|
|
![]() Пару дней назад случайно попал в Мармарис на пару дней , и правда молочные продукты дёшево и вкусно , наелся йогурта , с корочкой , соленоватый на вкус , как домашнее кислое молоко только гуще , а вот вина премиум класса по 20 лир не нашёл , по 30 неплохое сухое столовое турецкое , мясо 50-60 лир , в кафе дорадо 35 лир с гарниром и салатом , на окраине , котлетки из барана 20 . Такси по городу 20-30 лир . Спросил у жены хотела бы сюда на пенсию , сказала да . Я не фанат моря , мне Словения больше нравится . Спросил у постоянно живущих в Мармарисе как зимой , сказали как в Припяти
![]() Иногда бывают хорошие цены на ближайшие даты ![]() По просьбе трудящихся сходил в супермаркет Carrefor чуть-чуть скупился на вечерок...
Виски Чивас Регал - 12 лет (!!!) 220 лир или 890 гривен... надо брать... ![]() Вино ценовой категории 20 лир? Ну, есть Классик по 19,90, но я беру класса Премиум... По 24 лиры... Это будет... это будет... (24/6,64)х28,25=102 гривны 50 копеек. Беру, конечно, и белое марочное, и розовое марочное, и красное марочное... ![]() ![]() ![]() Ах, инфляция, что ты подлая сделала... с курильщиками: в ноябре прошлого года покупали они сигареты по 9,50 лиры и это было 9,50/3,50=2,70 доллара. А сегодня гадкий курильщик, обиженный инфляцией, покупает ту же пачку сигарет аж за 9,50 лиры, то есть 9,50/6,64=1,43 доллара или за крепкие 40 гривен. Эх, тяжела она, султанская каторга... Ой, я как-то заболтался... Как Вы насчет бокала розового сухого урожая 2017 - я только достал из холодильника и чуток поплавать в бассейне при Луне? ![]() Не беспокойтесь - я угощаю, все оплачено... ![]() Востаннє редагувалось akurt в Пон 03 вер, 2018 20:16, всього редагувалось 2 разів.
![]() akurt Скільки повинен заробляти файний хлопець, щоб батьки залюбки віддали йому свою єдину донечку у наречені?
![]()
![]() Ну, запитання просте і важливе...
Ну ось дивіться, я в серпні влаштував одного нареченного на файну роботу у Львові: зранку розвозить баклажки по 18 літрів із водою фірмовою Аляска у Львові. Зарплата - 13 000 гривень на місяць. Думаю, небагато форумчан стільки має... Тринадцять тисяч! Це - відвічі більше, ніж доцент університету. Можна сказати, що робота важка - а ну потягай оті баклажки та по дві відразу... Так за те не треба платити за тренажерний зал. Я он ходив у Сихові - непоганий там і зал, і басейн - так то ж 5 000 гривень на рік, і це тільки до 17-00, та ще й й їздити треба - пальне витрачати... То файний легінь має 13 000 гривень. Тренується... У Туреччині був на двох весіллях - вони не так як у нас проходять, скромніше (виключаючи Анталію, тту для весілля зали краще прикрашені). Але не думайте, що треба бути мільонером... Вимоги до нареченої: виключно цнотлива дівчина. Вимоги до нареченого: а) мати 1000 долярів на "викуп" батькам. б) мати 1000 долярів на "викуп" братам. в) мати щось так 10-20 доларів на "викуп" сусідам - бавляться типу дорогу перегороджують. г) про послуги у Мечеті не скажу - думаю, що безкоштовно. д) весілля дуже кумедне: приблизно 400-600 гостей - всі танцюють безпереровно під живу музику (три музики) 6 (шість) - 8 (вісім) годин не преставаючи. Оці 400-600 гостей роблять подарунки грошима - зазвичай 20-40 лір, тобто по 3-6 доларів. Я не помилився - по 3-6 доларів. Не по 300, і не по 400. Зазвичай легінь має власну квартиру площею не менше 100 квадратних метрів. У листопаді був на весіллі у Шевкета, потім вже в гостях вдома - узяв жінку із Чорноморського узбережжя Туреччини - думаю, вже народила тая пані... Треба відвідати. У квартирі Шевкета я реально заблукав...не квартира а просто палац-стадіон, реально велика, мабуть 4-и кімнатна... При цьому ні Шевкет, ні його батьки не є мільйонерами, або крадіями... Хлопець із гарної родини. Квартиру допомагають зазвичай купувати батьки... Вважається, що розмножуватися можна тільки у власній квартирі. Примітка: вимоги до нареченої з України по пункту 1 відстуні. Вимога одна: бути здоровою та народити 1-2-3 дитини. Оженитися на українській дівчині вважається "Круто!" Вважається, що наші дівчата лагідні, добрі та красиві. Білявки... Наречений, якшо має роботу десь на 3000 лір на місяць чистими+ соціальний пакет (медичне страхування) вважається не легінем, а просто лицарем-красенем.... Ну і з квартирою, звісно... Жебраків не треба женити... Все, відкорковую вино... Рожеве... марочне... клас Преміум... ![]() Та і для Львова теж не фонтан. Ну може для професії водій-експедитор це нормально Я х.з, але на 15к грн торгового вже важко знайти, якась зацікавленість зявляється від 18 і то очі ще не горять !
![]() akurt Запитаю напрямки...
![]() ![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 04 вер, 2018 00:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Frant Львівський БатяР Ваша цифра, панове!
![]() Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 04 вер, 2018 00:40, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|