Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:ihorkyiv, чекаю хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК, фото має бути із датою проставленою хвотапаратом.
"Урядовий кур’єр" або "Голос України" можна придбати і в іпенях Ірпеня-Бучі. Що це доведе ?? Мова не про мене, звідки я і хто за родом діяльності, не я вигадую побрехеньки. Немає Акурта у Туреччині, НЕМАЄ !!! Нехай доведе у простий спосіб протилежне - сфотографує газету з датою на фоні свого неодноразово засвіченого тулуба. ))) Приєднуйтеся до цієї вимоги.
flyman написав:ihorkyiv, чекаю Ваше хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК, фото має бути із датою проставленою хвотапаратом, в іншій руці має бути стікер із розбірливим написом ihorkyiv, щоб було зрозуміло, що це дійсно оператор даної обліківки., а не бомж із вокзалу
Флай, это ж мировой курорт. И на мировом курорте можно на остановке видеть на табло дату/время. Да и на обородуванных пляжах обычно пишут дату, температуру воды, баллы волнения моря... И как нибудь попробуйте турецкий кофе которым так восторгается автор и расскажите насколько он вам пошёл
flyman написав:ihorkyiv, чекаю Ваше хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК, фото має бути із датою проставленою хвотапаратом, в іншій руці має бути стікер із розбірливим написом ihorkyiv, щоб було зрозуміло, що це дійсно оператор даної обліківки., а не бомж із вокзалу
Флай, это ж мировой курорт. И на мировом курорте можно на остановке видеть на табло дату/время. Да и на обородуванных пляжах обычно пишут дату, температуру воды, баллы волнения моря... И как нибудь попробуйте турецкий кофе которым так восторгается автор и расскажите насколько он вам пошёл
мені пояснювати правила гарного тону чи ні? хай тіпа Ігор тіпа з Києва зробить спочатку те що він домагається від іншого. Чи як прийнято там у в Києві: -Првієт тьола/чувак. Яке твоє паганяло. Да нє звіді, паказуй ксіву
Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпіні.
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Суб 08 вер, 2018 13:47, всього редагувалось 1 раз.
ihorkyiv написав:Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпені.
якщо ви в курсі, - то я вже 5й місяць як зановоселився, - ремонт річ така, яка починається і ніколи не закінчується, - і я не в Ірпені ...
Недопрацьовуєте, однако, майоре.
Доведіть що Ви на Печерську, а не в березовій рощі на базі Ольгино. Вже дві години пройшло, а фото від учотки ihorkyiv нема.
Ну, Буча, Ворзель, Ірпінь... Яка різниця ?? Головне, одна гілка електрички для зручності приїзду сусіда з Печерська у власне житло пана Флая з дизайнерським ремонтом. Візитівочку дизайнера не подаруєте ???
ihorkyiv написав:Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпені.
якщо ви в курсі, - то я вже 5й місяць як зановоселився, - ремонт річ така, яка починається і ніколи не закінчується, - і я не в Ірпені ...
Недопрацьовуєте, однако, майоре.
Доведіть що Ви на Печерську, а не в березовій рощі на базі Ольгино. Вже дві години пройшло, а фото від учотки ihorkyiv нема.
Ну, Буча, Ворзель, Ірпінь... Яка різниця ?? Головне, одна гілка електрички для зручності приїзду сусіда з Печерська у власне житло пана Флая з дизайнерським ремонтом. Візитівочку дизайнера не подаруєте ???
це яка така електричка з Печерська, невже Коростень-Яготин через Видубичі?
Козак-характерник написав:Я не розумію тих, хто хоче підловити пана Акурта на брехні. Вам зайнятися нічим? Вірити чи ні, справа суб'єктивна. Крім того автор має право на художній вимисел. Розглядайте це як цікаві дописи... А наскільки вони реальні, не суть важливо. І подякуйте автору за труд, бо він не залишає вас байдужими до своєї творчості... Інакше б ви тут не тусувалися на цій гілці. А якщо тусуєтеся, то вам цікаво...
Помиляєтеся, пане Козаче. Принаймні я заходжу на цю гілку, щоб викрити брехливо-шкодницьку діяльність ольгінського троляцького колективу під ніком Акурт, і не важливо, де він насправді розміщується: у Туреччині, Львові, Дніпрі чи Ольгіно. Намагаюся вберегти слабкі, уразливі і зневірені душі форумчан на кшталт Долярчика. А вам, пане Козаче, хіба комфортно у світі брехні, тим паче, що ви цю брехню-вигадку чітко усвідомлюєте ?? Як писав винахідник "русскава язика" Алєкс Пушкін: Но притворитесь! Этот взгляд Всё может выразить так чудно! Ах, обмануть меня не трудно!.. Я сам обманываться рад!
НЕМАЄ АКУРТА У ТУРЕЧЧИНІ. НЕМАЄ. Як я і прогнозував, Акурт зранку-раненько знову свого брехунця увімкнув. Викладає усілякі побрехенькі-вигадки, світлини будь-чого, тільки б не того, що зробить з нього в очах форумчан РЕАЛЬНУ і порядну людину. Але чого ми очікуємо від ольгінських тролей ??? Акурте, кіоски "Турєцксаюзпєчать" давно відчинені, бігом по анталійську ГАЗЕТУ, і зробіть нарешті найважливішу у своєму віртуальному житті фотографію. Годі гвалтувати клаву, біжіть рятувати власну честь перед тими, кого намагаєтеся обдурити.
Сподіваюся, усі форумчани пам’ятають ось ці мої пости ??? ОТОЖ !!!!!
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Пон 10 вер, 2018 15:35, всього редагувалось 1 раз.