— № 1 ”
— № 2 ”
— № 3 “
— № 4 “
— № 5 “
— № 6
|
|
Додано: П'ят 01 чер, 2018 21:04
Re: P2P кредитованиеВыпуски «Академии инвестора»:
— № 1 ” — № 2 ” — № 3 “ — № 4 “ — № 5 “ — № 6
Додано: Нед 10 чер, 2018 18:59
Re: P2P кредитованиеСМС-ки вже не ходять видать дорого вийшло зате на пошту приходить два типи нотифікацій - 1) про дохід + повернення капіталу 2) коли інвестиція проінвестована на 100% і видана в кредит із хотілок - було б класно створити сервіс підписки для інвесторів, наприклад - "вишли мені на пошту нагадування, якщо буде заявка із ризиком "А" на 3 місяці із відсотком в мені від X до Y
Додано: П'ят 22 чер, 2018 11:52
Re: P2P кредитованиеИнвестиция по E-заявке оказалась удачнее, чем по В-заявке. Последний не вложился в срок и попадает на просрочку.
Обе заявки были краткосрочные, заёмщики указывали более-менее реальную зарплату. Заёмщик из категории Е имел уже кредитную историю в других организациях (холост и без детей, ~25 лет), в то время как заёмщик из категории В (женат, с ребёнком, 36 лет) — нет.
Додано: Суб 23 чер, 2018 18:29
Цікаві спостереження!
я теж зробив деякий висновок - якщо займає людина із з-п наприклад 15000 чи 20000 (таких було декілька в моїй практиці) - в більшості випадків віддають із запізенням або й ще гірше... стараюсь наразі в крайньому випадку інвестувати в такі пропозиції... більше орієнтуюсь на рівень А чи Б + деякі інші критерії.
Додано: П'ят 29 чер, 2018 13:28
Re: P2P кредитованиеВ какой кредит (долго-, краткосрочный) и категорию риска (А, В, С...) инвестировал?
Заёмщик на какую сумму оформлял кредит в общем?
Додано: Суб 30 чер, 2018 10:23
Re: P2P кредитованиеважко порахувати, бо список вже великий (надцять екранів) і щоб зрозуміти що всередині треба клацати по кожному запису, і що не дуже приємно - після повернення назад загальний список може пересортуватись Є вже деякі записи >4 міс (називаються "Безнадежная просрочка", коричневого кольору але це власне ті, які я брав не надто обдумуючи, зважаючи лише на один критерій - %%% Практика - найкраща мати вчимось на своїх граблях.
Додано: Чет 12 лип, 2018 19:59
Re: P2P кредитованиеПоследний закрыл займ — 1,5 месяца против запрошенного месяца. В выписке кошелька отображается отдельными строками: — погашение суммы займа; — доход от инвестиции (проценты по займу); — доход за просрочку до 7 дней (штраф); — доход за просрочку до 25–30 дней (штраф). Общий доход увеличился в 1,5 раза от планируемой суммы инвестиции.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|