Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Что ценного вы можете посоветовать форумчанам? Zero. Что они могут перенять у Вас?
Ценная информация стоит денег. Иногда больших. Пустая говорильня о том что море бывает мокрым, песок теплым, а овощи дешевыми не стоит НИЧЕГО... Лично тебе могу посоветовать за бесплатно: В конце года ФРС начнёт ужесточать свою монетарную политику. Доллар вверх, всё остальное резко вниз. За лиру и подумать страшно.... Так что спасай своё бабло, которое отнёс на депозит. Пока не поздно...Иначе при курсе 1$=10лир будет печалька... Разденут так, как сейчас раздевают криптоманов...
BIGor написав:На пограничном контроле при пограничнике нажимаете кнопку в приложении "Старт". Обсервация обязательная (но можно сделать тест - в аэропорту есть много предложений). Приложение раза 3 в день с 9 до 21 примерно отправляет Вам сообщение что нужно подтвердить локацию + фото. Делаете фото и отправляете. В день есть 2 часа на выгул. В приложении нажимаете "Старт" и время начинает отсчитываться на уменьшение (прям как в фильме "Время"). Приходите назад - нажимаете "Стоп". Отсчет останавливается. Если селфи не делаете - отправляют отчет в местное райуправление полиции. Глючило только раз. Так очень даже норм приложение.
Спасибо за подробный "обзор" А если отправлен отчет в полицию?? Полицейские приезжают домой для проверки?? Я в прошлом году читал о таком..и как люди не могли селфи отправить из за проблем то с серверами,то глюками в приложении.Какие санкции за нарушение условий обсервации??
За полицию и санкции не могу сказать, сам сидел дома и 100% все выполнял.
akurt написав:Что ценного вы можете посоветовать форумчанам? Zero. Что они могут перенять у Вас?
Ценная информация стоит денег. Иногда больших. Пустая говорильня о том что море бывает мокрым, песок теплым, а овощи дешевыми не стоит НИЧЕГО... Лично тебе могу посоветовать за бесплатно: В конце года ФРС начнёт ужесточать свою монетарную политику. Доллар вверх, всё остальное резко вниз. За лиру и подумать страшно.... Так что спасай своё бабло, которое отнёс на депозит. Пока не поздно...Иначе при курсе 1$=10лир будет печалька... Разденут так, как сейчас раздевают криптоманов...
Посоветовать форумчанам? Легко. Надо ехать не в Турцию, а туда, куда бегут от "счастья" сами турки
От цікаво, а гривню ця дія від Жоріка не задіне А якщо задіне, є план спасіння в гривнеботів
Это так забавно: торговец китайскими сковородками, работающий на условиях +9% к оптовой цене, расскажет форумчанам ЗА ДЕНЬГИ как им стать умным, но бедным. Бесплатно раздаёт прогнозы по ФРС - форумчанам распечатать на листе формата А4 и держать под подушкой.
О НЕДВИЖИМОСТИ (напомню - это тема ветки)
1. Для "форумчанина-1": Посетили заканчивающийся строительством комплекс Casa Grande на 150 квартир. Работы идут интенсивно: корпус "А" - как с "иголочки", в корпусах "В", "С" и "D" владельцы двухуровневых квартир (у них есть лоджии в мансарде) очень удачно вписали навесы в дизайн дома - смотрится органично. Идут работы по устройству центрального входа в комплекс - внутри плавательные бассейны уже готовы, в том числе крытый (зимой - с подогревом). По периметру между забором комплекса и домами высадили деревья. Думаю, что в июле сдадут точно: остались работы по ландшафтному дизайну и обустройстве внешней парковки для авто. Подтверждено намерение Муниципалитета построить рядом 3-х этажную библиотеку с интерактивным центром развлечений. Мудрое вложение в 2019 году 60 000 евро в квартиры. http://www.casagrandeantalya.com 2. Для "форумчанина-2": Посетили заканчивающийся строительством комплекс CasaMax. Расчетный срок сдачи: сентябрь 2021. Всего квартир: 409, 10 корпусов. Часть корпусов уже готова на 100%, в части идут наружные отделочные работы. Наши люди купили квартиры 2+1 в корпусе "В" - в нем закончили вставлять рамы стеклопакетов Granit, думаю с понедельника уже вставят стекла и начнут монтаж ограждений балконов. Внутренняя и наружная отделка уже готова, на первых двух этажах, где будут расположены бутик-магазины и кафе, уже вставлены витрины. Хотели набраться наглости и заехать в готовый подземный паркинг - но не стали наглеть. Мудрое вложение в 2020 году 1 300 000 лир в квартиры (предоплата в 50%). На сегодня выставлена по переуступке одна квартира за 1 850 000 лир. Прогнозируемая мною цена после сдачи комплекса - 2 000 000 лир. http://casamax.com.tr/en/homepage/
3. Для "форумчанина-3": подробностей о новом проекте от AKG-group еще нет. Самому интересно: вариант, который после получения информации буду сразу рекомендовать сыну приятеля: пусть летит и побыстрее. Это то, что стоит брать "не глядя" на этапе фундамента.
4. Для "форумчанина-4": посетили строящийся комплекс CasaLuna. 9 корпусов на 95 (!!!) квартир. http://ozpinarlar.com.tr/portfolio/casaluna/ Темпы хорошие: все корпуса уже оштукатурены. Квартиры 2+1 (всего 12) и 3+1 - цены и последнюю ситуацию не знаю, планирую быть в офисе Застройщика не ранее 01 июня - уезжаю в понедельник в недельное путешествие вдоль Средиземного моря.
P.S. (добавлено позже) Уточнение по пункту 2: после написания обзора проверил на сайте продаж квартир - квартира за 1 850 000 лир уже продана. Кто-то получил профит 1850000-1300000=550 000 лир (примерно 65 500 долларов). Надеюсь, кто-то из форумчан: я регулярно давал полную/точную информацию на этой ветке и свой прогноз. Цифру 2 000 000 лир выше меняю на 2 500 000 лир.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 22 тра, 2021 17:32, всього редагувалось 2 разів.
От цікаво, а гривню ця дія від Жоріка не задіне
А якщо задіне, є план спасіння в гривнеботів
як завжди: потерпіти трохи, покректіти, порахувати збитки в доларі США, а потім наступні 3..4 роки жирувати на гривнедепо, на ревалі відкупитися трози взад, фіксанути профіт, і так по новому колу.
А амарикосам не повезло. Нема в них ні гривні, ні в Польщу на полуниці, якщо що.
flyman написав:[ як завжди: потерпіти трохи, покректіти, порахувати збитки в доларі США, а потім наступні 3..4 роки жирувати на гривнедепо, на ревалі відкупитися трози взад, фіксанути профіт, і так по новому колу.
А амарикосам не повезло. Нема в них ні гривні, ні в Польщу на полуниці, якщо що.
У американців свої негаразди. Нема чого заздрити їм.... Тиждень чи два тому розказав син приятеля. - Колега по роботі - наш хлопець з Житомира - працюють в компанії дуже відомій на весь світ (назву видалено, штаб-квартира в центрі Сан Францисько) - купив Dogecoin по ціні в 0,01 долара (один цент) на суму в 10 000 доларів. - Пан Маск щось там цікаве сказав і хлопець з Житомира став володарем віртуальних 700 000 доларів. - на момент моєї розмови з моїм респондентом курс впав до 0,57 долара за одну "догікоінку" - і активи зменшилися до 570 000 доларів. - за філіжанкою кави в ресторації поруч з Ferry Building сказав колегам (цитата): "Щойно втратив свою зарплатню за 1 рік. Ну нічого: буду чекати ціну в 1,00 долар за одиницю - компенсую втрати". - на сьогодні має 357 000 доларів замість 10 000 (або 1 000 000 - дивлячись, як рахувати) та чухає потилицю...
flyman написав:[ як завжди: потерпіти трохи, покректіти, порахувати збитки в доларі США, а потім наступні 3..4 роки жирувати на гривнедепо, на ревалі відкупитися трози взад, фіксанути профіт, і так по новому колу.
Тобто по факту біг на місці ???!!!
А враховуючи інфляцію, то взагалі бідося...
З доларом, ну поклав в яку там Січ чи Мегу під 4%, а вона бах, а курс вжух, і ти отримуєш різаний найкрасивійший папір і, найчастіше до розміру Фонду грабування.
І перекидати невдобно між банками.
Тому тримати хіба трішки трішки, із трикратним запасом на одну банку. А це за рік, ну які $50, це щоб знайти банку, пройти ідентифікацію, і т.д., а потім ще забрати, і не дай Бог, надірваними, пожовклими, праними, з потертостями, з грибками і х.з. ще чим купюрами.
Ну і крах долара скоро. Он інфляція долара вже скільки? 4%, чи більше, навіть депо в мінус. А в гривні ще колонульова дохідність. 8.5% інфляція, а Абанка і Ко, ще дають біля 11% до податку. Маленький, але плюс.
Я за гривню. А долар для амортизації перед шухером (ВПЦ, як його називають жопоголіки).
akurt написав:У американців свої негаразди. Нема чого заздрити їм.... Тиждень чи два тому розказав син приятеля. - Колега по роботі - наш хлопець з Житомира - працюють в компанії дуже відомій на весь світ (назву видалено, штаб-квартира в центрі Сан Францисько) - купив Dogecoin по ціні в 0,01 долара (один цент) на суму в 10 000 доларів. - Пан Маск щось там цікаве сказав і хлопець з Житомира став володарем віртуальних 700 000 доларів. - на момент моєї розмови з моїм респондентом курс впав до 0,57 долара за одну "догікоінку" - і активи зменшилися до 570 000 доларів. - за філіжанкою кави в ресторації поруч з Ferry Building сказав колегам (цитата): "Щойно втратив свою зарплатню за 1 рік. Ну нічого: буду чекати ціну в 1,00 долар за одиницю - компенсую втрати". - на сьогодні має 357 000 доларів замість 10 000 (або 1 000 000 - дивлячись, як рахувати) та чухає потилицю...
а я таку байку розкажу, що до одного знайомого хлопа позвонили із (видалено) і сказали, що є робота віддалено на контракт, і назвали таку суму (навіть не напишу, бо в акурта може підгоріти сидячка).
Через кілька днів з (видалено) знову позвонили до знайомого і сказали, що є одна проблемка, що згідно їх полісі не можуть вони платити на рахунок в такій державі, як Україна, подаваїй їм щось з ЄСа, на худий кінець Польщу.
До чого я веду... Що поважаюча себе хвірма в якусь країну третього світу не хоче маратися. Так що з роботою з Туреччини за хвіліжанкою кави на пляжі, це хіба яким бородатим дякам веб-сайти (можливо із проном) за штуцер клепати. На петрушку і окріп в Анталії вистачить з Пайоніра зняти (кажуть в аеропорту Істамбула є чарівний банкомат, який видає доляри, якщо засуниту в нього пластик і набрати чарівний набір цифер (не буквів).
Востаннє редагувалось flyman в Суб 22 тра, 2021 18:09, всього редагувалось 1 раз.
У зв"язку із зростанням попиту іноземців на нерухомість в Туреччині та масовим заведенням коштів на таку купівлю в безготівковій формі деякі банки Туреччини з 15 травня 2021 року ввели комісію за зарахування коштів, які зайшли на рахунки фізичних осіб із-за кордону за допомогою SWIFT-переказів, в сумі від 0,3 до 0,4 відсотка. До цього комісія за зарахуваннія була тільки в Garanti bank. На сьогодні найбільш сприятливі умови для інвесторів є в KuveytTurk Bank: - комісія за відправления коштів за кордон - 0,1% (мінімум 10 доларів - максимум 140 доларів); - комісія за зарахування коштів, які надійшли із-за кордону - 0,1% (мінімум 10 доларів - максимум 140 доларів); В понеділок на 2 доби прилітають приятелі виключно за тим, щоби відкрити рахунок в турецькому банку - їм радили (не я - я радив інший банк) відкрити саме в цьому банку. Якщо їм вдасться відкрити рахунок - та не будуть від мене тримати секретів що саме та як получилося - повідомлю форумчанам.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 22 тра, 2021 18:10, всього редагувалось 1 раз.