Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 386387388389390 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2019 22:53

djbnd777 написав:Кстати, у вас много друзей, последоваших вашему примеру, но их на вашей ветке нет. Почему?

может потому что они вымышленные? ))

весьма вероятно они также вымышленны, как и его пребывание в турции... :mrgreen:
к стати вымыленные друзься во взрослом возрасте, то это уже шизофрения. :mrgreen:
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2019 22:57

Пані djbnd777!
Мета гілки в іншому - виявити неадекватів.
Ніхто і николи не сподівався мати поруч із собою сусідами психічно хворих людей.
Перехрестимося... його ж "несе" і "несе"...
Це саме те, про що я писав неодноразово: "Голодна людина - небезпечна людина!"
Мені в цьому сенсі подобається політика уряду Нідерландів: там жебракам та безробітним, невдахам та неадекватам платять гроші на харчування та на житло.
Майже стільки, скільки заробляє нормальна людина.
Дивно?
А вони розмірковують інакше: краще заплатити такому, як Понаехал, за те не буде гвалтувати наших дітей та не буде грабувати нас на вулицях.
Нехай буде НЕ голодним та має притулок.
Там хай лежить і пукає.
Свого роду відкупилися від неадекватів.
Нам складніше. Пукає тут.

Крім того - я вже писав на цій гілці - мій товариш - він з Харкова - на моє запитання - чому саме за кордон виїхав - відповів: "Щоби поруч не бачити от таких..."
Подивіться сторінку перед цим і пост вище: біситься просто.
Уявляєте, як його підкидає?
Що саме цікаве для для нас і є зрозумілим для лікарів: НЕВМОТИВОВАНО.

І будьте обережною в мандрах.
Раптом оте бідолашне підсяде до столика десь в колибі в Карпатах або зустрінете на лісовій дорозі.
Я попередив...

P.S. Реально вам вдячний за "наводку" на кафе "Анталія" у Львові.
Знайшов та відвідав.
Як в тому львівському анекдоті: "Маю час та натхнення!"
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2019 23:56

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Прікольно... я у пана V2 став шановним.
Ледь не впав я і з дивану...

Невже ніколи не були присутні у вихованому товаристві?! Там прийнято говорити "шановний". Навіть якщо "шановний" десь повівся не так - завжди дають другий шанс!

akurt написав:В двох словах: пан V2!
Я вже писавл 100500 разів на цій гілці: я ніколи не брешу, ніколи не ообманюю і завжди пишу перевірену інформацію.

Ось тільки крім скрінів курсу акцій - жодної перевіреної інформації щодо торгівлі на фондовому ринку!
«А был ли мальчик?» :) :roll:
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 00:54

V2 написав:Ось тільки крім скрінів курсу акцій - жодної перевіреної інформації щодо торгівлі на фондовому ринку!

Я Вам скажу больше. Данные персонаж проживает по легенде в Турции, а сам лепит картинки насдаковские. Он даже не понимает разницы. :mrgreen:
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 03:28

V2 написав:Ось тільки крім скрінів курсу акцій - жодної перевіреної інформації щодо торгівлі на фондовому ринку!

З цього приводу Вам, пан V2, краще звернутися до знаного фахівця "Понаехал" - за цю добу 10 постів тільки на цій гілці - це менше, ніж 11 у попередню добу.
Допоможіть людині виконати план по наповненню форуму сміттям.
Гадаю, що буде кваліфікована логічна корисна відповідь в стилі:
  Понаехал написав:Данные персонаж проживает по легенде в Турции, а сам лепит картинки насдаковские. Он даже не понимает разницы. :mrgreen:
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 07:19

djbnd777 написав:Акурт, тут все, кроме Вас, балаболы. Потому как только Вы имеете недвижимость за кордоном. Вы рассчитывали, что Вашу ветку будут читать и писать в ней те, кто имеет эту недвижимость? Такие здесь не бывают. Они на других форумах тусуются. Вы поделились своим опытом. В нем есть рацио. Лично я воспользуюсь вашим опытом как только созреет ситуация. Вряд ли вы найдёте на своей ветке единомышленников. Кстати, у вас много друзей, последоваших вашему примеру, но их на вашей ветке нет. Почему?

Останнє - під великим питанням.

Як писав Норман Мейлер, в будь якій країні можна знайти "друзів" для приємного проведення часу, для байдикування і пиятик.
Проте на цих "друзів" не можна розраховувати в плані якогось навантаження, якоїсь роботи.

Писати щоденно на форумі кілька сторінок з метою реклами турецької нерухомості - то робота. Вірогідно, п.Акурт має за це якусь копійчину.
Його ж знайомі цураються безплатної роботи. Крім того, вони не голодували в дитинстві, на відміну від п.Акурта. Тому дешевий йогурт - їх не переймає.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 10 сер, 2019 07:23, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 08:01

Frant
Які б здогади Вас не мучили, але пан Акурт єдиний на цьому форумі, хто надає грунтовну перевірену інформацію, підтверджену цифрами. Купив квартиру в Анталії, тож і розповідає про нерухомість Туруччини. що є логічним. Побільше б таких дописувачів - гілка була б набагато цікавіщою. Не треба про Акурта, давайте про СВОЮ НЕРУХОМІСТЬ ЗА КОРДОНОМ.
iva64

Подякував: 48 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 10:30

...український перекус за "ван доляр")))

Зображення
... а в Туреччині чим можна перекусити за "ван доляр"? :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 10:36

Долярчик гурман
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 10 сер, 2019 11:01

iva64 написав:Frant
Які б здогади Вас не мучили, але пан Акурт єдиний на цьому форумі, хто надає грунтовну перевірену інформацію, підтверджену цифрами. Купив квартиру в Анталії, тож і розповідає про нерухомість Туруччини. що є логічним. Побільше б таких дописувачів - гілка була б набагато цікавіщою. Не треба про Акурта, давайте про СВОЮ НЕРУХОМІСТЬ ЗА КОРДОНОМ.

Ви ж бачите, а ж скаженіють...
Це під"єднався і невдаха по життю пан Frant.
В мене враження, що вони домоляються між собою спамити та засмічувати форум.
Від них:
- жодної цифри...
- жодного повідомлення на тему гілки...
- жодної відповіді на запитання...
- жодної інформації про те, як вдало живуть.

Натомість:
- новинка - заглядають до мене в плавки та оцінюють наявність та величину первинних статевих ознак...
- дуже зляться, що хтось не Земної кулі їсть йогурт або смажену рибу... Від голоду аж підкидає та трусить. Самі ніколине напишуть, що ж вони цікавого з"їли, від чого іх трусить та теліпає.
- шукають граматичну помилку хоча б в одному слові, пишучі кричуще безграмотно...

Останній випадок зовсім цікавий - вже не знаючі, який бруд написати, ота учьотка Понаехал, яка так і не змогла пояснити свою мотивацію пристуності на форумі - тому що НЕ мешкає в Україні, НЕ з"являється на території України, не планує і не планувала щось купувати за кордоном, НЕ може відповісти про особливості купівлі/оренди житла в тому місті, де живе, вхопилася за мою фразу, написану вчора на смартфоні, що я не буду (НУ НЕ ХОЧУ І НЕ МАЮ ЧАСУ) вставляти фото на своєму смартфоні під час руху у Львові.
Боже правий, почалося: як це так, караул, він не буде всталяти фото на смартфоні, як же це так...
10 (десять!!!!) постів за добу тільки від одного.
ДЕСЯТЬ постів!!!!

Тому я дуже задоволений: ВИЯВЛЯЮ ЗБОЧЕНЦІВ НЕВДАХ ТА ПСИХІЧНО НЕЗРІВНОВАЖЕНИХ ОСІБ.
Ви їх бачите і це дуже приємно.
Просто робіть висновки.
Радійте разом зі мною, що вони не живуть поруч із вами, не працюють - слава Богу - для ваших дітей педіатрами, а для вас/нас - не дай Боже: онкологами, гінекологами, проктологами або стоматологами - то було би справжня біда.
А так тихо сидять собі поза кутками, в хатках, жебракуючи, з"їдаючи себе злобою, смикаючи ногами, засмічуючи цей форум та не заважаючи нам з вами жити.
Перфектно!
Ми маємо можливість бачити ворога! Перфектно!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 сер, 2019 12:42, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 386387388389390 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей