Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
osafly написав:Естественно никто не может знать что ходит сейчас меж странами,а что не ходит по расписанию..Но по любому должен быть либо паром,либо морская связь с Албанией...Не заливайте..
osafly - к Вам лично был конкретный вопрос - куда да что посоветуете лично Вы и Вы лично написали именно так как написали: паромом с Корфу в Sarande. За полчаса. ЭТО были ВАШИ слова вчера. Я написал, чисто как реплику на Ваш текст сегодня, что слушать такого советчика как Вы во всём - ОПАСНО. Паромы не в ходу. Знаю от слова "ЗНАЮ". Никогда не пишите слова "но по любому должен быть". Это форум финансовый, а не форум гадалок и экстрасенсов. Люди Вас послушали бы и влетели конкретно на деньги. Но в целом все прекрасно: мне очень понравилось, как Вы всех послали на Албанию. Пять баллов. Все ОК! Прочитайте мой текст выше. Попробуйте дать ответ - по прежнему с уважением к Вам - как к активному путешественнику.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 02 чер, 2021 15:05, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:до речі, появився потяг Київ-Відень, із заїздом в Будапешт. А там і до Албанії/Чорногорії рукою махнути. Лінь шукати посилання.
Несколько лет назад,я примерно таким же макаром ездил в Хорватию..Билеты на самолет в Сплит или Дубровник,стоили порядка 5-6тыс в один конец..Я плюнул,за 150грн доехал до Чопа на поезде.Из Чопа за 20мин.и 85грн элетричкой через границу в Захонь,сразу с поезда на электричку.Оттуда через полчаса пересел на поезд до Будапешта за 10евро примерно..Вечером в Будапеште за 25 евро на ночном автобусе Фликсбас уехал в Хорватский Задар и утром уже был там,в районе 6 утра. В итоге,по времени было конечно долго,но интересно и дешево..Вся дорога обошлась примерно в районе 55-60баксов,вместо 200 за самолет...а был я не один и даже не двое..а это уже неплохие деньги выходили и потом уже из Задара,плавно путешествовали с остановками на юг-Сплит-Макарска-Дубровник...Задар кстати тоже,прикольный городок с хорошими пляжами.Но это уже другая история..Путешествовать дешево можно,если снять корону,знать как и главное....если тебе это нравится.Коронавирус зараза,конечно все сейчас убил наглухо...
Мені колись пропонували роботу в Хорватії, то вивчав можливий маршрут рейковим транспортом. Наскільки пам"ятаю, 8 годин потяг від Відня до Загреба.
flyman написав:Мені колись пропонували роботу в Хорватії, то вивчав можливий маршрут рейковим транспортом. Наскільки пам"ятаю, 8 годин потяг від Відня до Загреба.
Баїшся літаком? А як таді на Піліпіни? Гуперпупом*?
flyman написав:Мені колись пропонували роботу в Хорватії, то вивчав можливий маршрут рейковим транспортом. Наскільки пам"ятаю, 8 годин потяг від Відня до Загреба.
Баїшся літаком? А як таді на Піліпіни? Гуперпупом*?
* а якщо він з рейок зійде? зіщкрябати будуть...
Географія релокації розглядається від Португалії до Філіпін.
Може в Туреччині прикуплю кавалірку після обвалу ТРЖН.
Тільки думаю, як то має бути: літо вна Україні, зимівка десь теплішому місці. Чи послухати чейнж_пма і сказати неньці "пака-пака" і осісти вна ПСА.
гіперлуп ходить не по рейкам, а по трубам... І цінність його як і біткойна "у ведечині мережі", сам по собі гіперлуп, скажімо від К.пас до терміналу В в Борисполі цінності додатньої не має.
Чим більша мережа - тим цінніше гіперлуп, тим дешевше і зручніше.
Раніше розглядав хаби - льотовиська. На кшталт Битом, щоб і житло дешеве і ловкости в довільний кінець Європи, в ту ж Албанію, напр.
Але тре почекати наразі, щоб зрозуміти яка стане логістика.
Може осяду в ЄС, якщо з неньки буде тре як із зомбіленду проходити карантини і прививки кожен раз.
Ну що друзі, по традиції відчитаюсь - з пляжу повернувся. Було все супер. Море +25.8, на повітрі десь так само . Хіба щось ще потрібно для щастя, правда пане Акурте?)) Бачу сьогодні дебати були досить ємоційні...Акурт накінець признався, що він трохи нервовий та озлоблений. З ним таке буває...Лікарі це явище називають - загострення...Тому сьогодні треба з ним по-доброму...Нехай трохи заспокоється, настрій покращиться та й сам захоче в ту Албанію полетіти, відпочити у справжній та ДЕШЕВІЙ Європі, а не серед крикливих турків . А тоді може й довгоочікувана ремісія наступить))
flyman написав:Може в Туреччині прикуплю кавалірку після обвалу ТРЖН.
В нерухомості, пане Флаймане, як і в сексі, все троба робити вчасно і швидко.
Це всі розуміють, крім декого на цій гілці. Як би Ви не займалися маячнею, та не витратили б наявні готівкою 42 000 доларів на нездійснений проєкт, та влаштувалися б на віддалену роботу, як мої тут знайомі хлопці-українці - на 1500 доларів на місяць, то вже жили б як вареник у маслі. І не мріяли б про зачинену геть Португалію та зачинені геть Філіппіни. Я з 2018 по 2020 роки писав: хлопці, думайте головом, а не ногом: ГОТОВЕ ПІД КЛЮЧ - 1000 доларів квадрат. Потяг пішов. Ось вивчав сьогодні ситуацію, що можна взяти подешевше з реального.
Варіант 1 - НЕПОТРІБ. Це те, що ще можна взяти, але реально не годиться. https://ibb.co/q542Xk9 Дивіться праворуч далі аеропорту Анталії. Кучугури. Я обвів місце червоним... Дуже віддалений район. Продавани називають ціни на нове готове під ключ від 40 000 доларів до 100 000 доларів. Позитив: а) дуже близько до Середземного моря. Гадаю 150-400 метрів. б) ніби-то дешево. Негатив: а) реально хто зна де. Я там буваю рідко - тільки коли ставлю авто на парковку біля аеропорту. б) пляж пісчаний але неохайний. Муніципалітет за ним не слідкує. в) майже ніякої інфраструктури. Продавани: "Перспективний район... Пройде років 10 - побачите - буде канхВєтка!" Моя думка: НЕ ВАРТО. Фактично заморозити гроші на 10 років. Жити правда, можна...
Варіант 2 - бувають і цікаві варіанти. Наприклад, сьогодні на сайті оголошень робив моніторінг свого мікрорайону. Рієлтори приховують реальні дані (можна їх зрозуміти), але іноді можна впізнати будинок за вивісками або назвами сусідніх комплексів. Ставлю фільтр: 1+1 - мікрорайон Hurma - оптимальне співвідношення ціна/якість/розташування. Сайт дає 60 варіантів. Ніби то непогано. Але більшість - "нульові поверхи" (це погано). Ціни від 415 000 лір до 800 000 лір - тобто від 48 800 доларів до 94 100 доларів. Дивлюсь самий дешевий варіант: 48 800 доларів. Сьогоднішнє оголошення. 55 кв.м. Поверх 3 - то непогано. Будинок не впізнав, але бачу гори... Ага, зрозумів - в самому самому кінці мікрораойна на виїзді з міста. Ну я думав, що гірше, а це ще й нічого... До моря по прямій 2 500-2700 м, пішки 30 хвилин. Позитив: прямо по вулиці проходить швидкісний експрес маршрут 22 - то класно. В цілому непоганий варіант, квартира дійсно нова. Можна б і помацати руками... Оголошення від рієлтора... Якби вийти на реального продавця - була б ціна можливо 46 500 доларів.
А ось що за 800 000 лір? 94 100 доларів? O! Тут сюрприз! Casa Grande!!!! Вже разів 10 згадували на цій гілці... Останній раз - не пізніше тижня і ціна здається була не 800 000 лір, а 750 000 лір... Хі-хі-хі... ха-ха-ха... За тиждень +50 000 Tl...
flyman написав:...після обвалу ТРЖН.
Реготав, ледь з крісла не впав.... Щоб ви оцінили: це зарплата-мінімалка майже за 2 роки. Просто плюс 50 000 лір... За тиждень... Це +5000 єевро... 1+1 - це та, що всі форумчани могли купити за безвідсоткове розтермінування в 2019 році за 60 000 євро з першим внеском в 30 000 євро... Цікаво, беремо калькулятор: 800 000 лір на сьогодні 800 000/10,50=76 190 євро...
Ну ось: хтось - не скажу хто, але це не roberto dark - він помилився в 2019 році - того й біситься тут щодня - має профіт в 16 190 євро... Поздоровляю! Це при вкладенні в 30 000 євро - бо безвідсоткове розтермінування до введення в експлуатацію з оплатою хоча б раз на квартал...
Ну ось, пане Флаймане: В нерухомості, як і в сексі, все треба робити вчасно і швидко. Добре, панове, одягаю спортивну форму і на ровері - по блакитних доріжах вздовж Середземного моря втюхувати перехожим непотріб подорожче. Вдень в Анталії було +29. Зараз +27. З Запоріжжя (Вайбером, не жартую): "Сині ноги, сині губи... Місяць червень... Число друге..."
Востаннє редагувалось akurt в Сер 02 чер, 2021 21:05, всього редагувалось 2 разів.
Пане Флаймане - постарався трохи для Вас - витратив час. У Вас же ставка 20$ за годину - я витратив 1/3 годину - будете винні 7$. Але моніторив заради своєї квартири... Приростає в ціні... приростає реально...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 02 чер, 2021 21:07, всього редагувалось 1 раз.
Прочитал очередную манипуляцию акуртовскую сейчас. Зашел на турецкий сайт, вбил данные : поиск квартир в Анталии, 1+1 и вот вам ПЕРВАЯ бросившаяся в глаза 60м кв в Хурме за (барабанная дробь!!!) 44 000 $ , так это еще без торга, ГОТОВАЯ и с мебелью. https://www.hepsiemlak.com/antalya-konyaalti-hurma-satilik/daire/0-37096675 Вот еще другие варианты с бюджетом в районе 50 000$ выбирай - не хочу, одна другой лучше -
P/S/ Ну и вишенка на тортик за 43500$ Анталия 2+1 ( видео от 26.05 2021). Интересно было бы глянуть на квартиру акурта 1+1, оцененную им в 87 000$ и сравнить хотя бы с этой .
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 03 чер, 2021 07:00, всього редагувалось 6 разів.