Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 190191192193194 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 10:22

akurt написав:Пан Козак-Характерник!
Мою відповідь Вам щодо достатку зятя - то було ваше запитаняя до мене - видалили - але не все втрачено - ось отримав запрошення на справжнє турецьке весілля - та ще й яке!
Дочку видає заміж Директор п"ятизіркового готелю!
Весілля відбудеться 15 вересня прямо на пляжі на березі Середземного моря...
Подивлюся на щасливого нареченого, його гідність та на наречену...
Доречі: за місцевими звичками наречена має бути виключно ЦНОТЛИВОЮ дівчиною.
Вперше за останні 30 років побачу цнотливу...
Там же ви знаєте місцевий запорізький прикол - на проспекті центральному біля Філармонії є пам"ятник композитору, він сидить із книжкою та ручкою, записує кількість цнотливих дівчат, що йдуть мимо. То місцеві хлопці кажуть, що перо ручки ще жодного разу не зробило запис...
Спробую викласти фото з весілля...
Ну не даремно ж я купив собі квартирку на березі Середземного моря...

Добре! :P Подивимося, що там за зять і чого з нього можна взять... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 10:25

Еге ж... жінка чинить опір - не хоче йти, а я наполягаю... Запрошення все-ж таки ж є...
Та й інтересно - весілля на березі моря... Середземного...
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 11:01

akurt написав:Еге ж... жінка чинить опір - не хоче йти, а я наполягаю... Запрошення все-ж таки ж є...
Та й інтересно - весілля на березі моря... Середземного...

Ось на весіллі і стане чудова нагода засвітитися з анталійською газетою на фоні цнотливої нареченої. Вперед до кіоску, поки пляжна церемонія не розпочалася (весілля циган на березі Фінської затоки) !!!
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 11:26

Козак-характерник написав:Зображення
Чай ліптон в пакетиках... :P

Вова, я всегда в тебя верил.
именно Lipton и именно в пакетиках.
продолжай в том же духе, криптотрейдер... ёптель... :mrgreen:
Yuri_T
1

Подякував: 2079 раз.
Подякували: 4497 раз.

Профіль

5
2
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 12:14

akurt написав: весілля на березі моря... Середземного...

икра заморская......баклажанная??? :mrgreen:
Жека79

Подякував: 418 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 12:45

akurt написав:Жена уже настроила стоящий в изголовье кровати дивный редкий проектор, который мне подарили в июле в США, и я включил замечательный фильм о любви: Mektoub - my love...

Только если у Вас есть такой чудный проектор - размером с три пачки сигарет всего - Вы можете понять прелесть того, что купили за свои деньги и для себя, любимого, квартиру с полным готовым ремонтом, в которой стены спальни покрашены в белый цвет: фактически я имею напротив своей кровати огромный экран.
Вот на этот огромный экран и проектируется изображение.
Ощущение, что я в кинотеатре.

Я, конечно, давно так не смеялся. Как ощущения про кинотеатр? Ведь проэктор выдает только изображение, значит или пан Аккурт смотрел кино без звука и у него ощущение что что как в кинотеатре :lol: ,
(либо вообще не смотрел ничего а закинул тут понты про проэктор и стену-к этой версии я больше всего и склоняюсь), либо же попеременно с женой прикладывался ухом к проэктору чтобы хоть что то услышать, потому что то какой звук издает эта пугалица--если смотреть с этим звуком кино то это просто себя не уважать.
Звук с карманного айфона будет чище и громче. Ведь если бы подключалась какая то аккустика или вывод на ТВ к аккуртовому чудо-китайскому девайсу то это непременно было бы описано в мельчайших подробностях.

Хотя не исключаю что в турции бетонные стены покрашенные в белый цвет умеют издавать звук :lol: ничем не хуже чем хармон\кардон или банг олуфсен, ведь ,,,,, Только если у Вас есть такой чудный проектор,,,,(с) то ,,Ощущение, что я в кинотеатре.,,,,(с) :mrgreen:
Жека79

Подякував: 418 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 12:49

Долярчик написав:
  ihorkyiv написав:
  Долярчик написав:.... але, це все "хіхоньки-хахоньки", а якщо серйозно, то треба тут просто засипати гілку хорошими бізнес-ідеями, якщо Ви(тай не тільки Ви) хочете, щоб пересічні, які читають цей форум і цю гілку, НЕ ВТІКАЛИ за кордон, а жили тут, на Богом даній землі!
...якщо Ви(та й інші), НАВЧИТЕ пересічних, як нормально заробляти ТУТ, то в Туреччину будуть їхати ВИКЛЮЧНО у відпустку, а не будуть думати, як би пошвидше звалити туди(чи ще кудись за кордон) НАЗАВЖДИ, прихопивши з собою сім'ю!!!

Шановний Долярчику, у кожного своя дорога і свій шлях широкий. Не спроможні організувати достойне (у вашому розумінні) життя в Україні, їдте на чужинські землі. Слава Богу, уже живемо не під нацистською владою Кацапстану, а у вільній країні, з широким вибором можливостей, у тому числі й з еміграційною. Пам’ятайте народну мудрість: добре там, де нас немає. Хто не зпромігся зпродукувати бізнес-ідеї тут, то там навряд чи зійде просвітлення. Ринок зайнятий, конкуренція нищивна для новачків-мігрантів. Ви гадаєте, євреям з 1949 року було легко створювати добробут на "землі обітованій" в оточенні ворожих націй ??? Але вони не кидали свою Батьківщину, а, навпаки, їхали з усіх усюд у пекло, щоб зробити його Раєм. Отож.
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 12:52

Я не розумію тих, хто хоче підловити пана Акурта на брехні. Вам зайнятися нічим? :P Вірити чи ні, справа суб'єктивна. Крім того автор має право на художній вимисел. Розглядайте це як цікаві дописи... :P А наскільки вони реальні, не суть важливо. І подякуйте автору за труд, бо він не залишає вас байдужими до своєї творчості... :P Інакше б ви тут не тусувалися на цій гілці. А якщо тусуєтеся, то вам цікаво... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:10

Козак-характерник написав:Я не розумію тих, хто хоче підловити пана Акурта на брехні. Вам зайнятися нічим? :P Вірити чи ні, справа суб'єктивна. Крім того автор має право на художній вимисел. Розглядайте це як цікаві дописи... :P А наскільки вони реальні, не суть важливо. І подякуйте автору за труд, бо він не залишає вас байдужими до своєї творчості... :P Інакше б ви тут не тусувалися на цій гілці. А якщо тусуєтеся, то вам цікаво... :P

Помиляєтеся, пане Козаче. Принаймні я заходжу на цю гілку, щоб викрити брехливо-шкодницьку діяльність ольгінського троляцького колективу під ніком Акурт, і не важливо, де він насправді розміщується: у Туреччині, Львові, Дніпрі чи Ольгіно. Намагаюся вберегти слабкі, уразливі і зневірені душі форумчан на кшталт Долярчика. А вам, пане Козаче, хіба комфортно у світі брехні, тим паче, що ви цю брехню-вигадку чітко усвідомлюєте ?? Як писав винахідник "расскава язика" Алєкс Пушкін:
Алина! сжальтесь надо мною.
Не смею требовать любви.
Быть может, за грехи мои,
Мой ангел, я любви не стою!
Но притворитесь! Этот взгляд
Всё может выразить так чудно!
Ах, обмануть меня не трудно!..
Я сам обманываться рад!
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:20

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

ihorkyiv, чекаю Ваше хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК,
фото має бути із датою проставленою хвотапаратом, в іншій руці має бути стікер із розбірливим написом ihorkyiv, щоб було зрозуміло, що це дійсно оператор даної обліківки., а не бомж із вокзалу
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 190191192193194 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему