Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дуже правильне запитання - я зараз їздив в МЕТРО на закупи (В Анталії дощ, температура впала до +14) і саме про це думав: 1. Відвідування країн - 160 в світі - для українця НЕ ласомий шматок: - він має біометричний (слава Богу і не тільки йому) паспорт та може відвідувати більшість країн без візи або в спрощеному режимі. - віза США надається громадянину України на 10 років - були б гроші їздити в Лас-Вегас. 2. Для турка це має значення: йому потрібна Шенгенська віза (зараз із-за коронавіруса НЕ видають). 3. Головними чинниками вважаю два: а) за турецьким законодавством турок сплачує податки з прибутків, отриманих як в Туреччині, так і за кордоном (!!!). Той власник сайту - заснував його в 1999 році - йому десь 45 років - має, як я розумію, шалені прибутки і гріх їх офіційно НЕ платити. б) Бізнес є бізнес - колись треба буде вчасно його позбутися. Створив - інвестував - розвинув - продав - п"є шампанське Dom Pérignon на власній яхті. Діти бавляться... Жінка радіє... З цих точок зору - все, як має бути!
Маєте раціо: якщо і вкладати нахом"ячені в Україні гроші - то в Філіппіни або у В"єтнам. З Києва в Манілу можна дістатися через Амстердам та Джакарту всього за 1300 доларів. В дорозі - 2 доби. Скорше пропонують Катарські авіалініі - за 2100, але найскоріше - тільки ненавистні але хитрі турки: за 2800. У В"єтнам зовсім немає шляхів... Правда, українцям в"їзд на Філіппіни і у В"єтнам заборонено, але то не є проблемою. Завжди можна проповзти по підводному тунелю, доїхати на надувному човнику від Intex, або на повітряній кулі... Навіщо ж там авіаквитики по 102 долари з України в Стамбул (вчора приятелям дивився) туди і назад? Нормальные герои всегда идут в обход! (з дитячого кіно).
change_pm написав:flyman Флай, давай зганяй на Філіпіни... поки ще можна кудись незадорого з"їздити...
А то можливо ти мрієш про щось, що взагалі тобі не зайде ))))
я тобі дав посилання в тебе в темі, чуваку зайшло... а ти ждеш войни глобально і локально, меньше дивись зомбоящик ті читай\слухай ЗМІ
чому як кажу про 1куе в місяць кешфло для F.I.R.E.? тому що цього достатньо для спокійного життя більше чим в 90% країн світу, за винятком ТОП 10 або ТОП 20 по ВВП на душу населення і мінус ще КНР, Іран, Сомалі та інших "стрьомних місць"
change_pm написав:flyman Флай, давай зганяй на Філіпіни... поки ще можна кудись незадорого з"їздити...
я тобі дав посилання в тебе в темі, чуваку зайшло... а ти ждеш войни глобально і локально, меньше дивись зомбоящик ті читай\слухай ЗМІ
чому як кажу про 1куе в місяць кешфло для F.I.R.E.? тому що цього достатньо для спокійного життя більше чим в 90% країн світу, за винятком ТОП 10 або ТОП 20 по ВВП на душу населення і мінус ще КНР, Іран, Сомалі та інших "стрьомних місць"
Отлічна!!!
А нуууууууукаааааа розкажи про те, як ти, знаходячись за ...хз. скіко кілометрів + від 1200 уе за квиток + 24-48 годин добирання, від свого зданого майна, будеш його менеджити
Хто буде збирати грощі + за комунальні? Хто буде виселяти / заселяти і робити трішки ремонти? Як буде вигльондати заміна крана (вибери айтем на заміну сам)? Як буде відбуватись повірка лічильників води?
І головне, скільки у % і від 1 куе це все буде коштувати, якщо це будеш робити не ТИ?
Отлічна!!!
А нуууууууукаааааа розкажи про те, як ти, знаходячись за ...хз. скіко кілометрів + від 1200 уе за квиток + 24-48 годин добирання, від свого зданого майна, будеш його менеджити
Хто буде збирати грощі + за комунальні? Хто буде виселяти / заселяти і робити трішки ремонти? Як буде вигльондати заміна крана (вибери айтем на заміну сам)? Як буде відбуватись повірка лічильників води?
І головне, скільки у % і від 1 куе це все буде коштувати, якщо це будеш робити не ТИ?
чому ти думаєш, що майно буде давати кешфло? може DeFy? Ти не в курсі, що крипту можна здавати як депозити під 10..20%? Може ще який онлайн бізнес? Може кавалірка в таї, яку буде менджити трансвестит і здавати подобово таким як ти? Ти знає що буде через пару років?
з.і.
американка німецького походження живе приблизно на 1куе. і філіпінки не тре.
akurt написав: б) Бізнес є бізнес - колись треба буде вчасно його позбутися. Створив - інвестував - розвинув - продав - п"є шампанське Dom Pérignon на власній яхті. Діти бавляться... Жінка радіє... З цих точок зору - все, як має бути!
Акурт, зачем зря тратить время на эти ФИЛОСОФСКИЕ разговоры, когда в Италии продают дома всего за 1 Евро. https://liveitaly.ru/info/kupit-dom-za- ... o-v-italii Инвестируйте - Развивайте - Продавайте и пейте Moet & Chandon. Или вашего делового задора хватает только на измерение температуры воды в Средиземном море, и на поболтать ни о чём на этом форуме...
Дуже дивна методика, питанням відповідати на питання))) Так, як ти будеш все ж таки менеджити своє каваліркове портфоліо віддалено?
flyman написав:чому ти думаєш, що майно буде давати кешфло?
Тому що ти маєш нерухомє майно в Україні, і думаєш ще брати і ти ж його не марінувати будеш, якщо поїдеш в ПСА, райт?
flyman написав:може DeFy? Ти не в курсі, що крипту можна здавати як депозити під 10..20%?
Очєпятка в тебе... Я в курсі, що можна, довіри немає. Я з задоволення візьму 100500 мільйонів бітка чи ехеріуму в борг, і буду платити 10% річних... Тільки через рік-два, коли заборонять крипту, мене вже буде не знайти, а ти будеш рахувати збитки... А ще є варіант глобального блекауту і всі крипто активи перетворяться в нуль.
flyman написав:Може ще який онлайн бізнес?
Який? План же був кавалірковий. До того ж не забувай, скілько тобі років вже (полтінік в цьому році, так?) ... Який бізнес? Сили і ідеї є на бізнес?
flyman написав:Може кавалірка в таї, яку буде менджити трансвестит і здавати подобово таким як ти?
Нариваєшся? З трансом натурою розплатишся? Що будеш робити, якщо транс тобі нічого не буде перераховувати?
flyman написав:Ти знає що буде через пару років?
Хм... знав би, було б добре.... Думаю, що буде повна опа і ті, хто в ній виживуть, наступні пару десятків років проживуть нормас ))))
Кавалірки можуть через 5 років продатися, зробивши 2Х або 3Х + ще 1Х на оренді. Інструментів онлайн повно, і їх не меншає. DeFy ще добавить. Смарт-контракти все проконтролюють і забезпечать, щоб по чесноку, без фроду і скаму. з.і. Долярчик зголошується за %% менеджити.
akurt написав:1. Назва програми "Громадянство за інвестиції". 2. За цією програмою в 2018 році отримали громаднство 78 турків, в 2019 - 45. В Туреччині таку інформацію відкрито ПРО ВСІХ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ громадян. Не впевнений, що в Україні така інформація є відкритою.
і, для чого громадянство Туреччині за 100500 дєнєг? що воно таке особливе дає? халявну халяву? можна купити землю сількосподарського призначення і садити картоплю?