Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 96979899100 ... 1054>
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 10:38

....про наш менталітет...

Yuri_T написав:
  Долярчик написав:але я собі вибрав такий стиль!(який спочатку і був задуманий, як то ніби, робити крапочками паузи, щоб читачі хоч трішки зупинялись/задумувались на мить)

кто-кто? "читатели"? а ты, выходит, "писатель"?
м-да.
но стиль выбрал правильный. сивокобылий бред, называется.

Юра, я от нераз вже задумувась, чому від таких людей, як ви(і тут з десяток-другий можу таких знайти) від яких, за більше двох років перебування мною на форумі, ЖОДНОГО РАЗУ не почув щось доброго, позитивного і т. п. - а тільки хамовитість, образи, насмішки.....? - невже у вас якісь комплекси? - якась прихована(може в дитинстві) злоба, ненависть? - в чім справа? - якщо вам не приємний той чи інший форумчанин, то просто ставити в ігнор, або не звертаєте уваги..... - але не треба тут, час-від-часу бризкати жовчю і піну пускати з рота!
(так, навскидку по пам'яті назву ще пару людей з такими рисами(пишу всі ніки укр. буквами) : Бампер, Франт, Прохожий, Кінгконговець, Песікот, Комп, Василь-Рівне..... місцями пробиває на таке і Будівельника і Найтвіша... і ще інші, які люблять перелогуватись)

... тож посміхніться!... - або........поставте мене в ігнор!
Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 10 бер, 2018 10:43, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 10:38

Lambada написав:
  Долярчик написав:Відповідь проста: локація!(до роботи/школи/супермаркетів/лікарні)
Тут вже обговорювали, що це все ДОБРЕ, але вже коли пенсійний вік у спину дихає

Я би переглянула таке бачення.
На роботу можна на машині їздити. Польська б*** коштує штуку баксів!
Школа колись закінчиться, зрештою, зараз так багато всього є онлайн, що можна ходити навіть в сільську школу десь в Брюховичах чи Лапаївці.
Супермаркети - хліб можна всюди купити, та й "рукавички" вже всюди є.
Лікарня? При теперішній рехформі швидка не приїде в цілому списку випадків, а самому їхати можна будь-куди.
..

Насправді усе це легко лише на папері...

Родичі та багато знайомих живуть у Сокільниках - старих і нових
Прокляли той день, коли зробили кільце на Кульпі і відкрили вікторію гарденс...
ЩОДНЯ стоять, дихаючи смородами із вихлопних труб, кленучи усе на світі на в"їзді до Львова-далі на малому кільці, потім на великому!
І так ЩОДЕНЬ - самі на роботу, дітей до школи-садки-на гуртки-дні народження-прогулянки
і це не не залеселене місто трав та фамілія! І це ще не збудований масив за гарденсом!

Виїзд через Наукову не набагато кращий - та ж дика закоркованість І це ще не заселені термітники на Стрийська-Наукова, Трускавецька, Тернопільська і у планах подальші забудови уздовж Стрийської!

Зі сторони Рудно - Метро - така ж дупа!
Рясне-Левандівка-Шевченка - думаю, навіть не треба описувати :lol:
Малехів-Дубляни-Київська траса-Галицьке перехрестя - те ж саме
І це ще не заселений термітник Хмельницький!

Глинянський тракт-Личаківська-Пасічна - такий же жах :!:

зі сторони Пасік Зубрецьких - уздовж старого Сихова - ще більш-менш
АЛЕ там уже шурують купу новобудов уздовж Зеленої-Пимоненка-Навроцького-Масив Пасічний - Зелена й так уже ледве проїзна...

Колега жив у Брюховичах
Кляв щодня доїзд на роботу і з роботи -по 50-60хв щодня у пробках, узимку до півтори години - це тільки робота, про жінку і дітей просто промовчу - встигали у машині усі пересваритись

переїхав у 3кімнатну на пСихів! Живе і щасливий, про особняк і думати не хоче - ЗА МІСТОМ
а триповерхова хата так і стоїть у брюхах - тесть із тещею там доживають. Ні зять, ні сестра жінки, ні брат жінки того особняка не схотіли - усі у місті по квартирах.

Якщо будинок - бажано купити у місті, наприклад біля парку "Залізні води" чи у парку Кульчицької :wink:
правда ціна там, як 3 малечковичі :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 11:03

akurt написав:Роздуми про те, що можна возити дітей у школу та те, що "Швидка" не приїде на насморк дуже сподобалися. Мої знайомі так і роблять.

В мене якось так вийшло, що живу навпроти районної поліклініки. Дитяча поліклініка на 100 м. далі. Приймальне відділення лікарні -ще на 200м. далі.
Дитина сама ходить пішки до школи з другого класу ( до школи десь 500-600 м)
Жінка працює у будівлі через дорогу від школи, тобто якщо виникають якісь потерби -все вирішується за декілька хвилин. Вельмишановна теща живе також в 10хв. від школи, тобто якщо треба-дитина просто йде пішки туди.
Зазвичай я досить завантажений справами по роботі і влаштовуватися персональним водієм для когось (навіть для коханих членів родини) якось не хочеться.
Тобто нічого нового.
3 L.
Location, location and location.
Не треба економити гроші та брати ділянки у підрях зальопівок лише тому що дешево. В результаті вийде дорожче.
Хоча погоджуюсь що потреби у молодого IT-ка на машині, сімї з дітьми та пенсіонерів різні. Тому мабуть і житло в різні періоди життя повинно бути різним.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 11:22

es77 написав: Хоча погоджуюсь що потреби у молодого IT-ка на машині, сімї з дітьми та пенсіонерів різні. Тому мабуть і житло в різні періоди життя повинно бути різним.

Ото ж то й воно...
Мої приятелі побудували "з нуля" будинок у приміській зоні з виїздом на Сокільниики - все обійшлося щось не більше 180 000 долярів (там все дорого зроблено). Ще й квартиру 2-к купили... Так ось Ви би ніколи не вмовили їх купити термітник.
Тільки власний будинок за власним проектом.
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 11:31

es77 написав:
  akurt написав:Роздуми про те, що можна возити дітей у школу та те, що "Швидка" не приїде на насморк дуже сподобалися. Мої знайомі так і роблять.

В мене якось так вийшло,
Тобто нічого нового.
3 L.
Location, location and location.
Не треба економити гроші та брати ділянки у підрях зальопівок лише тому що дешево. В результаті вийде дорожче.
Хоча погоджуюсь що потреби у молодого IT-ка на машині, сімї з дітьми та пенсіонерів різні. Тому мабуть і житло в різні періоди життя повинно бути різним.

однозначно
ЛЬвів забудовується шаленими темпами, а інфрастуктура - у ДУПІ
буде тільки гірше, по місту уже їздити погано, не те, що добиратись до нього....
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 11:47

akurt написав:Так ось Ви би ніколи не вмовили їх купити термітник.
Тільки власний будинок за власним проектом.

несколько друзей вернулись жить из пригорода в Киев.
пока дети не вырастут и не останутся жить в квартирах в городе, до тех пор ежедневный "загород" что Киева, что Львова - это наказание. каторга по собственному желанию. хоть 2 машины, хоть 5.
самому еще куда ни шло, но если появляется минимальное количество семейных обязов - всё, гаплык.
потому только формат дачи. приехал, отдохнул, уехал.
для такой цели ни 200м, ни проект не нужны.
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 11:54

"Всякому городу нрав і права,
Всяка імієт свой ум голова,
Всякому серцю своя єсть любов,
Всякому горлу свой єсть вкус каков.
А мні одна только в світі дума,
А мні одно только не йдет с ума."

(Г. Сковорода. 1760 рік)

ПрОшу не плутати Київ зі Львовом.
10 хвилин від приватної оселі із стриженим газоном та пролісками, що як раз у ці дні повилазили на світ Божий - до Аквапарка. До школи - ще менше... І до офісу теж... По дорозі: супер красива церква на березі чарівного озера... (Києву і не снилося - все озеро восени осушили та почистили. Наразі стерильне. Рибловля.)
Зображення
Половина маршрута синього кольору - новенька швидкісна дорога, яка Києву - вибачайте - і не снилася.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 12:03

akurt
сегодня суббота, имеет смысл считать минуты в рабочие дни.
во Львове бываю часто, проблемы траффика знаю сидя за рулём.
что Киев, что Львов - одно и то же, только в профиль.

все мосты слева-направо перегружены утром и, соотв., вечером в обратную сторону.
три правобережных въезда. только Одесское направление более-менее. и то упирается в узкое голосеево.
что житомирское, что варшавское - тихий ужас.
попробуйте выехать утром с Петропавловской Борщаговки. будете на память знать все песни украинской и зарубежной эстрады из радио эфира. или восстановите провал в чтении за последние 20 лет с помощью аудиокниг.
Yuri_T
1

Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 12:21

Проезжая по Львову каждый день (за исключением последней недели) много километров долго искал "все мосты слева-направо перегружены утром и, соотв., вечером в обратную сторону."
Потом искал "три правобережных въезда. только Одесское направление более-менее. и то упирается в узкое голосеево."
Поехал дальше, ищу-ищу "что житомирское, что варшавское - тихий ужас."
Остановился, закрыл глаза и подумал с закрытыми глазами: "попробуйте выехать утром с Петропавловской Борщаговки".
Открыл глаза... наваждение...

Во Львове мне ОЧЕНЬ не нравится:
- весь Шевченковский район. Все - старье. Напоминает Павлоград Днепропетровской области;
- пробки на Стрыйской по дороге из центра на перекрестке с Науковой (там, где слева выстроили термитник на 2000 квартир); И еще там же, но со стороны Хуторовки... И то вопрос решается уже вторым включением светофора.
- просто в ужас меня приводит грустная и печальная дорога по улице Пасечной в сторону Лычаковской. Это вообще не Львов... даже не знаю, Кропивницкий, Новомосковск, Каменское... Пробок там, правда нет.
- иногда напрягает выезд с Пивденного на Кульпарковскую...
- в пятницу-субботу-воскресенье напрягает ОЧЕНЬ движение по Городоцкой в сторону Оперного...
- не знаю, почему, но ненавижу улицу Княгини Ольги... Что-то такое как советский пережиток...

Других особых проблем не вижу.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 12:32, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 12:28

akurt
ну ок, продавай хатынку. желаю удачи.
не буду мешать :)
Yuri_T
1