Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 204205206207208 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 13 вер, 2018 22:41

Ну що, знайомтеся - ментальна батьківщина акуртів: https://www.obozrevatel.com/ukr/abroad/ ... rollej.htm
Ольгіно "… сами интернет-тролли никуда не делись, вы и сами видите по количеству дерьма в комментариях. К концу прошлого года российская "фабрика" переехала на улицу Оптиков в том же Петербурге, это всего пара кварталов по карте от прошлого адреса на Савушкина. В бизнес центре "Лахта" вроде как и условия лучше, и помещения просторнее: СМИ (правда украинские) пишут, что они теперь занимают в три раза большую площадь. Троллями работают неудачники, а деньги не пахнут.
Вам-то как, посчастливилось столкнуться с такими персонажами в сети?"

ЗВІСНО, "ПОЩАСТИЛО". ))))
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 вер, 2018 23:00

Долярчик написав:
  flyman написав:... ні, сім'ю, заради грошей кидати не збираюсь!!!!!

... а от свого сина, коли підросте, буду вже знати, чого научати :wink: :D

Невже теж фахівця на фабрику тролей підготуєте ??
Для форумчан: зверніть увагу, Долярчик позиціонує себе як бездипломного торговця якимсь непотребом на ринку, а коми у реченнях розставляє як фаховий філолог, ну, хіба за винятком - після слова "сім’ю". Чи це його пости дружина редагує ?? :lol:
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 вер, 2018 23:31

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Ось так, пан Долярчик... це Вам не 2 роки чекати - і тільки тоді почати ремонт ще на рік...
Або на пвітора, як у (видалено автором)...
І як Вам комплектація готових квартир?
Знов цитую...
Плавательный бассейн и детский бассейн, беседка и зеленая территория. • В каждой комнате инверторный кондиционер марки "MITSUBISHI". • В каждой квартире система отопления (установлены радиаторы и газовый котёл) марки "BAYMAK". • В каждой квартире установлены духовой шкаф, варочная плита и вытяжка марки "SIEMENS". • На всех окнах и балконных дверях установлены наружные жалюзи с электроприводом. • Встроенные кухонные акриловые шкафы современного дизайна с подьемными складными дверцами марки "BLUM", столешницы из гранита или материала "Cımstone". • Видеодомофон. • Теплоизоляционное покрытие внешнего фасада и крыши марки "YTONG". • Лифт современного дизайна. • Центральная спутниковая система (две линии в каждой квартире)."

....подібне питання вже піднімалось на моїй гілці
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
(там, майже внизу сторінки)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 01:07

Долярчик написав:
  flyman написав:А в Долярчика всього навсього капітал 15куе, а він хоче заробляти як із ляма, причому пасивно, без напряга.

.. та вже нехай АКТИВНОГО(а то бачу майже всі, а особливо Жека - дуже хі-хікають) - нехай будемо балакати тепер тільки про АКТИВНИЙ бізнес!
- то знову ж таки, питання до всіх: які є варіанти при "вхідних" 15К і отримання з них 1тис.дол/міс?
(і тут, мають посипатись купа варіантів! - Я ж то "вичавлюю" з тої суми більше 500/міс!).... то, мають бути варіанти і на 1000/міс. :D :?:

Я Вам вже казав, онлі кріпта. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 08:15

САДОК ВИШНЕВИЙ

Садок вишневий коло хати,
Хрущі над вишнями гудуть,
Плугатарі з плугами йдуть,
Співають ідучи дівчата,
А матері вечерять ждуть.

Семя вечеря коло хати,
Вечірня зіронька встає,
Дочка вечерять подає,
А мати хоче научати,
Так соловейко не дає.

Поклала мати коло хати
Маленьких діточок своїх;
Сама заснула коло їх.
Затихло все, тілько дівчата
Та соловейко не затих.

1847. Т.Г. Шевченко.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 08:46

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

На світ, ніби вічне прокляття,
з північних лісів та болот,
із п’яного чаду зачаття
зродився жахливий народ.

Розсілись, як мухи, повсюди
на шостій частині землі
брехливі і заздрісні люди.
А звуться вони – москалі.

Мов звірі, не знають законів,
із лісу живуть (не з полів)
дикунськії зграї мільйонів
потворних бридких москалів.

Свій хліб здобувають злодійством,
кохаються, наче кролі.
В них п’янка – освячене дійство.
Горілка – це Бог москалів.

В них старість не знає поваги,
із купою матірних слів
з’являються в гості ватаги
непроханих зайд-москалів.

Даремно пшениця зростає
на зрошеній потом ріллі –
не встигнеш зібрати врожаю,
як вкрадуть його москалі.

Зібралась сім’я вечеряти,
парують миски на столі.
А вийдеш на хвильку із хати –
за ним вже сидять москалі.

В нас м’ясо пропало в обідах,
ми стали нервові та злі.
А винні у всіх наших бідах,
ви знаєте хто – москалі.

Щоб в сонці купалися квіти,
щоб травами вкрилась земля,
не треба багато робити –
ти просто .... москаля!
1999 ©Сучасник
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 09:25

Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:
  flyman написав:А в Долярчика всього навсього капітал 15куе, а він хоче заробляти як із ляма, причому пасивно, без напряга.

.. та вже нехай АКТИВНОГО(а то бачу майже всі, а особливо Жека - дуже хі-хікають) - нехай будемо балакати тепер тільки про АКТИВНИЙ бізнес!
- то знову ж таки, питання до всіх: які є варіанти при "вхідних" 15К і отримання з них 1тис.дол/міс?
(і тут, мають посипатись купа варіантів! - Я ж то "вичавлюю" з тої суми більше 500/міс!).... то, мають бути варіанти і на 1000/міс. :D :?:

Я Вам вже казав, онлі кріпта. :P

ага, Мих-Мих, Фідя, Дупабанк, Вієбі....

Долярчик, от тобі бізнес ідея пасивного доходу:

Електричкою довозиш тещу та жінку до зупинки "Державний кордон", там троха пішки, проходять кордон, потім маршруткою або автобусом до Пшемишля, далі потягом до Труймяста.
Через півроку зустрічаєш в їх в Шегині.
Ітого, півроку ти нічого не робиш, а вони доглядають польських дідів\бабів і подвоють твій вільний капітал із 15куе до 30куе.

Апдейт: за їх відсутності може здавати вільну жилплощу, ще +500уе...600уе за півроку. Курочка по зернятку...
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 14 вер, 2018 11:23, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 09:26

Долярчик написав:
  flyman написав:Долярчику тре спочатку вигідно розвестися. Але тут ризик без трусів лишиться, не те що без новобудови і рахітного бізнеса-чахлика.

... ні, сім'ю, заради грошей кидати не збираюсь!!!!!

... а от свого сина, коли підросте, буду вже знати, чого научати :wink: :D

Та ясно що тебе там міцно жінка тримає за яйки, а теща міски регулярно "дзінь-дзінь".
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 19:43

flyman написав:
  Долярчик написав:
  flyman написав:Долярчику тре спочатку вигідно розвестися. Але тут ризик без трусів лишиться, не те що без новобудови і рахітного бізнеса-чахлика.

... ні, сім'ю, заради грошей кидати не збираюсь!!!!!

... а от свого сина, коли підросте, буду вже знати, чого научати

Та ясно що тебе там міцно жінка тримає за яйки, а теща міски регулярно "дзінь-дзінь".

... так-так........- якщо вже таке терпіти, то хоч серед БАГАЧІВ! :mrgreen:
..... а любов то таке..... - приходить і уходить, а їсти хочеться завжди! © :mrgreen: :mrgreen:

п. с.
... а що то знову п. Акурта заблокували? - за що саме? - за отой віршик? :D

п. с. 2
...і я спеціально взяв слово наУчати від Т. Г. Шевчанка..... - правда з іншого вірша:
Учітесь, читайте,
і чужому наУчайтесь,
й свого не цурайтесь...
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2018 22:07

...отак би всі ділились КОНЦЕНТРАТОМ розумних думок!

flyman написав:Я читаю вже тут
https://libking.ru/books/busines-/small ... .html#book
раджу і тобі.
Досить нормально написано і практично.
Наприклад "відрубуй хвіст", тобто пасиви які дають збитки.

.... от почав читати ту книжку(зараз дуже часу не маю, але з неділі почну більш активно її читати)....
... так ось, зразу хочеться її коментувати, деякі абзаци....
(забігаючи наперед - покищо, НУ НІЧОГО! - НІЧОГО НОВОГО! - все це Я давно-давним знав!)
- тож, поїхали.... :D
(буду викладати цитати і під ними їх коментувати)

"Я виявив, що існує принаймні Дванадцять Правил, або Принципів, які слід було б знати кожній діловій людині. Вони сформульовані в цій книзі. Їх можна було б назвати Дванадцятьма Умовами Успіху,"

--- от, чому Я люблю дивитись ролики на ютюбі: там все стисло і можна(а дехто такі ролики і створює) розібрати ті 12 Правил за 15-20хв. все доступно розтлумачивши! - і не потрібно багато часу тратити на читання тої, чи іншої книги, де часто розписано на нанадцять сторінках "вокруг да около", якщо можна було САМУ СУТЬ подати на одній-двох сторінках!!!

... йдемо далі....
"1. Місцезнаходження .
Існують певні ідеальні місця для магазинів, ресторанів, гаражів і готелів. І людина повинна наполегливо шукати краще доступне йому місце для свого бізнесу. Якщо його стартовий капітал дозволяє почати тільки з невеликого магазину, йому слід пошукати клаптик землі на самій жвавій вулиці. Головне - не розміри магазину, а кількість перехожих.
"

--- ну це ж "і коневі зрозуміло!" © - таке саме, як пояснювати, що діти люблять солодощі! - чи комп'ютерні ігри! :D

... далі...
"Кожен бізнес повинен мати свій коник. Він повинен або виконувати незвичайні речі, або виробляти звичайні речі новим способом."

--- тут теж все давно зрозуміло, що бізнес має мати свою "родзинку".... АЛЕ! - як тільки появляється у Вас якась" родзинка"(і це теж подібне пише в тій книзі), то, незабаром, і в конкурентів вона теж з'являється! :lol:

.... а далі йдуть слова, ніби, автор книги сам сидів замість мене за прилавком(мого бізнесу)
8р! :shock: ..
"У більшості випадків дрібний бізнес незабаром після початку робиться рутинним. Його учасники виконують тільки те, що необхідно, і не більше. Більшість власників маленьких магазинів дуже схожі на автобусних кондукторів. Вони дозволили собі стати людьми рутинного мислення. Їм і в голову не приходить думка про те, що потрібно займатися творчістю.

Майже кожен представник дрібного бізнесу має в корені невірні уявлення про свою справу. Він дивиться на нього як на щось закінчене. Справа поставлена, думає він, тепер воно буде працювати і приносити гроші. «Більше ніяких зусиль», - говорить він самому собі.

Він думає, що вже виконав свою місію і тепер настала черга публіки зробити так, щоб його бізнес приносив гроші.

Словом, він прямує шляхом найменшого опору, як і більшість людей. Він не усвідомлює, що малий бізнес потрібно штовхати вперед і сьогодні, і завтра, і кожен день в році. Для того щоб створити справжнє діло, потрібні безперервні зусилля. Цей процес більше схожий навіть не на будівництво будинку, а на роботу фермера."

.... а далі.......далі ще читаю :D - може завтра ввечері ще щось напишу стосовно цього, або вже в неділю(бо, як бачите, вдень сюди, покищо, не заходжу)...

- але цікаво почитати коменти стосовно цього і інших форумчан!
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 204205206207208 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей