|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 11 кві, 2018 11:15
akurt написав:Вихідні дані: - за своє життя в Україні я заробив власних 500 000 долярів США. Це дійсно пачки грошей, які я тримав в руках і вони були реально моїми. - будучи сім"янином, я весь час думав про свою родину. На сьогодні всі мої діти працюють та навчаються за кордоном - в США. - Я об"їздив майже весь світ (на сьогодні не був в Австралії та Японії). Пан akurt, 500к долл. это : 1. сумма сбережений, которую вам удалось собрать в ячейке помимо всех трат или 2. общая сумма заработанного за все годы ? Если второе то математически не сходится с "объездил почти весь мир" и "дети учатся в США" (сколько детей ?). Да, мне представляется, что вся сумма вполне ушла бы на эти пункты и еще не хватило бы. Что вы вкладываете в "объездил почти весь мир" ? Так обоснованно могут сказать люди как Артемий Лебедев или Илья Варламов. Вы сопоставимы с ними ?
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 11 кві, 2018 11:27
Rondo написав:...какого лешего вы сюда заходите????
вижу обновления - захожу. прочитать мнения. в том числе альтернативные. это не личный блог, а обычная ветка форума. показать вам ветки, где топик-стартеров нет годами, а ветки живы? может потому, что дело не в отдельно взятой личности, а в актуальности вопроса?
-
Yuri_T
-
1
-
- Подякував: 2079 раз.
- Подякували: 4497 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 11 кві, 2018 11:39
jump написав:У свій час так вижили Квестора з гілки про банки, ... тепер туди немає чого навіть заходити
ясное дело, что нечего. но не в Квесторе дело, а в исчерпании темы. все гусарские банки, которые советовал обходить стороной (и именно эта мысль находила противников в виде любителей пикничков, что давало ветке жизнь), благополучно накрылись, ставки упали, депозиты не интересны, о чём там читать и писать?
-
Yuri_T
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 11 кві, 2018 11:42
jump написав:добили гілку про нерухомість у Львові, оренду у Львові - там уже нічого робити.
если мне не изменяет память, то и топик стартер приложил руку, зафлудив Львовскую тему турецким берегом и своим личным вопросом. нет? тогда сорри.
-
Yuri_T
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
5
2
Додано: Сер 11 кві, 2018 11:56
вважаю, що ця гілка форуму наразі сама цікава і захоплююча! живе, гаряче, натуральне спілкування без купюр! show must go on!  PS прохання модераторам не терти дописи
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 11 кві, 2018 12:10
akurt Маю перше уточнююче питання про завоз автівки з України. Як це було логістично? Приблизно скільки вартувало? Що буде, коли збіжить 2річний термін?
Друге - покласти гроші у турецькі банки. Тільки з ВНЖ? У яких валютах по Вашому має сенс?
Теж маю питання деякої диверсифікації...В понеділок повернувся з Європи. Враження - ловити там вже майже нічого.
В Турцію починаю їздити раз на півроку - маю постачальників, їх коло збільшується. Справу мати і приємно і набагато дешевше ніж з Євросоюзом. Так, є дещо мусульманської специфіки, але пристосуватись не важко.
-
alex77
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2018 12:40
Frant написав: jump написав:добили гілку про нерухомість у Львові, оренду у Львові - там уже нічого робити... крім флуду, там не було жодної інформації.Київська гілка донині існує. Тому що там є адекватний модератор, який флудьорів відправляє в баню. Зазвичай))) А тут - якісь пампаси, джунглі з нарцисами на березі турецької Амазонки))
Не заходьте на "зафлуджену гілку". Навіщо??? Тіштесь київською. пампаси і джунглі нехай не турбують мені особисто було цікаво почитати і про Турцію і про всі інші варіанти купівлі-продажу ділянок-нерухомості, оренди та стилю життя автора.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2018 12:41
Yuri_T написав: jump написав:добили гілку про нерухомість у Львові, оренду у Львові - там уже нічого робити.
если мне не изменяет память, то и топик стартер приложил руку, зафлудив Львовскую тему турецким берегом и своим личным вопросом. нет? тогда сорри.
навпаки, гілка отримала друге дихання тепер там "мертві бджоли не гудуть" 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2018 17:07
akurt написав:inside!Саме цим зараз займаюся - із 7-00 ранку. Весь час на зв"язку із адекватною людиною. Допомагаю. Вибачайте не буду відповідати. Але все не дуже просто суто з технічної точки зору. Навіть не в тому справа, що з України можна вивезти тільки 10 000 ойро кешем, а й зробити переказ SWIFT дуже проблематично - 5 500 долярів - 150 000 гривень то ж не наш стиль...
Держите в курсе, было бы интересно узнать этот момент. К примеру до 50к USD в год у нас можно вывести свифтом официально, получив формальную лицензию от банка. Но за 50к ооочень сложно найти что то приличное, еще и с таким курсом USD/EUR. Даже мелкие чиновники, покупают себе зарубежную недвижимость, как то же они проворачивают это все. Заводить деньги через офшоры я думаю тоже не вариант, европейцы вряд ли такое позволят.
-
inside
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 кві, 2018 17:23
inside написав: akurt написав:inside!Саме цим зараз займаюся - із 7-00 ранку. Весь час на зв"язку із адекватною людиною. Допомагаю. Вибачайте не буду відповідати.Але все не дуже просто суто з технічної точки зору. Навіть не в тому справа, що з України можна вивезти тільки 10 000 ойро кешем, а й зробити переказ SWIFT дуже проблематично - 5 500 долярів - 150 000 гривень то ж не наш стиль... Держите в курсе, было бы интересно узнать этот момент. К примеру до 50к USD в год у нас можно вывести свифтом официально, получив формальную лицензию от банка. Но за 50к ооочень сложно найти что то приличное, еще и с таким курсом USD/EUR. Даже мелкие чиновники, покупают себе зарубежную недвижимость, как то же они проворачивают это все. Заводить деньги через офшоры я думаю тоже не вариант, европейцы вряд ли такое позволят.
п.Акурт буде тримати Вас в курсі, як треба вчити плавати собаку чи який йогурт смачніший. На більше не сподівайтесь. 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
|