Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 757758759760761 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:33

flyman писал(а):
  akurt писал(а):Что меня забавляет из чтения новостей и сообщениях на других форумах:
- ощущение, что люди не оглядываются по сторонам и думают, что где то на Земном шаре есть очень безопасные места.
Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще (может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???):
- в США проблемы с чернокожими;
- в Германии больше зараженных Коронавирусом, чем в Украине...
- там же - в США - горит чуть ли не вся Калифорния, штат Орегон и штат Вашингтон;
- во Франции родственники боятся уже шестой месяц выходить вообще из дома на улицу... Арабы задрали... русские задрали... Коронавирус задрал...
- в Израиле без автомата нельзя выходить на улицу...
- в Украине война идет уже больше, чем шла Вторая мировая война и конца войне не видно - как сказал Портников "Мы все уже умрем, а война будет еще продолжаться"... С чем вернулся с переговоров по Нормандской четвёрке наш представитель - с ПУСТЫМИ руками. С ПУС_ТЫ_МИ...

А по сему, господа форумчане, вспоминайте старый японский философский фильм - даже не его, а название: "СЕГОДНЯ - ЖИТЬ! Умереть - завтра..."
А потому мой совет: с бокалом красного сухого урожая 2018 смотреть в таком порядке прямо сейчас:
- фильм "2017" (из новых, США).
- мини-сериал 11.22.63.
Что я сейчас - сериал - половину уже посмотрел - и буду делать...
А гадалки и прорицатели пусть стараются...

я ти пережив, що цілу добу тема не піднімалась в топ?

Дык пояснил же выше-пол сериала просмотрел ))
Забавный старик,хоть и хамло
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:34

А я дуже уважно читав гілки:
- про київську нерухомість...
- про львівську нерухомість...
Зверніть увагу: на жодній з гілок я не залишив сміття....
Але читати дуже цікаво: повторюся - мене не хвилює ніяким чином КРЖН - але я відверто щасливий, що в Україні є розумні люди - вони там - читаю із насолодою...
Інші гілки НІКОЛИ не читаю і НІКОЛИ не пишу та тих гілках, які МЕНЕ НЕ СТОСУЮТЬСЯ.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:37

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt писал(а):Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще (может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???):

там повно всякої отруйної нечисті: камаріки, рибки, жабки, жукчки, паучки, кораліки, медузки, морські йожи, качкодзьоби і т.д. і т.п.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:40

То правда, пане Флаймане...
Діти були 2 рази в Австралії - то сказали, що найбільша біда - то кенгуру - то страшніше за черв"ячків та змій...
Але якось люди живуть...
Дуже цікава країна - Нова Зеландія, свого часу вивчав ретельно ситуацію та мав приятелів зі Львова - сімейна пара - туди поїхали на прожиття.
Дуже шкодую, але втратив зв"язок...
Отсаннє повідомлення було, що чоловік ледве-ледве влаштувався на розвантаження гіпсокартону... та прибиральником в МакДональдс...
Жінка приїхала "під соусом" навчання в університеті - в магістратурі...
Перше, що зробили:
- зняли житло (цікаво було, що оплата потижнева (!!!).
- за 2 000 доларів купили авто...
А так було б цікаво...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:47

Мизантрóп писал(а):
  flyman писал(а):
  akurt писал(а):Что меня забавляет из чтения новостей и сообщениях на других форумах:
- ощущение, что люди не оглядываются по сторонам и думают, что где то на Земном шаре есть очень безопасные места.
Не вижу на сегодня безопасных мест в мире вообще (может быть Австралия или Новая Зеландия - так то же вас/нас туда пустит???):
- в США проблемы с чернокожими;
- в Германии больше зараженных Коронавирусом, чем в Украине...
- там же - в США - горит чуть ли не вся Калифорния, штат Орегон и штат Вашингтон;
- во Франции родственники боятся уже шестой месяц выходить вообще из дома на улицу... Арабы задрали... русские задрали... Коронавирус задрал...
- в Израиле без автомата нельзя выходить на улицу...
- в Украине война идет уже больше, чем шла Вторая мировая война и конца войне не видно - как сказал Портников "Мы все уже умрем, а война будет еще продолжаться"... С чем вернулся с переговоров по Нормандской четвёрке наш представитель - с ПУСТЫМИ руками. С ПУС_ТЫ_МИ...

А по сему, господа форумчане, вспоминайте старый японский философский фильм - даже не его, а название: "СЕГОДНЯ - ЖИТЬ! Умереть - завтра..."
А потому мой совет: с бокалом красного сухого урожая 2018 смотреть в таком порядке прямо сейчас:
- фильм "2017" (из новых, США).
- мини-сериал 11.22.63.
Что я сейчас - сериал - половину уже посмотрел - и буду делать...
А гадалки и прорицатели пусть стараются...

я ти пережив, що цілу добу тема не піднімалась в топ?

Дык пояснил же выше-пол сериала просмотрел ))
Забавный старик,хоть и хамло

мабуть, не потрібно нікого везти в аеропорт (з аеропорта), або на оглядини нерухомості. Сезон закінчився.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:52

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Заканчивается, ещё месяц и некому приносить пиво.Нас ждут окуительные истории про лыжный комплекс саклыкент))
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 15:55

Запишу собі в блокнот - в перелік - пане Флаймане - Ваших помилок під номером 17:
- помиляється кожного дня.

В понеділок о 21-00 зустрічаю приятелів - літак НЕ З УКРАЇНИ - з пересадкою в Стамбулі - перші 2 доби будуть жити у мене - потім зняли готель до 27 вересня...
В четвер зустрічаю відразу двох "іноземців" - серед них племінницю з чоловіком - прилітають із Запоріжжя - будуть жити у мене тиждень. Та ще реальних іноземців-приятелів в той же день (час ще не знаю).
8 жовтня проводжатиму в аеропорт приятелів із Херсона - мають тут квартиру - відлітають у справах бізнесу... Потім повернуться...

Не помиляйтеся щоденно в житті - а особливо по відношенню до akurt'a - а то введе в оману будь-яка циганка на будь-якому вокзалі.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 16:27

flyman писал(а):цікаво два моменти:
- 16000 грн. в одну сторону авто і майже три доби, замість літаком.
- навіщо брати повне авто барахла, якщо акурт каже, що все дешевше в Туреччині.

Пан Флайман реально цікава людина.
Втрачає власні шалені гроші, тому що не бачить за деревами гори:

- люди мають житло в Туреччині, а не в Бучі/Києві/Львові/Дніпрі, мають ВНЖ в Туреччині і тому їдуть жити з Харкова - куди??? - в Туреччину, де мають власну квартиру.
- люди їдуть з дитиною 5,5 років... Дитина вимагає багато "барахла"... Це тільки батьки дітей - звісно - мають знати... Тут не всім повезло... Буває і діти є, але кинуті напризволяще голодувати та бідькатися дуже дуже далеко від батька...
- люди проїхали 2 800 км і тільки відрізок від Харкова до Умані виявився - не знаю яких слів підібрати - ну там немає дороги взагалі... А далі - дуже цікава приємна дорога.
- akurt їздить зі Львова - 2 200 км - 3 доби - даі ночівлі - витрачає 200 доларів - це зовсім не 16 000 гривень - а 5 550 - а люди їхали як вони сказали - не дуже поспішаючи і з зупинками - 3 ночі 4 доби - тому що із собою дитина 5,5 років та ще й - смішно сказати - папуга... До речі - а чого й не їхати дорогами Європи 4 доби... Це ж подорож, емоції... задоволення... мандри...
"Подорожуйте - це єдине, що у Вас не можна відібрати!" (Марк Твен).
- люди їдуть на ВЛАСНОМУ авто - це дуже вірно (!!!) - і будуть тут жити цілий рік у власній квартирі і їздити на власному авто...

А що таке 16 000 гривень...
Тим більше 5 550...
16 000 - то середня по Україні зарплатня за місяць...
Копійки...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 17:01

akurt писал(а):А що таке 16 000 гривень...
Тим більше 5 550...
16 000 - то середня по Україні зарплатня за місяць...
Копійки...

Кому як... Хтось за ці грощі буде жити півроку...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 12 сен, 2020 17:42

Нема питань...
Так і є...
Але є люди, які ворушаться... і не сидять ледарями цілі тижні...
Последний раз редактировалось akurt Сб 12 сен, 2020 19:04, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 757758759760761 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор