Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:Ви почитайте тут останніх 2 сторінки - людям НЕ цікава нерухомість!!!
почему, мне реально любопытно сравнить доходность с харьковской. Но вы ж ничего не сдаёте, пишете свои мечты и предположения. Так какие претензии?
1. Я тут не один - нехай всі пишуть по темі! А то вчора тут поналазило всяких, які давним-давно тут не були, і прийшли - не тему гілки обговорити, а про пиво і призидента. 2. І я покищо нічого не здаю/продаю, але готуюсь/планую через декілька місяців здавати, або продавати.
https://youtu.be/5nHabWugne0 Це ж треба ( з 10 хв.)Закрилося "улюблене" кафе та місце епічних зустрічей у минулому, акурта із своїм успішним учнем долярчиком. Автор ролику також розповідає, що навколо суцільний розпродаж, аренда або просто закриті заклади. Сумно... P.s.Як мені вже підказали, то "У зеника" зачинено вже майже 2 роки. Отже у долярчика вибір комерції ВЕЛИЧЕЗНИЙ.
Успіх написав:...а при майбутніх цінах на газ - то взагалі, "все пучком", так як будинок не газифікований! Аплодуйте стоячи!
Капець. Або дровами опалювати, або електроенергією. Золота конурка)))
"ЗОЛОТОЮ" електроенергією. У нас до речі вже підняли з 1 січня на 5% і це тільки початок, а газ ніби вже різко впав на 1000$.
Будь кому, хто має здоровий глузд чи вчив термодинаміку - зрозуміло, що газом, мазутом чи дровами вигідніше опалювати, ніж електроенергією. Проте долярчики і гривенники - повинні платити і страждати, страждати і платити))) Долярчик, готуйся встановлювати буржуйку в своєму суперсмарті! А дрова чи кизяки - мабуть, на балконі будеш зберігати.)))
hume написав:Всегда когда покупал под аренду ориентировался прежде всего на себя. То есть где бы я жил и где удобно по какой то из причин. Оказывается такой подход не работает. Просто нужно искать что то подешевле, народу, который будет там жить пох, и это загадка. И потом, по какой то неводомой нам причине, это жилье отрастает сильнее.
vasilii написав:Купа шпателів, шпаклівок, клеїв. Це все купується впритик у розрахунку на один ремонт, але залишки зменшують собівартість іншого
Півмішка цементу, мішок безпіщанки, 10 м електрокабелю і піврулона шпалер - зменшують собівартість другого ремонту???? Нууууу???)))
Це ви просто так щоб щось написати?)
Відра фарби з 10 літер, залишилось 8. Тобто з суми 1500грн залишилось 8/10. З рулони шпалер з25 метрів погонних (квадрат них) залишилось 15. Вартість 700грн. Залишки гіпсокартонів від 5-10 листів. Ламінату-паркету все пару метрів залишається. Плитки також. Шурупи-дюбеля- все 1-2 пачки. Накопичені знижки у різних магазинах, у мебельщиків.
Якщо врахувати, що купується по одній ціні і на декілька тисяч все залишається, а ціна вже інша, то таки в ходить. До сантехніки різні шланги- прокладки.
Минулого тижня прокладав кабель- проводку. 3*2,5 бухта куплена по 1599грн, рік назад, а зараз 3599грн. А інколи і пів мішка шпаклівки відіграє роль.