Де відповіді по зарплаті в турції бусурманин?

Брехун акурт не відповідає за свої слова,а просто обзиває других форумчан.
|
|
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьНа відміну від тебе пройдисвіту я знаю і французьку вільно))
Де відповіді по зарплаті в турції бусурманин? ![]() Брехун акурт не відповідає за свої слова,а просто обзиває других форумчан. Востаннє редагувалось Ethereum в Нед 07 лип, 2019 16:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() [quote="4701210:akurt"]НЕ ЗІВАЙ, ХОМКО, НА ТЕ ЯРМАРОК!
Сьогодні можна розказати подробиці вчорашньої оборутки, яку я придумав та здіснили мої родичі. Банальне лендлордство. Але ось арифметика, яка дозволяє жити більш-менш приємно. Ця інвестиція має як свої плюси так і свої мінуси. Плюси- центр, не дорого, можна завжди продати, майже за ту ж ціну, що купив, (схоже з 20-ти річним авто -за 1000 купив і за 1000 завжди продаси ), 7% річних буде приносити, навіть, якщо в країні зовсім скрутні часи настануть. Мінуси- питання, а хто в центрі буде в такому дороблі знімати квартиру? Оточення, сусіди, внутрішній стан під'їзду- все жахливе. Чи багато буде бажаючих на таку хату? То питання. Нема також впевненності в тому, що через декілька років її можна буде продати за ті ж гроші, бо в нашій країні нема впевненності ні в чому і дуже старий фонд молодью для купівлі не розглядається- то хто буде потенційний покупець тієї квартири через кілька років? Теж питання. Опалення центральне, не автономне, тобто кожний рік грошей на нього буде все більше витрачатись. Тобто інвестиція 50 на 50, або пан, чи пропав. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьЧИ ТРЕБА ІНВЕСТУВАТИ В НЕРУХОМІСТЬ в Україні або Погляд в майбутнє крізь прізьму минулого.
В радянські часи було багато міст та пгт міського типу, які були утворені біля заводів-гігантів союзного чи республіканського значення і молоді там квартири держава роздавала миттєво тільки приїїджай та працюй, а в містах мільониках на свою квартиру треба було чекати ро ками, от молодь і їхала. Але це предісторія. Коли Союз розвалився, а заводи-гіганти порізали на метал, люди не маючи роботи роз'їхалися хто куди і ті дармові їх квартири залишилися нікому не потрібні і так стояли роками, накопичууючи борги по комунальці. І був такий собі хлопчина, який поїхав з такого депресивного містечка в місто - мільонник вчитися і хто знає чи його в тому інституті навчили, чи сам розумним народився , але заробивши гроші на купі-продай, в вільні від занять часи вирішив він таке: Купити в своє містечку, звідкіля він приїхав, 5 квартир на здачу, які на той час продавалися за борги по комунальці. Вирішено-зроблено і в далекому 1994 році він став господарем 5-ти квартир, і все те йому обійшлося в 3 тисячі американських президентів. Спочатку все йшло, більш ніж чудово, квартири здавав по 10 доларів кожну, маючи 50 доларів на місяць, що на ті часи було не погано, але... Через деякий час в містечку тому залишилися майже тільки бабусі та дідусі і здавати стало нікому, а ще за те, що в будівлях мало, хто зплачував за опалення, його в будівлях відключили. Далі гірше- став він здавати ті квартири вже за комуналку, але нема нікого. Тоді виставив свої квартири на продаж-нема нікого. Квартири позакривав, сплачує з своїх грошей комуналку та дуже намагається від тих квартир здихатися, але нема нікого. До чого я про все те розповів? А до того, що на мою думку, все те ж саме чекає нас і на державному рівні, люди від'їджають, залишки держави допродають... ![]() Пан sinus має рацію - ціную його думки та розповіді.
Приємно, що поруч із нами ходять та живуть вумні люди. В даному випадку все ОК. Мова не йде про Запоріжжя, де навіть в центрі біля колись Обкому партії ви зараз "Сталінку" здасте хіба що за 4000 гривень на місяць. Мова не йде про славетний і такий, що став знаменитим, Кривий Ріг, або про Нікополь, що вмер остаточно. Тут справа "чиста": а) місто НУ ДУЖЕ ВЕЛИКЕ. б) центр того міста. в) люди вже мають 4 (ЧОТИРИ) квартири під здачу. г) люди думають, куди діти прілі з-під груші рвано-прим"яті доляри. Можливо, це - головне. д) люди мають досвід здачі в оренду міні-готеля. І не тільки. є) люди НЕ ДІЛЕТАНТИ. Типу тих, про яких я писав вище. Так що політ НОРМАЛЬНИЙ! Ще й я - на підхваті - це - головне, даю поради їм майже щодня. Планую із ними зустрітися десь 1 серпня - як раз подивимося на тую прєлєсть в стані готовності до виробництва бубулєтів. Бабулєти - то наше усьо! Нє, ну правда ж... P.S. Особисто для мене там є цікавим, чим закінчиться історія із здачею квартири номер 4 - орендар звільнив її 26 червня, лендлорди хотіли 14 000 на місяць, капіталовкладення - новобудова - "однушка", перероблена в "двушку" - 50 000 доларів - виставлена за 13 500 - поки "нєт ніхто"... Оце буде "лакмусовий папірець"... Але лендлорди на менше ПОКИ що не згодні - не жебракують, як наша славетна кумедна пані... Тому посміхаються, планують веселі подорожі Європою - я теж давав сьогодні поради - та дивляться у майбутнє весело та приємно... Ну, як і я... Востаннє редагувалось akurt в Нед 07 лип, 2019 17:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьСудячи по фото, місто нагадує Дніпро.
Але копати треба, де вода є, кажуть там її рівень іде на зменшення. Був дуже здивований, коли почув, що в місті де квітнуть магноліі, лопатою можна більше води зачерпнути, але то вже їнша історія. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьЭкскаватором еще больше)) ![]() Отам я додав примітку після P.S. - то саме цікаве - бо я вивчив ситуацію - на сусідній вулиці з тим, де хочуть 13 500 - таке саме здали за 10 500.
Тому 14 000 - то забаганка. Але в лендлордів грошики ще є. Там же єврейська арифметика така: хтіли "вкинути" все викопане з-під груші - всі 60 000 доларів - я ледве умовив не робити того в наш турбулєнтний час - а так обійдеться майже вдвічі дешевше... Так що політ нормальний. Я так думаю... Коли все скінчиться - а вже йде інтенсивна робота - доповідатиму... Там ще одна важлива - доволі сумна - річ. Продаван квартири бабусі, що пішла до кращого життя в 92 роки - не її родич. Отримав квартиру в якості плати за доглядання бабусі. Тому продавав швидко - на цьому ми й виграли - були першими. До речі 2 тижні ретельно перевіряли документи та відсутність боргів за всіма позиціями. Все чисто... Той хлоп отримав 25 000 доларів готівкою, ріелтор теж поживився- 1500... На морозиво "Рудь" Пломбір. Так що всім стало добре. Звісно, краще всіх - бабусі... Тепер її квартира в надійних руках і ще послужить людству... "Немає солодшого для людини і потрібнішого, як щастя; немає ж і нічого легшого. Хвала блаженному Богові!" (Г. Сковорода, написано 1766 року. З книги: "Сковорода. Найкраще".) ![]()
Как то совсем не очень подходит под сказ шо в самом-самом центре , ну разве шо на бывшей Плеханова или перпендикулярной какой ,о точно ,вспомнил между Плеханова и Набережной как раз выходит на Поплавок. Знакомые турки в доме навпротив снимают у евреев трёшку за 500 баксов, но тот хрущ кирпичный и свой охраняемый двор. ![]() ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість... так, так..... місцевим легко вичислити місце, якщо хоч раз там проходив
![]()
|
|