Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 234235236237238 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 10:27

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Мне говорили что сейчас в Аргентине брать "для себя" выгодно, очень дёшево и большой потенциал роста.
Nemo

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 10:50

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Про вина.
Я вам так скажу: в Турции можно - не глядя - покупать любое вино, не глядя на цену.

Цікава статистика країн-експортерів вина:
32. Ukraine $35.8 million
51. Turkey $9.8 million
http://www.worldstopexports.com/wine-exports-country/

По експорту курятини, думаю, взагалі ціла прірва між Україною та Туреччиною! 8)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 11:39

V2 написав:
Я вам так скажу: в Турции можно - не глядя - покупать любое вино, не глядя на цену.

51. Turkey $9.8 million

Спасибо - не знал что Латвия лидер по экспорту вина (17. Latvia $212.4 million) :mrgreen: Знаменитые балтийские виноградники :mrgreen: Что у них там растет? Темпранилло, Сира, Каберне, Савиньон? Монастырская изба :mrgreen: :mrgreen:
moniks

Подякував: 888 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 11:50

moniks написав:
  V2 написав:

51. Turkey $9.8 million

Спасибо - не знал что Латвия лидер по экспорту вина (17. Latvia $212.4 million) :mrgreen: Знаменитые балтийские виноградники :mrgreen: Что у них там растет? Темпранилло, Сира, Каберне, Савиньон? Монастырская изба :mrgreen: :mrgreen:

не сприймайте серйозно писаку-заробітчанина п. Акурта)))
Заради 33 срібляників він що хочеш напише)))
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 12:11

Це у пана Frant'a від голоду.
Це зрозуміло.
Безгрошів"я - то дуже погана річ... І сосиски не густі, і вино не смачне...

х х х
Навіщо купувати нерухомість для себе - любимого - за кордоном?
Ну, все просто.
Недалеко від Львова, ранок...
Зображення
Анталія, 10-а ранку, вид з балкона...
Зображення
Мій товариш Дмитро вже повернувся з моря... Хвастається...
Зображення
Зранку в квартирі +19 (ніяке опалення не включали).
Гаряча вода в душовій тече... (ніяких бойлерів та газових котлів немає - то все сонячна енергія).
А так все добре: (голодним не читати): вінегрет ще доїдаємо, оселедець під шубою вчора доїли, салат "Мімоза" вчора доїли, грибочки мариновані з цибулею вчора доїли, качку із яблуками доїли, горілка "Львівська" та "Козацька рада" ще є, ковбаска сиро-копчена (друзі передали зі Львова) ще є, вино біле сухе (Туреччина) ще є... вчора на картку Приватбанку 15 000 гривень прийшло...
Сьогодні куплю якоїсь рибки: жінка захотіла риби...
Жити можна...
Зараз виходимо трохе погуляти вздовж Середземного моря...

P.S. Відчувається, що почався трудовий тиждень:
- зранку прийшло повідомлення, що відповідно до ПОСТАНОВИ ЦВК України від 27 грудня 2018 року № 264, на базі Консульства України в місті Анталія, за адресою: Чайбаши Махаллесі, вул. 1350, №24, Муратпаша/Анталія, 07100 Туреччина, створено, на постійній основі, ЗАКОРДОННУ ВИБОРЧУ ДІЛЬНИЦЮ № 900124, до меж якої відносяться провінції: Анталія, Адана, Бурдур, Караман, Мерсін, Мугла. Всіх запрошують ставати на Консульский облік або написати Заяву про зміну адреси для голосування на виборах 31 березня. Нагадаю: консул України В"ячеслав Хоменко особисто під час зустрічі зі мною запропонував працювати на виборчій дільниці. Попрацюємо...
- зранку дзвінок в двері: приємна несподіванка. Гарні дівчата-туркені розносять подарунки від мера міста Анталія на честь Нового року. Із вдячністю прийняли. Там рекламний буклет із новобудовами Анталії, квиток на двох на 5 січня на виставу в Театрі опери та балету Анталії "Лускунчик" та - будете сміятися - відкривачка для пляшок із портретом мера міста. Дуже корисно: покладу в автівку!
Зображення
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 14:52

airmax78 написав:Все заметили как быстро Акурт ассимилируется? Вот увидите: скоро заговорит по-турецки и примет ислам. Мухаммед Акурт.

Тут мешкає п.Акурт та кілька його клонів, які нахвалюють будь яке турецьке лайно і хвалять одне одного.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 січ, 2019 16:20

Ось почитаєш пана Frant'a - на інших гілках - навіть може статися враження, що адекватна людина. Принаймні я завжи читаю його із задоволенням.
Тільки заходить на цю гілку - щось відразу робиться з людиною...
Мабуть, щось пороблено.
Пан Frant! У мене ніколи не було, немає і не буде клонів.
Невже ви за смислом, стилістикою, ідеями та змістом не можете відрізнити клонів - а їх тут водиться багато - від нормальних людей?
Не можете?
ШкодА. Вас легко обмануть. Будете без грошей та в бідності.
А життя - коротке... Не встигли оглянутися - вже копають яму 2х1 глибиною 1.70...

х х х

Дійсно, почався робочий тиждень: навіть мені прийшов офіційний лист - відповідь на мій запит до мера Анталії.
Приводом послужила публікація на цій гілці дуже поважних хвахівців із економіки Туреччини.
Вони тут, на форумі, сидячі в Сумській області України, писали десь з місяць тому щось авторитетне на тему "Шеф, усьо пропало!": арматури немає, бетон немає, цемент закінчився, ялинки посохли, ціни - на ниць... коротше повна дупа...
Зображення
Відповідь прийшла з особистим підписом пана Menderes Turel - то мер Анталії.
Переклад другого абзацу:
«За последние 5 лет 11 миллиардов 385 миллионов TL - рекордная инвестиция в наш город, даже представить не могли, что все получится. Вы оказали поддержку, мы не воевали, извините, мы не служили. Бог будет продолжать служить вам долгие годы»...
Так то воно як...
Для довідки: "11 миллиардов 385 миллионов TL" турецьких лір - важко точно порахувати, але десь приблизно 3 міл'ярди долярів вкинули в розвиток міста - просто одного міста - за 5 років.
Дрібничка, але перевищує бюджет Києва за 100 років...
Пан Frant! Ваша безхатченкова карта бита!
Працюйте, заробляйте хоч якісь кошти на прожиття та харчування сосисками із АТБ - і буде вам щастя!
Це я вам точно кажу... Як клон akurt'a...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 04 січ, 2019 11:41

ДЕ БІДНОМУ УКРАЇНЦЮ ВИПИТИ КАВИ "ПО-ТУРЕЦЬКІ"

Якщо ви живете за кордоном, у вас будуть з'являтися і друзі за кордоном.
Звісно, тягне "до своїх". Але варто не цуратися і місцевих мешканців.
Один раз на тиждень я буваю в гостях у справжній анталійській родині, корінні анталійці: батько - 75 років (пенсіонер), мати - 64 роки (на пенсії, але пенсію від держави не отримує - бо ніколи не працювала - врахуйте це, українські жіночки!!!), син старший - 37 років (працює займає посаду заступника Директора готелю), син молодший - 34 роки (працює в ІТ-сфері), приходять онуки - двоє синів старшого сина.
Зазвичай намагаються добре нагодувати фірмовими стравами: сарма (типу наших голубців, але у виноградних листях, дуже маненькі), щось смачне, яке роблять із величезного кола з тіста, яке має назву "юфка" - в середину загортають і сир, і зелень.
Але найсмачніе це те, як хазяйка готує справжню каву "по-турецьки" - завжди тільки Арабіка - та подає нам у головну кімнату своєї трикімнатної квартири, накриваючи невеликий кавовий столик.
Завжди - маленька чашка і завжди - маленька склянка холодної води.
На відміну від нашого способа заварювання кави - туркеня заварює каву відразу із цукром, доводить до кипіння 3 (три) рази.
Я не наглію і інколи купую пачку кави їй в подарунок.
Ось і вчора був у супермаркеті МЕТРО та трохе скупився.
Зазвичай я беру вже мелену каву - лінуюся робити помел.
Зображення
Ось така банка - там 500 грамів меленої кави сорту Арабіка - коштує 24 ліри або приблизно 130 гривень.
Якщо хочете побалувати себе кавою сорту Арабіка але різних країн світу, будь ласка: Колумбія, В"єтнам, Бразилія, Ефіопія... все - в одну ціну - 29,99 ліри або приблизно 160 гривнеь за пакет зерен в 500 грамів.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Смачної кави!

P.S. В Анталії сонячно і тепло, +16. Море +20.
Фото - вчора о 14-00. Синій колір - стежки для тих, хто катається на роверах. Чорний колір - то гума - стежка для тих, хто бігає вздовж моря.
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 05 січ, 2019 12:05

реалії...

У Києві мешканці багатоповерхівки з бійкою затримали квартирного злодія, а поліція відпустила.

Жителі одного з будинків ЖК "Комфорт Таун" у Києві самостійно затримали квартирного злодія.

Як повідомляє KyivOperativ у Telegram-каналі, інцидент стався в ніч на 31 грудня

Відзначається, що жителі будинку зреагували на появу в під'їзді невідомої людини, яка неодноразово потрапляла на камери в інших будинках за підозрілих обставин.
Вони викликали охорону та поліцію, а самі спустилися вниз, щоб не дати квартирному злодієві втекти. Однак до нього на допомогу прибув подільник і зловмисники пустили в хід газові балончики. Між жителями і домушниками сталася бійка, у результаті якої одного із злочинців все ж затримали.
"Здавалося б, у результаті приїхала поліція і все закінчилося добре, але лише через кілька днів цих підозрілих осіб знову неодноразово зустрічають на території "Комфорт Тауна", а після докладного аналізу відео інциденту з усіх камер у під'їзді питань у нас стало ще більше"
https://www.obozrevatel.com/ukr/kiyany/ ... -video.htm
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 січ, 2019 18:06

"Громадянина Туреччини підозрюють у вбивстві двох іноземних студенток у Харкові.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

"Встановлена ймовірна причетність до скоєння подвійного вбивства 20-річного громадянина Республіки Туреччина. Йому повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину""

Ніколи не довіряв би туркам й іншим іновірцям. 8)

Хоч ще вірю, що в кожній нації та країні є свої "тварини" й нормальні люди.

Цікаво чи не набридає жити в кліматі без виражених змін пір року...
Інколи й померзнути приємно.
Хіба часто мандрувати світом а не осідати в одному місці.
ST_11

Подякував: 73 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

#<1 ... 234235236237238 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор