может потому что они вымышленные? ))
весьма вероятно они также вымышленны, как и его пребывание в турции...

к стати вымыленные друзься во взрослом возрасте, то это уже шизофрения.

|
|
![]() Пані djbnd777!
Мета гілки в іншому - виявити неадекватів. Ніхто і николи не сподівався мати поруч із собою сусідами психічно хворих людей. Перехрестимося... його ж "несе" і "несе"... Це саме те, про що я писав неодноразово: "Голодна людина - небезпечна людина!" Мені в цьому сенсі подобається політика уряду Нідерландів: там жебракам та безробітним, невдахам та неадекватам платять гроші на харчування та на житло. Майже стільки, скільки заробляє нормальна людина. Дивно? А вони розмірковують інакше: краще заплатити такому, як Понаехал, за те не буде гвалтувати наших дітей та не буде грабувати нас на вулицях. Нехай буде НЕ голодним та має притулок. Там хай лежить і пукає. Свого роду відкупилися від неадекватів. Нам складніше. Пукає тут. Крім того - я вже писав на цій гілці - мій товариш - він з Харкова - на моє запитання - чому саме за кордон виїхав - відповів: "Щоби поруч не бачити от таких..." Подивіться сторінку перед цим і пост вище: біситься просто. Уявляєте, як його підкидає? Що саме цікаве для для нас і є зрозумілим для лікарів: НЕВМОТИВОВАНО. І будьте обережною в мандрах. Раптом оте бідолашне підсяде до столика десь в колибі в Карпатах або зустрінете на лісовій дорозі. Я попередив... P.S. Реально вам вдячний за "наводку" на кафе "Анталія" у Львові. Знайшов та відвідав. Як в тому львівському анекдоті: "Маю час та натхнення!" ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьНевже ніколи не були присутні у вихованому товаристві?! Там прийнято говорити "шановний". Навіть якщо "шановний" десь повівся не так - завжди дають другий шанс! Ось тільки крім скрінів курсу акцій - жодної перевіреної інформації щодо торгівлі на фондовому ринку! «А был ли мальчик?» ![]() ![]() ![]() З цього приводу Вам, пан V2, краще звернутися до знаного фахівця "Понаехал" - за цю добу 10 постів тільки на цій гілці - це менше, ніж 11 у попередню добу. Допоможіть людині виконати план по наповненню форуму сміттям. Гадаю, що буде кваліфікована логічна корисна відповідь в стилі: ![]()
Останнє - під великим питанням. Як писав Норман Мейлер, в будь якій країні можна знайти "друзів" для приємного проведення часу, для байдикування і пиятик. Проте на цих "друзів" не можна розраховувати в плані якогось навантаження, якоїсь роботи. Писати щоденно на форумі кілька сторінок з метою реклами турецької нерухомості - то робота. Вірогідно, п.Акурт має за це якусь копійчину. Його ж знайомі цураються безплатної роботи. Крім того, вони не голодували в дитинстві, на відміну від п.Акурта. Тому дешевий йогурт - їх не переймає. Востаннє редагувалось Frant в Суб 10 сер, 2019 07:23, всього редагувалось 1 раз.
![]() Frant
Які б здогади Вас не мучили, але пан Акурт єдиний на цьому форумі, хто надає грунтовну перевірену інформацію, підтверджену цифрами. Купив квартиру в Анталії, тож і розповідає про нерухомість Туруччини. що є логічним. Побільше б таких дописувачів - гілка була б набагато цікавіщою. Не треба про Акурта, давайте про СВОЮ НЕРУХОМІСТЬ ЗА КОРДОНОМ. ![]()
Ви ж бачите, а ж скаженіють... Це під"єднався і невдаха по життю пан Frant. В мене враження, що вони домоляються між собою спамити та засмічувати форум. Від них: - жодної цифри... - жодного повідомлення на тему гілки... - жодної відповіді на запитання... - жодної інформації про те, як вдало живуть. Натомість: - новинка - заглядають до мене в плавки та оцінюють наявність та величину первинних статевих ознак... - дуже зляться, що хтось не Земної кулі їсть йогурт або смажену рибу... Від голоду аж підкидає та трусить. Самі ніколине напишуть, що ж вони цікавого з"їли, від чого іх трусить та теліпає. - шукають граматичну помилку хоча б в одному слові, пишучі кричуще безграмотно... Останній випадок зовсім цікавий - вже не знаючі, який бруд написати, ота учьотка Понаехал, яка так і не змогла пояснити свою мотивацію пристуності на форумі - тому що НЕ мешкає в Україні, НЕ з"являється на території України, не планує і не планувала щось купувати за кордоном, НЕ може відповісти про особливості купівлі/оренди житла в тому місті, де живе, вхопилася за мою фразу, написану вчора на смартфоні, що я не буду (НУ НЕ ХОЧУ І НЕ МАЮ ЧАСУ) вставляти фото на своєму смартфоні під час руху у Львові. Боже правий, почалося: як це так, караул, він не буде всталяти фото на смартфоні, як же це так... 10 (десять!!!!) постів за добу тільки від одного. ДЕСЯТЬ постів!!!! Тому я дуже задоволений: ВИЯВЛЯЮ ЗБОЧЕНЦІВ НЕВДАХ ТА ПСИХІЧНО НЕЗРІВНОВАЖЕНИХ ОСІБ. Ви їх бачите і це дуже приємно. Просто робіть висновки. Радійте разом зі мною, що вони не живуть поруч із вами, не працюють - слава Богу - для ваших дітей педіатрами, а для вас/нас - не дай Боже: онкологами, гінекологами, проктологами або стоматологами - то було би справжня біда. А так тихо сидять собі поза кутками, в хатках, жебракуючи, з"їдаючи себе злобою, смикаючи ногами, засмічуючи цей форум та не заважаючи нам з вами жити. Перфектно! Ми маємо можливість бачити ворога! Перфектно! Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 сер, 2019 12:42, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|