Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 191192193194195 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:32

flyman написав:ihorkyiv, чекаю хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК,
фото має бути із датою проставленою хвотапаратом.

"Урядовий кур’єр" або "Голос України" можна придбати і в іпенях Ірпеня-Бучі. Що це доведе ?? :D Мова не про мене, звідки я і хто за родом діяльності, не я вигадую побрехеньки. Немає Акурта у Туреччині, НЕМАЄ !!! Нехай доведе у простий спосіб протилежне - сфотографує газету з датою на фоні свого неодноразово засвіченого тулуба. ))) Приєднуйтеся до цієї вимоги.
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:32

flyman написав:ihorkyiv, чекаю Ваше хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК,
фото має бути із датою проставленою хвотапаратом, в іншій руці має бути стікер із розбірливим написом ihorkyiv, щоб було зрозуміло, що це дійсно оператор даної обліківки., а не бомж із вокзалу

Флай, это ж мировой курорт. И на мировом курорте можно на остановке видеть на табло дату/время. Да и на обородуванных пляжах обычно пишут дату, температуру воды, баллы волнения моря...
И как нибудь попробуйте турецкий кофе которым так восторгается автор и расскажите насколько он вам пошёл ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:43

flyman написав:
  stm написав:
  flyman написав:ihorkyiv, чекаю Ваше хвото із свіжою газетою Урядовий Кур"єр на фоні будівлі КМУ або ВР, так щоб можна було розгледіти номер і дату УК,
фото має бути із датою проставленою хвотапаратом, в іншій руці має бути стікер із розбірливим написом ihorkyiv, щоб було зрозуміло, що це дійсно оператор даної обліківки., а не бомж із вокзалу

Флай, это ж мировой курорт. И на мировом курорте можно на остановке видеть на табло дату/время. Да и на обородуванных пляжах обычно пишут дату, температуру воды, баллы волнения моря...
И как нибудь попробуйте турецкий кофе которым так восторгается автор и расскажите насколько он вам пошёл ;)

мені пояснювати правила гарного тону чи ні?
хай тіпа Ігор тіпа з Києва зробить спочатку те що він домагається від іншого.
Чи як прийнято там у в Києві: -Првієт тьола/чувак. Яке твоє паганяло. Да нє звіді, паказуй ксіву :D

Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпіні. :D
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Суб 08 вер, 2018 13:47, всього редагувалось 1 раз.
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 13:55

flyman написав:
  ihorkyiv написав:Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпені. :D

якщо ви в курсі,
- то я вже 5й місяць як зановоселився,
- ремонт річ така, яка починається і ніколи не закінчується,
- і я не в Ірпені ...

Недопрацьовуєте, однако, майоре.

Доведіть що Ви на Печерську, а не в березовій рощі на базі Ольгино.
Вже дві години пройшло, а фото від учотки ihorkyiv нема.

Ну, Буча, Ворзель, Ірпінь... Яка різниця ?? Головне, одна гілка електрички для зручності приїзду сусіда з Печерська у власне житло пана Флая з дизайнерським ремонтом. Візитівочку дизайнера не подаруєте ???
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 14:41

ihorkyiv написав:
  flyman написав:
  ihorkyiv написав:Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь. Чекаю запрошення на новосілля. Ми ж сусіди: Я - на Печерську, а Ви - в Ірпені. :D

якщо ви в курсі,
- то я вже 5й місяць як зановоселився,
- ремонт річ така, яка починається і ніколи не закінчується,
- і я не в Ірпені ...

Недопрацьовуєте, однако, майоре.

Доведіть що Ви на Печерську, а не в березовій рощі на базі Ольгино.
Вже дві години пройшло, а фото від учотки ihorkyiv нема.

Ну, Буча, Ворзель, Ірпінь... Яка різниця ?? Головне, одна гілка електрички для зручності приїзду сусіда з Печерська у власне житло пана Флая з дизайнерським ремонтом. Візитівочку дизайнера не подаруєте ???

це яка така електричка з Печерська, невже Коростень-Яготин через Видубичі?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 17:36

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

ihorkyiv написав:Ні, Флаю, писати - це не ваше. Краще не втрачайте час, а ремонтуйте цоколь.

Тонкий тролінг! 8) :mrgreen:
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 20:29

шоп наркоманы и алкаши не занимали

пане акурте, цікаво, чи дійшли до Тууреччни ноу-хау

viewtopic.php?p=4448477#p4448477

Зображення
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 08 вер, 2018 23:44

flyman
Дякую, цікаво почитати сповіді мігрантів. Для Долярчика як потенційного втікача теж повчальна і корисна інфа.
ihorkyiv

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 вер, 2018 13:06

kash

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 вер, 2018 13:18

ihorkyiv написав:
  Козак-характерник написав:Я не розумію тих, хто хоче підловити пана Акурта на брехні. Вам зайнятися нічим? :P Вірити чи ні, справа суб'єктивна. Крім того автор має право на художній вимисел. Розглядайте це як цікаві дописи... :P А наскільки вони реальні, не суть важливо. І подякуйте автору за труд, бо він не залишає вас байдужими до своєї творчості... :P Інакше б ви тут не тусувалися на цій гілці. А якщо тусуєтеся, то вам цікаво... :P

Помиляєтеся, пане Козаче. Принаймні я заходжу на цю гілку, щоб викрити брехливо-шкодницьку діяльність ольгінського троляцького колективу під ніком Акурт, і не важливо, де він насправді розміщується: у Туреччині, Львові, Дніпрі чи Ольгіно. Намагаюся вберегти слабкі, уразливі і зневірені душі форумчан на кшталт Долярчика. А вам, пане Козаче, хіба комфортно у світі брехні, тим паче, що ви цю брехню-вигадку чітко усвідомлюєте ?? Як писав винахідник "русскава язика" Алєкс Пушкін:
Но притворитесь! Этот взгляд
Всё может выразить так чудно!
Ах, обмануть меня не трудно!..
Я сам обманываться рад!

НЕМАЄ АКУРТА У ТУРЕЧЧИНІ. НЕМАЄ.
Як я і прогнозував, Акурт зранку-раненько знову свого брехунця увімкнув. Викладає усілякі побрехенькі-вигадки, світлини будь-чого, тільки б не того, що зробить з нього в очах форумчан РЕАЛЬНУ і порядну людину. Але чого ми очікуємо від ольгінських тролей ??? Акурте, кіоски "Турєцксаюзпєчать" давно відчинені, бігом по анталійську ГАЗЕТУ, і зробіть нарешті найважливішу у своєму віртуальному житті фотографію. Годі гвалтувати клаву, біжіть рятувати власну честь перед тими, кого намагаєтеся обдурити.

Сподіваюся, усі форумчани пам’ятають ось ці мої пости ??? ОТОЖ !!!!! :D
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Пон 10 вер, 2018 15:35, всього редагувалось 1 раз.
ihorkyiv

Профіль

#<1 ... 191192193194195 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: IGNAT і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор