Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ну що, знайомтеся - ментальна батьківщина акуртів: https://www.obozrevatel.com/ukr/abroad/ ... rollej.htm Ольгіно "… сами интернет-тролли никуда не делись, вы и сами видите по количеству дерьма в комментариях. К концу прошлого года российская "фабрика" переехала на улицу Оптиков в том же Петербурге, это всего пара кварталов по карте от прошлого адреса на Савушкина. В бизнес центре "Лахта" вроде как и условия лучше, и помещения просторнее: СМИ (правда украинские) пишут, что они теперь занимают в три раза большую площадь. Троллями работают неудачники, а деньги не пахнут. Вам-то как, посчастливилось столкнуться с такими персонажами в сети?"
flyman написав:... ні, сім'ю, заради грошей кидати не збираюсь!!!!!
... а от свого сина, коли підросте, буду вже знати, чого научати
Невже теж фахівця на фабрику тролей підготуєте ?? Для форумчан: зверніть увагу, Долярчик позиціонує себе як бездипломного торговця якимсь непотребом на ринку, а коми у реченнях розставляє як фаховий філолог, ну, хіба за винятком - після слова "сім’ю". Чи це його пости дружина редагує ??
akurt написав:Ось так, пан Долярчик... це Вам не 2 роки чекати - і тільки тоді почати ремонт ще на рік... Або на пвітора, як у (видалено автором)... І як Вам комплектація готових квартир? Знов цитую... Плавательный бассейн и детский бассейн, беседка и зеленая территория. • В каждой комнате инверторный кондиционер марки "MITSUBISHI". • В каждой квартире система отопления (установлены радиаторы и газовый котёл) марки "BAYMAK". • В каждой квартире установлены духовой шкаф, варочная плита и вытяжка марки "SIEMENS". • На всех окнах и балконных дверях установлены наружные жалюзи с электроприводом. • Встроенные кухонные акриловые шкафы современного дизайна с подьемными складными дверцами марки "BLUM", столешницы из гранита или материала "Cımstone". • Видеодомофон. • Теплоизоляционное покрытие внешнего фасада и крыши марки "YTONG". • Лифт современного дизайна. • Центральная спутниковая система (две линии в каждой квартире)."
flyman написав:А в Долярчика всього навсього капітал 15куе, а він хоче заробляти як із ляма, причому пасивно, без напряга.
.. та вже нехай АКТИВНОГО(а то бачу майже всі, а особливо Жека - дуже хі-хікають) - нехай будемо балакати тепер тільки про АКТИВНИЙ бізнес! - то знову ж таки, питання до всіх: які є варіанти при "вхідних" 15К і отримання з них 1тис.дол/міс? (і тут, мають посипатись купа варіантів! - Я ж то "вичавлюю" з тої суми більше 500/міс!).... то, мають бути варіанти і на 1000/міс.
flyman написав:А в Долярчика всього навсього капітал 15куе, а він хоче заробляти як із ляма, причому пасивно, без напряга.
.. та вже нехай АКТИВНОГО(а то бачу майже всі, а особливо Жека - дуже хі-хікають) - нехай будемо балакати тепер тільки про АКТИВНИЙ бізнес! - то знову ж таки, питання до всіх: які є варіанти при "вхідних" 15К і отримання з них 1тис.дол/міс? (і тут, мають посипатись купа варіантів! - Я ж то "вичавлюю" з тої суми більше 500/міс!).... то, мають бути варіанти і на 1000/міс.
Я Вам вже казав, онлі кріпта.
ага, Мих-Мих, Фідя, Дупабанк, Вієбі....
Долярчик, от тобі бізнес ідея пасивного доходу:
Електричкою довозиш тещу та жінку до зупинки "Державний кордон", там троха пішки, проходять кордон, потім маршруткою або автобусом до Пшемишля, далі потягом до Труймяста. Через півроку зустрічаєш в їх в Шегині. Ітого, півроку ти нічого не робиш, а вони доглядають польських дідів\бабів і подвоють твій вільний капітал із 15куе до 30куе.
Апдейт: за їх відсутності може здавати вільну жилплощу, ще +500уе...600уе за півроку. Курочка по зернятку...
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 14 вер, 2018 11:23, всього редагувалось 1 раз.
п. с. ... а що то знову п. Акурта заблокували? - за що саме? - за отой віршик?
п. с. 2 ...і я спеціально взяв слово наУчати від Т. Г. Шевчанка..... - правда з іншого вірша: Учітесь, читайте, і чужому наУчайтесь, й свого не цурайтесь...
.... от почав читати ту книжку(зараз дуже часу не маю, але з неділі почну більш активно її читати).... ... так ось, зразу хочеться її коментувати, деякі абзаци.... (забігаючи наперед - покищо, НУ НІЧОГО! - НІЧОГО НОВОГО! - все це Я давно-давним знав!) - тож, поїхали.... (буду викладати цитати і під ними їх коментувати)
"Я виявив, що існує принаймні Дванадцять Правил, або Принципів, які слід було б знати кожній діловій людині. Вони сформульовані в цій книзі. Їх можна було б назвати Дванадцятьма Умовами Успіху,"
--- от, чому Я люблю дивитись ролики на ютюбі: там все стисло і можна(а дехто такі ролики і створює) розібрати ті 12 Правил за 15-20хв. все доступно розтлумачивши! - і не потрібно багато часу тратити на читання тої, чи іншої книги, де часто розписано на нанадцять сторінках "вокруг да около", якщо можна було САМУ СУТЬ подати на одній-двох сторінках!!!
... йдемо далі.... "1. Місцезнаходження . Існують певні ідеальні місця для магазинів, ресторанів, гаражів і готелів. І людина повинна наполегливо шукати краще доступне йому місце для свого бізнесу. Якщо його стартовий капітал дозволяє почати тільки з невеликого магазину, йому слід пошукати клаптик землі на самій жвавій вулиці. Головне - не розміри магазину, а кількість перехожих."
... далі... "Кожен бізнес повинен мати свій коник. Він повинен або виконувати незвичайні речі, або виробляти звичайні речі новим способом."
--- тут теж все давно зрозуміло, що бізнес має мати свою "родзинку".... АЛЕ! - як тільки появляється у Вас якась" родзинка"(і це теж подібне пише в тій книзі), то, незабаром, і в конкурентів вона теж з'являється!
.... а далі йдуть слова, ніби, автор книги сам сидів замість мене за прилавком(мого бізнесу) 8р! .. "У більшості випадків дрібний бізнес незабаром після початку робиться рутинним. Його учасники виконують тільки те, що необхідно, і не більше. Більшість власників маленьких магазинів дуже схожі на автобусних кондукторів. Вони дозволили собі стати людьми рутинного мислення. Їм і в голову не приходить думка про те, що потрібно займатися творчістю.
Майже кожен представник дрібного бізнесу має в корені невірні уявлення про свою справу. Він дивиться на нього як на щось закінчене. Справа поставлена, думає він, тепер воно буде працювати і приносити гроші. «Більше ніяких зусиль», - говорить він самому собі.
Він думає, що вже виконав свою місію і тепер настала черга публіки зробити так, щоб його бізнес приносив гроші.
Словом, він прямує шляхом найменшого опору, як і більшість людей. Він не усвідомлює, що малий бізнес потрібно штовхати вперед і сьогодні, і завтра, і кожен день в році. Для того щоб створити справжнє діло, потрібні безперервні зусилля. Цей процес більше схожий навіть не на будівництво будинку, а на роботу фермера."
.... а далі.......далі ще читаю - може завтра ввечері ще щось напишу стосовно цього, або вже в неділю(бо, як бачите, вдень сюди, покищо, не заходжу)...
- але цікаво почитати коменти стосовно цього і інших форумчан!