+ Глобус пару днів ще і Львів (стовпчики до серпня 2019)
|
|
![]()
Про белый цвет не просто так ? Выцеливаете ценителя проекторов ? ![]() Як я і прогнозував, Акурт зранку-раненько знову свого брехунця увімкнув. Викладає усілякі побрехенькі-вигадки, світлини будь-чого, тільки б не того, що зробить з нього в очах форумчан РЕАЛЬНУ і порядну людину. Але чого ми очікуємо від ольгінських тролей ??? Акурте, кіоски "Турєцксаюзпєчать" давно відчинені, бігом по анталійську ГАЗЕТУ, і зробіть нарешті найважливішу у своєму віртуальному житті фотографію. Годі гвалтувати клаву, біжіть рятувати власну честь перед тими, кого намагаєтеся обдурити.
![]() Дайте і мені розповісти про те, що я роблю...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Я сперва удивился - очень прикольно - человек зарегился на форуме всего-то пару месяцев назад, наиболее активен в ветке по недвиге в Киеве, и вдруг - сразу нарушение правил форума и сразу на этой ветке...
![]() Потом все понял, отлично, молодец: знает, что (удалено автором) выйдут на арену только тогда, когда будет на арене приманка в виде чего-нибудь съестного. Молодец, kash! Поддерживаю! Ждем выход на арену (удалено автором)... Но я не собираюсь рассказывать о гастрономических пристрастиях граждан - кстати их тут 89 000 000 человек - другой страны. Во-первых, это вызовет новый всплеск агрессивности парней, что тут оставили след на предыдущих двух страницах, ибо как мы все видим голодный человек - опасный человек... Во-вторых, я имею свои гастрономические привязанности. И уважая местную кухню, не являюсь большим в ней специалистом. Из того местного, что мне нравится - сарма, потом типа наших голубцов, но очень маленькие, забыл название. Вкусно подают курицу - с йогуртом, мясные котлетки с рисом очень вкусны. Мои местные друзья показывают мне тут кафешки "для местных", а не для туристов - как правило, там более простая и более интересная подача блюд. В-третьих, я уважаю гастрономические предпочтения людей в других странах. Могу коротко сказать только, что структура питания здесь у людей другая: больше едят овощей и блюд из неведомых нам продуктов - например булгур, красная фасоль... Не едят гречневые каши и блюда из свинины. Потому редко встретишь ожиревших и оплывших, как у нас: мужчины, как правило, все подтянутые и стройные. Женщины от природы слегка "пухленькие", но не толстые и не обрюзгшие. Не видел ожиревших до ужаса детей. Если правда, что вероятность заболеть раком повышается после употребления всякого жаренного, копченного, то тут народ есть правильно: много овощей, фруктов... Рынок во вторник, цены в турецких лирах, надо умножать на 4 - получите в гривнах... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На последнем фото - козий сыр, 20 лир или 80 гривен кг... Очень вкусная вещь. Это самый дорогой из сыров... На сегодня еще нет в продаже апельсинов: их сезон - ноябрь... В бассейне я уже поплавал, сейчас покушаю инжир и - если будет настроение напишу репортаж ТРИ ПОРОСЕНКА Это про мясо. Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 вер, 2018 09:58, всього редагувалось 1 раз.
![]()
В місяць 950 злотих літом і 1000 зимою (бо на обігрів +50), з них 300 на їжу (10 злотих/день).
![]() Відпочиваючи взимку на лижах поблизу Закопанє, спитав у провщиць супермаркета, скільки файні кобіти заробляють... Не так вже й багато: 1500 злотих на місяць... Сказали, що це мало... Спитав: "А скільки Ви б вважали НЕ МАЛО?" Відповіли: 2200-2500 злотих на місяць. Це приблизно 600 доларів. У Львові сьогодні +16. Літо закінчилося... А ми сьогодні на море - вдень... Зранку плавали в басейні... Тут сезон тільки починається... Пан Козак-Характерник! Мою відповідь Вам щодо достатку зятя - то було ваше запитаняя до мене - видалили - але не все втрачено - ось отримав запрошення на справжнє турецьке весілля - та ще й яке! Дочку видає заміж Директор п"ятизіркового готелю! Весілля відбудеться 15 вересня прямо на пляжі на березі Середземного моря... Подивлюся на щасливого нареченого, його гідність та на наречену... Доречі: за місцевими звичками наречена має бути виключно ЦНОТЛИВОЮ дівчиною. Якщо це не так, то її на ранок повертають батькам... Вперше за останні 30 років побачу цнотливу... Там же ви знаєте місцевий запорізький прикол - на проспекті центральному біля Філармонії є пам"ятник композитору, він сидить із книжкою та ручкою, записує кількість цнотливих дівчат, що йдуть мимо. ![]() (фото із мережі mistaua.com) То місцеві хлопці кажуть, що перо ручки ще жодного разу не зробило запис... Спробую викласти фото з весілля... Ну не даремно ж я купив собі квартирку на березі Середземного моря... Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 вер, 2018 10:24, всього редагувалось 4 разів.
![]() Дайте і мені пофоткатиВостаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 08 вер, 2018 10:17, всього редагувалось 1 раз.
|
|