Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 11051106110711081109 ... 1129>
Повідомлення Додано: Сер 02 чер, 2021 22:38

akurt написав:osafly - к Вам лично был конкретный вопрос - куда да что посоветуете лично Вы и Вы лично написали именно так как написали: паромом с Корфу в Sarande. За полчаса.
ЭТО были ВАШИ слова вчера.

То ли слепой,то ли д..... Скорее всего второе.И дешевая Турецкая страховка,явно тут не поможет.Брешет на каждом шагу,смотрим,давал два варианта на выбор-

osafly написав:В данной ситуации,могу посоветовать прилететь на Корфу с тем же ПЦР,отличные места..Билет дешево,сравним с турецкими компаниями.Отдохнуть там несколько дней-неделю,паромом за полчаса после перехать в Албанскую Саранду(Ксамил) продолжить там,далее Берат-Тирана-Черногоская Будва-Тиват-дом...Либо прилететь в Тирану,но немного будет неудобно в плане логистики,зато без ПЦР вообще.

И тут брешет-
  akurt написав:
Он написал.... Специалист даже не знает, что паром с Корфу в порт Sarande не в ходу уже второй год.

Достаточно на сайт зайти и посмотреть,что паромы в прошлом году,так точно ходили и ходили всегда- https://ionianseaways.com/timetable/
А если ума перед поездкой не хватает зайти и проверить,что там ходит или нет в ковидный 2021,так кто же доктор.Я и сейчас уверен,что если паром отменен,по любому ходят частные катера и лодки там-100% летом,потому что там расстояние в 20 минут плыть,если не меньше..Но дело в том,что одному не совсем адекватному товарищу нужно машину из Греции в Албанию переправить,то ли на разборку,то ли просто аферист-угонщик,вот и неймется...на г.... исходит,пытается показать какой он умный,но выходит все с точностью да наоборот.
Там расстояние по морю такое,что несколько лет назад,когда плыл из греческого материка на Корфу,уже практически за 10 минут до захода в порт,стали падать СМСки на телефон-Добро пожаловать в Албанию,посольство в Албании находится по такому то адресу..Ну,в общем-стандартные СМС по прибытию в любую страну...так это на греческой территории в море!Как там у них границы проложены не знаю,но в непосредственно близи от Албанской суши проходит очень близко..А он мне рассказывает тут..У рыбаков и лодок маломестных сайтов как правило нет..Если паром отменили на какое то время,это не значит необитаемый остров..Но Камаз с Белазом да,в Албанию не отправить :mrgreen: :lol:
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 00:32

osafly написав: И тут брешет-
  akurt написав:

:lol:

Не переймайтесь
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 09:02

akurt написав:
  flyman написав:Може в Туреччині прикуплю кавалірку після обвалу ТРЖН.

В нерухомості, пане Флаймане, як і в сексі, все троба робити вчасно і швидко.

Та ні, нехай приїзджає... Буде вчити, як прожити на 800 лір в місяць*

* імхо нормас тєма... :mrgreen:
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 10:33

change_pm написав:Та ні, нехай приїзджає... Буде вчити, як прожити на 800 лір в місяць*

На 800 лир в місяць прожив би як кум короля. Наприклад, пан Флайман - як дорослий чоловік - вживає аж 180 мл молока на день - то 1 літр молока коштує приблизно 5 лір або 15 гривень.
Але не доля...
Ви ж пане chаnge_pm зверніть увагу - всі дописувачі страшенно нервові.
Без кінця лаються.
Це від того, що не розуміють, що таке "якість життя".

Ось дивіться: я вчора проїхав ввечері 10 км на ровері вздовж Середземного моря по блакитних доріжках - вздовж всього Середземного моря в межах пляжу Коньяалти, так це ж насолода:
- купа людей на пляжі - біля води, купаються - і це вже було десь 19-00.
- купа людей на роверах і електросамокатах;
- купа людей займаются бігом по гумових доріжках;
- купа дітей плигають у дитячих розважальних майданчиках;
- купа молоді грає в баскетбол - на набьережній чотитри обладаних майданчика;
- купа людей проводять час на зелених газонах на розкладних стільцях;
- а які новенькі кафе повідкривалися - після реконструкції та реновації - просто око радіє.
- музИки грають на набережній - ніяких вам російських реперів, як у Львові...
Після проїзду в один бік до Beach park, де люди піднімаються - безкоштовно - на панорамному ліфті, щоби оглянути весь пляж зверху - трохи відпочив під оливковими деревами, яким вже по 300 років.
Всюди - позитив та посмішки.
Повертався після 21-00 - і весь цей час пани на гілці все думали, як з"їсти одне одного, а особливо мене. Цирк та й годі...

х х х
Авто з російським номерами в Анталії відсутні, за те з"явилися з номерами Great Britain, France, Netherlands...
Дивують автівки - всі дуже дорогі (!!!) і всі новенькі (!!!) - з номерами Кахахстану.
Грузія відкрила транзит - то всі заможні люди - в Анталію... Враження, що в Казахстані живуть одні олігархи...
А на гілці все лаються та лаються... Цирк та й годі... Оце ж так живуть: серед нервів та лайок...
І у всіх їх негараздах винними є сам дружня до України Туреччина (немає в світі більш надійного сусіда та більш надйного партнера для України) та топік-стартер!
Аж зубами скреготять...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 11:22

ПРО НЕРУХОМІСТЬ
Просто цифри і просто факти...

- вересень 2020 року - ця гілка - я роблю огляд нерухомості та звертаю увагу форумчан на новий супер-проєкт, якого ще не було в Анталії - майже хмарочос у супер-сучасному стилі - і все це поруч із морем:
https://fenixcenter.com.tr/?lang=en
- даю докладну інформацію форумчанам про розташування, адресу, даю сайт, вказую номери телефонів і пишу, де є Офіс продажу, пишу, що Прайс-лист надсилають за запитом на електронну пошту.
- відвідую особисто - реально просто заради цікавості - офіс продажу - отримую інформацію і все - викладую на цій гілці з цифрами та фактами: квартира "1+1" - ціна 380 000 лір або на той час приблизно 53 000 доларів. УВАГА! Пишу на форумі: перший внесок 60% - 31 800 доларів та безвідсоткове розтермінування до 2023 року (!!!). Увага, пишу тоді далі: фіксація ціни в турецьких лірах (!!!) - зверніть на це увагу (фраза написана восени 2020).
- через місяць пишу, що давав пораду ГАРНУ: ажіотаж і ціни теперь мінімальні в 580 000 лір - всього за місяць!!! Думайте головом, а не ногом! (цю фразу дуже не люблять).

Проходить півроку і я на цій гілці написав: "Панове, що ж ви так зіваєте - ціна вже 980 000 лір (!!!!!!).
Достатньо було викопати з-під груші 31 800 доларів, купити за 41 долар авіаквиток в Анталію - 30 хвилин на таксі з аеропорту- 30 хвилин на перемовини та укладання угоди - відпочили пару дінв на курорті - відлетіли - і через півроку отримати за Договором переуступки 980 000 лір, або значно більше 100 000 доларів.
Замість того заливають та заливають гілку сміттям. Крім того, все пишуть та пишуть про "просадку ціни квартир в Туреччині", навішуючи чергову локшину на вуха...
Саме смішне: тую локшину навішують люди, які НІКОЛИ НІКОЛИ НІКОЛИ НЕ БУЛИ В ТУРЕЧЧИНІ і вже ніколи не будуть, бо грошей - зуськи, навіть на авіаквиток за 41 євро...
Але вперто наполеглеиво - по 10-12 повідомлень в день !!!!! від одного навішувача локшини!

Чергове моє повідомлення на цій гілці десь місяць/півтора тому - я заїхав спитати про вартість квартир 1+1 для приятеля і був збентежений повідомленням: два тижні тому продаж ЗАКРИТО!
Остання ціна від Забудовника була за прайс-листом - 108 000 доларів за саму маленьку кваратиру в 53 кв. метра. Це те, що я радив форумчанам брати за 53 000 доларів восени.
- Що, всі продано?
- Ні! Весь комплекс викупила всесвітньо відома мережа SWISS OTEL!
- Оппа!
- Так, оппа! Будівництво зупинено - почали переробляти проєкт під нового власника.
- А що з тими, хто викупив?
- А вони стають співвласниками нерухомості від SWISS OTEL!!!!
- Круто, блін... (а сам подумав: Приятель не встиг...)

Так ось: модернізація проєкта вже узгоджена і вчора відновилося будівництво.
За моїми даними:
- у частини інвесторів всесвітньовідома мережа SWISS OTEL викупила їх частки. Я так розумію, що на це погодилися інвестори, які планували вкластися та перепродати нерухомість. Я так розумію, що серед таких щасливчиків немає форумчан - бо форумчани були закидані локшиною на вухах від безкварирно-безнадійливих.
- з частиною інвесторів оформлені угоди про спільну власність (!!!).

Нагадаю: комплекс знаходиться у безпосередній близкості до частини території пляжу, яку викупив під яхт-клуб емір Катару (!!!).
Думаю, в 2023 році - коли здадуть комплекс - вартість часток інвесторів зросте мінімум вдвічі.
Ну ось, проти вас, панове форумчани, працюють досвідчені флудери та дезінформатори.
Зараз ниже напишуть щось нове цікаве...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 03 чер, 2021 14:23, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 11:38

akurt написав:
  change_pm написав:Та ні, нехай приїзджає... Буде вчити, як прожити на 800 лір в місяць*

На 800 лир в місяць прожив би як кум короля. Наприклад, пан Флайман - як дорослий чоловік - вживає аж 180 мл молока на день - то 1 літр молока коштує приблизно 5 лір або 15 гривень.
Але не доля...
Ви ж пане chаnge_pm зверніть увагу - всі дописувачі страшенно нервові.
Без кінця лаються.
Це від того, що не розуміють, що таке "якість життя".

Я й сам чомусь наразі нервовий і злий, кажуть, шо калідор затемнень впливає...
І найсправд, щось хочеться в житті змінити, послати когось кудись і так далі :mrgreen:

То я не поняв, що Флай у Туречині міг би жити на 90 баксів у місяць (800 лір), але чомусь витрачає вже 150 вна неньці?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 12:03

akurt написав:Ось дивіться: я вчора проїхав ввечері 10 км на ровері вздовж Середземного моря по блакитних доріжках - вздовж всього Середземного моря в межах пляжу Коньяалти, так це ж насолода:
- купа людей на пляжі - біля води, купаються - і це вже було десь 19-00.
- купа людей на роверах і електросамокатах;
- купа людей займаются бігом по гумових доріжках;
- купа дітей плигають у дитячих розважальних майданчиках;
- купа молоді грає в баскетбол - на набьережній чотитри обладаних майданчика;
- купа людей проводять час на зелених газонах на розкладних стільцях;
- а які новенькі кафе повідкривалися - після реконструкції та реновації - просто око радіє.
- музИки грають на набережній - ніяких вам російських реперів, як у Львові...
Після проїзду в один бік до Beach park, де люди піднімаються - безкоштовно - на панорамному ліфті, щоби оглянути весь пляж зверху - трохи відпочив під оливковими деревами, яким вже по 300 років.
Всюди - позитив та посмішки.

Ситуативный рекламный приём в полной красе.... :D
Довольно дешевый и примитивный.
Очевидно человек нигде кроме Турции и не был, коль как искренне восторгается
тем, что там есть велосипеды. Ты забыл добавить что кое-кто
там ещё ест мороженое и даже загорает...

Для того чтобы поиграть в баскетбол и т.п.,
не обязательно в Турции покупать квартиры за 70-100штук, которые ты так регулярно рекламируешь.
Слабовато трудишься. По дедовски...
RTC12

Подякував: 105 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 12:10

Як мудро замітив один активний дописувач - треба чекати падіння цін на нерухомість в Туреччині (це там, де іноземці б"ють рекорди із купівлі квартир) - і тільки купувати.
Спеціально подивився ціну на квартиру "2+1" в згаданому вище комплексі Casa Grande:
https://ibb.co/7yTnhXk
Ой! Ціна впала, як і прогнозували прогнозисти цієї гілки: була тиждень тому 1 150 000 лір, а стала 1 250 000 лір.
Оголошення оновлене 30 травня. Зміна ціни майже +10 000 євро. За тиждень!
- Вересень 2019 року - я пишу на цій гілці "Хлопці, зверніть увагу! Комплекс класний! Перший внесок 50%... безвідсоткове розтерміновання до липня 2021 року!"
Хлопці розмірковують так: ціна за Прайс-листом 90 000 євро. Перший внесок - 45 000 євро.
Потім платежі хоча б раз на квартал...
Так, яка ціна може бути в червні 2021? Ціна буде - akurt має рацію - весь час попереджає, спираючись на цифри, факти та своє бачення - 1 250 000 лір або 1 250 000/10,57=118 259 євро.
Профіт всього 28 259 євро?
Та ні, такий хокей нам - як прогнозистам/гадалкам/пророкам/віщунам не є потрібним...
Напишемо якусь дурню на Фінансовому форумі України, наприклад так:
"Навіщо купувати для себе, а не в ОРЕНДУ, щось коштовне та приємне! Ми мудріше!
Нехай лежать під грушею!"
Востаннє редагувалось akurt в Чет 03 чер, 2021 17:26, всього редагувалось 5 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 12:16

akurt написав:А я просто балдею!

Я тоже...

В четверг, 3 июня, доходность 10-летних облигаций Турции составила уже18,02%
https://tradingeconomics.com/turkey/gov ... bond-yield
Туркам в долг уже никто не хочет давать...
Страна медленно, но уверенно, приближается к дефолту...
RTC12

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 чер, 2021 12:40

akurt написав:Главное, не делать так, как я написал...

Ты тут разное писал...
Помнится как совсем недавно нахваливал турецкие банки
и рекомендовал нести туда свою денюжку...
А тем временем турецкая лира продолжает свое уверенное падение,
и на сейчас 1$ = 8.63лиры.
https://tradingeconomics.com/turkey/currency
За 3 последних месяца лира потеряла уже 25% своей стоимости...

А это рост инфляции, бедность и бегство иностранного капитала...
RTC12

Профіль

#<1 ... 11051106110711081109 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: xchaoyang674 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор