8) Один виїзд на перехрестя-Зелена/Навроцького/Пимоненка, 2-й - Стуса :lol:

Успіхи все викуплять, бо буде дешево :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 вер, 2021 22:51

Re: НЕ купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомі

Во всех областях "дорожай', а Львов даже в список не попал? У нас что "дешевей"? Периферийный город-базар Хмельницкий на 1-м месте и более 19% роста в 2020 году на вторичном рынке! С чего вдруг? https://news.finance.ua/ru/news/-/50016 ... e-eksperta .
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

#<1 ... 780781782783784 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Альтернативщик і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор