Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 9091929394 ... 1054>
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 16:35

sinus написав:
  Aldebaranchik написав:
  sinus написав:Планирую до осени продать-время ещё есть,так что цену пока подержу,пока гривна крепчает. В крайнем случае,если не продам за желаемое,пущу под аренду,но это крайний вариант.Поживем -увидим.Будут новости-напишу в личку,самому интересно, что будет получаться из этого.

Вместе с ростом гривны обратно пропорционально будет падать количество покупателей. У нашего застройщика при курсе 28 был наплыв инвесторов, как только курс стал 26 - ни единой души в офисе, сейлы так и говорят.

Это понятно,никто иллюзий не питает.Надежда на то,что у меня цена на тысячу меньше за квадрат,чем у застройщика на единственную оставшуюся у него там трешку и то,что рядом котлован продается по той же цене,что и я в сдающемся доме. А ещё у нас в связи с постройкой метро должны снести 80 домов,что должно увеличить спрос на покупку,так как мерия выкупает жилье взамен ничего не предлагая,то есть у людей не будет своего жилья,а будут только гривни на руках.

Это во Львове, что-ли метро уже строят ?

ПС. Стиль Долярчика с троеточиями в каждой строчке режет глаз однозначно. Не собирался ставить ему диагнозы, но что-то в этом есть... )
serg1974

Подякував: 45 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 17:10

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Aldebaranchik написав:Вот иногда подумываю, реально ли похожее с квартирами провернуть )))

Можливо.
Я в час хороших ставок по депо продала кросовер і за ці гроші взяла квартиру в новобуді.
Тоді ціна метра була 11 тис грн, еквівалент 1 тис баксів. Оплата була у три нерівних платежі. Перший я сплатила одразу, а до сплати другого мені прийшов лист щастя, що у країні нестабільна ситуація, тому або я плачу по домовленій ціні, або вартість квартири буде на 20% дорожче. Давали три дні на рішення. Я тоді, в лютому 2015 поміняла валюту по 32,5 за долар, а метр ще коштував 11 тис. :wink: Третій платіж уже був на 20% дорожче. Курс був 22,5, ціна метра 13 тис, а я забрала депо в Дельті на той час через фонд гарантування по курсу 27 (коли грохнула Дельта). Тобто квартира з ремонтом мені обійшлася в 550 баксів/метр при ціні котловану в 1000 баксів, а здавала в оренду ще до отримання документів, за ті гроші навіть дещо обставила в хаті.
Зараз, уже коли минуло три роки, продавати можна без сплати 5%+1,5% державі,сусіди-інвестори продають квартири з 100% профітом. Попит є. Один молодець має пів-під'їзду і тим самим задає ціну і на оренду, і на продаж, а за три роки здачі оренду вже повернулася і вартість ремонту. Тобто це інвестиція у понад 100% профіту сьогодні, термін окупності три роки. І це реально.
Але цей поїзд уже поїхав.

Я декілька років жила у квартирі, де вид із вікон на інші вікна, а працювала в офісі, де вид із вікон на інші вікна. Деколи я навіть не знала, яка погода, який місяць за вікном. Тому я точно знаю, що бум на термітники суттєво впаде тоді коли більшість з них здадуть, тобто за 3-5 років.
Добре, якщо там, де живеш, є простір. І око не чіпляється за огорожі, стіни та інше. Огорожею мають бути дерева, кущі чи поперечні жердини. Вона має дихати, не замикати людину. Такі оселі вибирали наші пращури. Якщо цього нема, виходь на околиці, у простір, щоби око і душа відпочивали.
Тим часом, про "бум" на земельні ділянки. От пан Akurt так "невзначай" після реклами BRW та стрийського паркету закинув нам про перспективні ділянки десь біля Фуджікури на об'їзній по 2 тис/сотка. Напевно треба брати, поки є, бо з тих термітників скоро будуть всі тікати.
От дивлюся для порівняння:
1) пост на фб від 14.01.18 - куплю ділянку під забудову навколо Львова, бажано зі старим будинком - 239 коментів, більшість яких протягом доби з реальними пропозиціями.
2) пост на фб від 19.02 - шукаю дачу і ділянку коло Львова - 334 коменти, в основному за добу, і 99% - реальні пропозиції.
Зображення
3) Ще хтось продає біля Фуджікури на олх:
Зображення

Питання до Akurt: Ваші колеги дійсно думають продати 8 сот за двадцятку?

До Долярчика: чому б все-таки не взяти землю з комунікаціями, поки під ногами валяється, ніхто не бере і не вальнути хати, де собівартість метра така ж, як і в термітнику на 24 поверхи? :idea: А Авалон здати в оренду по 300$?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 17:38

Lambada написав:Зображення
3) Ще хтось продає біля Фуджікури на олх:
Зображення

Щось дорога до тієї ділянки і влітку виглядає якось не дуже...
Не маєте бажання зїздити в таку погоду як зараз і уявити на місці як будете добиратися з/на роботу, в магазин, діти в школу і т.п. ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 17:51

Долярчик , там в моём посте есть ссылка на статью (юморную, но тем не менее) об этом явлении 8) Про "стиль" и про всё такое...
Это финансовый форум, и ценится тут не стиль, а смысл. Например я Акурта уважаю (вполне серьёзно. без шуток) за его страстное желание натолкнуть других читателей на на мысль о том, что никогда не поздно начать жить лучше. И я часто лайкаю его посты из за этого. Единственное что напрягало - постоянная реклама квасива, о чём я и писал регулярно. Но теперь он свои рассказы уже не так сильно разбавляет упоминаниями о выпивке, и это хорошо! иначе у людей может сложиться впечатление что для успешности инвестиций необходимо регулярно бухать :shock:
А "стиль" многоточечничества - это не стиль... Это... Нутыпонел :D
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 17:55

Порився трохи по OLX-у.
Знайшлось наприклад таке:
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodatsya-chotirohkmnatniy-budinok-z-remontom-u-lvov-IDsubCK.html#18d45f6421;promoted
Така ціна не інакше від того що за прелєсцю стоїть черга...

ps нічого що з багатокрапками ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 18:00

es77 написав:Не маєте бажання зїздити в таку погоду як зараз і уявити на місці як будете добиратися з/на роботу, в магазин, діти в школу і т.п. ?

Звичайно, що не маю бажання по болоті їздити. Бум почнеться коли потепліє, у травні, бо до більшості ділянок отакий доїзд, навіть до тих 8 соток, що за двадцятку.
Зрештою, і з асвальтним доїздом, і з комунікаціями пропозицій досить багато.

Про школи згідна, і ні. До хорошої школи все одно доїжджати треба, навіть у Львові. Магазинів всюди досить - Львівхолод у виді мережі Рукавичка відкриває свої магазини мало не в кожному селі, а от доїзд до деяких термітників теж утруднений - наприклад Хмельницький хол через заправку, чи до тих, що на Тернопільській, де риштовка падала - болота безпрохідні.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 18:02

es77 написав:Порився трохи по OLX-у.
Знайшлось наприклад таке:
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodatsya-chotirohkmnatniy-budinok-z-remontom-u-lvov-IDsubCK.html#18d45f6421;promoted
Така ціна не інакше від того що за прелєсцю стоїть черга...

ps нічого що з багатокрапками ?

тут вообще то про недвигу под аренду топик. Я не думаю что покупка дома под аренду - удачная идея.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 18:16

es77 написав:Знайшлось наприклад таке:
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodatsya ... 1;promoted
Така ціна не інакше від того що за прелєсцю стоїть черга

Була в таунхаусах того забудовника, правда, з просторішими ділянками. Дуже кльові!
Я би сказала - це ідеальний для міського жителя варіант - все сплановано до деталей - і просторе планування 1го поверху - студіо, місця для зберігання, місце для авто, зона відпочинку, місце для ландшафтного озеленення - нічого зайвого, і все необхідне в хорошій локації. Мене їх таунхауси надихнули створити собі отакий рай, але за менші гроші.

До слова, доїзд в Брюховичі завжди був челенджом, і діти жителів за шлагбаумом щодня їздять вчитися до Львова.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 18:23

sinus написав:Долярчик,что ж ты спалился? Вообще-то пан Акурт так пишет!))))

Легко заметить, что akurt "так" не пишет.
Но приятно, что мужчина не равнодушен.
Эх, синус-синус... балдейте...
На моем счету только за сегодня стало больше на 2800$.
А ведь еще не вечер...

Aldebaranchik написав:Про комиссии с недвиги:
5% - налог на продажу, если недвига была куплена меньше 3-х лет назад
1.5% - военный збор, если платится налог на продажу
1% - пф, всегда
1% - госпошлина, всегда.

В теории может и выйдет у Долярчика 50000 грн, а на практике как оценишь так и будет,

НЕ БУДЕТ!
Во Львове оценщики даже за хорошие деньги не ставят цену меньше, чем 350 долларов квадратный метр.
Зачем лишаться ради аферистов лицензии?
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 09 бер, 2018 18:27, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 09 бер, 2018 18:26

Lambada написав:До Долярчика: чому б все-таки не взяти землю з комунікаціями, поки під ногами валяється, ніхто не бере і не вальнути хати, де собівартість метра така ж, як і в термітнику на 24 поверхи? А Авалон здати в оренду по 300$?

Відповідь проста: локація!(до роботи/школи/супермаркетів/лікарні)
Тут вже обговорювали, що це все ДОБРЕ, але вже коли пенсійний вік у спину дихає :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 9091929394 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість