Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дуже правильне запитання - я зараз їздив в МЕТРО на закупи (В Анталії дощ, температура впала до +14) і саме про це думав: 1. Відвідування країн - 160 в світі - для українця НЕ ласомий шматок: - він має біометричний (слава Богу і не тільки йому) паспорт та може відвідувати більшість країн без візи або в спрощеному режимі. - віза США надається громадянину України на 10 років - були б гроші їздити в Лас-Вегас. 2. Для турка це має значення: йому потрібна Шенгенська віза (зараз із-за коронавіруса НЕ видають). 3. Головними чинниками вважаю два: а) за турецьким законодавством турок сплачує податки з прибутків, отриманих як в Туреччині, так і за кордоном (!!!). Той власник сайту - заснував його в 1999 році - йому десь 45 років - має, як я розумію, шалені прибутки і гріх їх офіційно НЕ платити. б) Бізнес є бізнес - колись треба буде вчасно його позбутися. Створив - інвестував - розвинув - продав - п"є шампанське Dom Pérignon на власній яхті. Діти бавляться... Жінка радіє... З цих точок зору - все, як має бути!
Маєте раціо: якщо і вкладати нахом"ячені в Україні гроші - то в Філіппіни або у В"єтнам. З Києва в Манілу можна дістатися через Амстердам та Джакарту всього за 1300 доларів. В дорозі - 2 доби. Скорше пропонують Катарські авіалініі - за 2100, але найскоріше - тільки ненавистні але хитрі турки: за 2800. У В"єтнам зовсім немає шляхів... Правда, українцям в"їзд на Філіппіни і у В"єтнам заборонено, але то не є проблемою. Завжди можна проповзти по підводному тунелю, доїхати на надувному човнику від Intex, або на повітряній кулі... Навіщо ж там авіаквитики по 102 долари з України в Стамбул (вчора приятелям дивився) туди і назад? Нормальные герои всегда идут в обход! (з дитячого кіно).
change_pm писал(а):flyman Флай, давай зганяй на Філіпіни... поки ще можна кудись незадорого з"їздити...
А то можливо ти мрієш про щось, що взагалі тобі не зайде ))))
я тобі дав посилання в тебе в темі, чуваку зайшло... а ти ждеш войни глобально і локально, меньше дивись зомбоящик ті читай\слухай ЗМІ
чому як кажу про 1куе в місяць кешфло для F.I.R.E.? тому що цього достатньо для спокійного життя більше чим в 90% країн світу, за винятком ТОП 10 або ТОП 20 по ВВП на душу населення і мінус ще КНР, Іран, Сомалі та інших "стрьомних місць"
change_pm писал(а):flyman Флай, давай зганяй на Філіпіни... поки ще можна кудись незадорого з"їздити...
я тобі дав посилання в тебе в темі, чуваку зайшло... а ти ждеш войни глобально і локально, меньше дивись зомбоящик ті читай\слухай ЗМІ
чому як кажу про 1куе в місяць кешфло для F.I.R.E.? тому що цього достатньо для спокійного життя більше чим в 90% країн світу, за винятком ТОП 10 або ТОП 20 по ВВП на душу населення і мінус ще КНР, Іран, Сомалі та інших "стрьомних місць"
Отлічна!!!
А нуууууууукаааааа розкажи про те, як ти, знаходячись за ...хз. скіко кілометрів + від 1200 уе за квиток + 24-48 годин добирання, від свого зданого майна, будеш його менеджити
Хто буде збирати грощі + за комунальні? Хто буде виселяти / заселяти і робити трішки ремонти? Як буде вигльондати заміна крана (вибери айтем на заміну сам)? Як буде відбуватись повірка лічильників води?
І головне, скільки у % і від 1 куе це все буде коштувати, якщо це будеш робити не ТИ?
Отлічна!!!
А нуууууууукаааааа розкажи про те, як ти, знаходячись за ...хз. скіко кілометрів + від 1200 уе за квиток + 24-48 годин добирання, від свого зданого майна, будеш його менеджити
Хто буде збирати грощі + за комунальні? Хто буде виселяти / заселяти і робити трішки ремонти? Як буде вигльондати заміна крана (вибери айтем на заміну сам)? Як буде відбуватись повірка лічильників води?
І головне, скільки у % і від 1 куе це все буде коштувати, якщо це будеш робити не ТИ?
чому ти думаєш, що майно буде давати кешфло? може DeFy? Ти не в курсі, що крипту можна здавати як депозити під 10..20%? Може ще який онлайн бізнес? Може кавалірка в таї, яку буде менджити трансвестит і здавати подобово таким як ти? Ти знає що буде через пару років?
з.і.
американка німецького походження живе приблизно на 1куе. і філіпінки не тре.
akurt писал(а): б) Бізнес є бізнес - колись треба буде вчасно його позбутися. Створив - інвестував - розвинув - продав - п"є шампанське Dom Pérignon на власній яхті. Діти бавляться... Жінка радіє... З цих точок зору - все, як має бути!
Акурт, зачем зря тратить время на эти ФИЛОСОФСКИЕ разговоры, когда в Италии продают дома всего за 1 Евро.
Инвестируйте - Развивайте - Продавайте и пейте Moet & Chandon. Или вашего делового задора хватает только на измерение температуры воды в Средиземном море, и на поболтать ни о чём на этом форуме...
Дуже дивна методика, питанням відповідати на питання))) Так, як ти будеш все ж таки менеджити своє каваліркове портфоліо віддалено?
flyman писал(а):чому ти думаєш, що майно буде давати кешфло?
Тому що ти маєш нерухомє майно в Україні, і думаєш ще брати і ти ж його не марінувати будеш, якщо поїдеш в ПСА, райт?
flyman писал(а):може DeFy? Ти не в курсі, що крипту можна здавати як депозити під 10..20%?
Очєпятка в тебе... Я в курсі, що можна, довіри немає. Я з задоволення візьму 100500 мільйонів бітка чи ехеріуму в борг, і буду платити 10% річних... Тільки через рік-два, коли заборонять крипту, мене вже буде не знайти, а ти будеш рахувати збитки... А ще є варіант глобального блекауту і всі крипто активи перетворяться в нуль.
flyman писал(а):Може ще який онлайн бізнес?
Який? План же був кавалірковий. До того ж не забувай, скілько тобі років вже (полтінік в цьому році, так?) ... Який бізнес? Сили і ідеї є на бізнес?
flyman писал(а):Може кавалірка в таї, яку буде менджити трансвестит і здавати подобово таким як ти?
Нариваєшся? З трансом натурою розплатишся? Що будеш робити, якщо транс тобі нічого не буде перераховувати?
flyman писал(а):Ти знає що буде через пару років?
Хм... знав би, було б добре.... Думаю, що буде повна опа і ті, хто в ній виживуть, наступні пару десятків років проживуть нормас ))))
Кавалірки можуть через 5 років продатися, зробивши 2Х або 3Х + ще 1Х на оренді. Інструментів онлайн повно, і їх не меншає. DeFy ще добавить. Смарт-контракти все проконтролюють і забезпечать, щоб по чесноку, без фроду і скаму. з.і. Долярчик зголошується за %% менеджити.
akurt писал(а):1. Назва програми "Громадянство за інвестиції". 2. За цією програмою в 2018 році отримали громаднство 78 турків, в 2019 - 45. В Туреччині таку інформацію відкрито ПРО ВСІХ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ громадян. Не впевнений, що в Україні така інформація є відкритою.
і, для чого громадянство Туреччині за 100500 дєнєг? що воно таке особливе дає? халявну халяву? можна купити землю сількосподарського призначення і садити картоплю?