|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:33
flyman написав: akurt написав:Что меня забавляет из чтения новостей и сообщениях на других форумах: - ощущение, что люди не оглядываются по сторонам и думают, что где то на Земном шаре есть очень безопасные места. Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще ( может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???): - в США проблемы с чернокожими; - в Германии больше зараженных Коронавирусом, чем в Украине... - там же - в США - горит чуть ли не вся Калифорния, штат Орегон и штат Вашингтон; - во Франции родственники боятся уже шестой месяц выходить вообще из дома на улицу... Арабы задрали... русские задрали... Коронавирус задрал... - в Израиле без автомата нельзя выходить на улицу... - в Украине война идет уже больше, чем шла Вторая мировая война и конца войне не видно - как сказал Портников "Мы все уже умрем, а война будет еще продолжаться"... С чем вернулся с переговоров по Нормандской четвёрке наш представитель - с ПУСТЫМИ руками. С ПУС_ТЫ_МИ... А по сему, господа форумчане, вспоминайте старый японский философский фильм - даже не его, а название: "СЕГОДНЯ - ЖИТЬ! Умереть - завтра..."А потому мой совет: с бокалом красного сухого урожая 2018 смотреть в таком порядке прямо сейчас: - фильм " 2017" (из новых, США). - мини-сериал 11.22.63.Что я сейчас - сериал - половину уже посмотрел - и буду делать... А гадалки и прорицатели пусть стараются...
я ти пережив, що цілу добу тема не піднімалась в топ?
Дык пояснил же выше-пол сериала просмотрел )) Забавный старик,хоть и хамло
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:34
А я дуже уважно читав гілки: - про київську нерухомість... - про львівську нерухомість... Зверніть увагу: на жодній з гілок я не залишив сміття.... Але читати дуже цікаво: повторюся - мене не хвилює ніяким чином КРЖН - але я відверто щасливий, що в Україні є розумні люди - вони там - читаю із насолодою... Інші гілки НІКОЛИ не читаю і НІКОЛИ не пишу та тих гілках, які МЕНЕ НЕ СТОСУЮТЬСЯ.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:37
akurt написав:Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще (может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???):
там повно всякої отруйної нечисті: камаріки, рибки, жабки, жукчки, паучки, кораліки, медузки, морські йожи, качкодзьоби і т.д. і т.п.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:40
То правда, пане Флаймане... Діти були 2 рази в Австралії - то сказали, що найбільша біда - то кенгуру - то страшніше за черв"ячків та змій... Але якось люди живуть... Дуже цікава країна - Нова Зеландія, свого часу вивчав ретельно ситуацію та мав приятелів зі Львова - сімейна пара - туди поїхали на прожиття. Дуже шкодую, але втратив зв"язок... Отсаннє повідомлення було, що чоловік ледве-ледве влаштувався на розвантаження гіпсокартону... та прибиральником в МакДональдс... Жінка приїхала "під соусом" навчання в університеті - в магістратурі... Перше, що зробили: - зняли житло (цікаво було, що оплата потижнева (!!!). - за 2 000 доларів купили авто... А так було б цікаво...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:47
Мизантрóп написав: flyman написав: akurt написав:Что меня забавляет из чтения новостей и сообщениях на других форумах: - ощущение, что люди не оглядываются по сторонам и думают, что где то на Земном шаре есть очень безопасные места. Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще ( может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???): - в США проблемы с чернокожими; - в Германии больше зараженных Коронавирусом, чем в Украине... - там же - в США - горит чуть ли не вся Калифорния, штат Орегон и штат Вашингтон; - во Франции родственники боятся уже шестой месяц выходить вообще из дома на улицу... Арабы задрали... русские задрали... Коронавирус задрал... - в Израиле без автомата нельзя выходить на улицу... - в Украине война идет уже больше, чем шла Вторая мировая война и конца войне не видно - как сказал Портников "Мы все уже умрем, а война будет еще продолжаться"... С чем вернулся с переговоров по Нормандской четвёрке наш представитель - с ПУСТЫМИ руками. С ПУС_ТЫ_МИ... А по сему, господа форумчане, вспоминайте старый японский философский фильм - даже не его, а название: "СЕГОДНЯ - ЖИТЬ! Умереть - завтра..."А потому мой совет: с бокалом красного сухого урожая 2018 смотреть в таком порядке прямо сейчас: - фильм " 2017" (из новых, США). - мини-сериал 11.22.63.Что я сейчас - сериал - половину уже посмотрел - и буду делать... А гадалки и прорицатели пусть стараются...
я ти пережив, що цілу добу тема не піднімалась в топ?
Дык пояснил же выше-пол сериала просмотрел )) Забавный старик,хоть и хамло
мабуть, не потрібно нікого везти в аеропорт (з аеропорта), або на оглядини нерухомості. Сезон закінчився.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:52
Заканчивается, ещё месяц и некому приносить пиво.Нас ждут окуительные истории про лыжный комплекс саклыкент))
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 вер, 2020 16:55
Запишу собі в блокнот - в перелік - пане Флаймане - Ваших помилок під номером 17: - помиляється кожного дня.
В понеділок о 21-00 зустрічаю приятелів - літак НЕ З УКРАЇНИ - з пересадкою в Стамбулі - перші 2 доби будуть жити у мене - потім зняли готель до 27 вересня... В четвер зустрічаю відразу двох "іноземців" - серед них племінницю з чоловіком - прилітають із Запоріжжя - будуть жити у мене тиждень. Та ще реальних іноземців-приятелів в той же день (час ще не знаю). 8 жовтня проводжатиму в аеропорт приятелів із Херсона - мають тут квартиру - відлітають у справах бізнесу... Потім повернуться...
Не помиляйтеся щоденно в житті - а особливо по відношенню до akurt'a - а то введе в оману будь-яка циганка на будь-якому вокзалі.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 12 вер, 2020 17:27
flyman написав:цікаво два моменти: - 16000 грн. в одну сторону авто і майже три доби, замість літаком. - навіщо брати повне авто барахла, якщо акурт каже, що все дешевше в Туреччині.
Пан Флайман реально цікава людина. Втрачає власні шалені гроші, тому що не бачить за деревами гори: - люди мають житло в Туреччині, а не в Бучі/Києві/Львові/Дніпрі, мають ВНЖ в Туреччині і тому їдуть жити з Харкова - куди??? - в Туреччину, де мають власну квартиру.- люди їдуть з дитиною 5,5 років... Дитина вимагає багато " барахла"... Це тільки батьки дітей - звісно - мають знати... Тут не всім повезло... Буває і діти є, але кинуті напризволяще голодувати та бідькатися дуже дуже далеко від батька... - люди проїхали 2 800 км і тільки відрізок від Харкова до Умані виявився - не знаю яких слів підібрати - ну там немає дороги взагалі... А далі - дуже цікава приємна дорога. - akurt їздить зі Львова - 2 200 км - 3 доби - даі ночівлі - витрачає 200 доларів - це зовсім не 16 000 гривень - а 5 550 - а люди їхали як вони сказали - не дуже поспішаючи і з зупинками - 3 ночі 4 доби - тому що із собою дитина 5,5 років та ще й - смішно сказати - папуга... До речі - а чого й не їхати дорогами Європи 4 доби... Це ж подорож, емоції... задоволення... мандри... "Подорожуйте - це єдине, що у Вас не можна відібрати!" ( Марк Твен). - люди їдуть на ВЛАСНОМУ авто - це дуже вірно (!!!) - і будуть тут жити цілий рік у власній квартирі і їздити на власному авто...А що таке 16 000 гривень... Тим більше 5 550... 16 000 - то середня по Україні зарплатня за місяць... Копійки...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 12 вер, 2020 18:01
akurt написав:А що таке 16 000 гривень... Тим більше 5 550... 16 000 - то середня по Україні зарплатня за місяць... Копійки...
Кому як... Хтось за ці грощі буде жити півроку...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 вер, 2020 18:42
Нема питань... Так і є... Але є люди, які ворушаться... і не сидять ледарями цілі тижні...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 12 вер, 2020 20:04, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5