Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Trast писал(а):Учитель каюсь за всё ))))) .... Тобто відповіді не маєш? Та я і не сумнівався! Якщо хочеш перше місто, то заходь на сайти охорони здоров'я Італії, Туреччини і України і наведи нам тут графіки по летальним випадкам тільки по цим країнам за перше півріччя цього року в порівнянні з минулим по кожній країні. Час пішов.... А потім поговоремо, якщо завдання виконаєшь.
Смертность ок 10,2 на 1000 в Италии, против 5,4 на 1000 в Турции, но давайте по чесноку сколько турков за рулём автомобиля в возрасте 80+ вы увидите, и сколько итальянцев за рулём машины которая ещё Муссолини видела ? ))) Так вот 65+ в Италии - 23% населения, (круче только Япония с 28%), а в Турции 9,1%. И чем старше +, тем больше отрыв ))) а это говорит о коэффициенте дожития, самый клёвый на Сардинии, Окинаве и Икарии, так что не туда вы едете, учитель, ой не туда )))))
Есть на этом пресловутом сайте объявление от Кемаля свежее от 31 июля 1+1 в доме, где change_pm купил в том году за 60к евро, все так же по 60к евро. Ну никак не по 76, да еще и out of stock. Интересный сайт, чтобы объективно оценить ситуацию. Рекомендую!
San писал(а):osafly я бы тоже лучше в Махмутларе каком-нибудь взял, чем в жпнях Анталии. Море 400м, вид из окна на море, бассик. Да, вход в воду похуже, скучнее зимой, но каждый раз через мегаполис дуть на море или прогуляться на набережку не захочется. 3+1 - это там что детей столько? Вся идея жизни у моря теряется, с таким успехом в Анкаре можно было поселиться.
Интересные рассуждения. Аналогичные можно встретить было позавчера на киевской ветке - там ребята обсуждали вопрос - где все таки лучше жить: в Киеве или в Полтаве. Вот это то же самое: жить в селе в 150 км от Киева. Персики в сельском саду вкусные. До Алании 3 часа езды на авто. Это из центра провинции под названием "Анталия" в одно из сёл провинции... Но и в Полтаве люди живут. Хороший город. Музей там красивый.
Что интересно, что в Алании, что в Полтаве нет аэропорта. Ну как есть - в селе под названием Газипаша - не очень далеко - и даже 1 (один) рейс в день на Стамбул...
Последний раз редактировалось akurt Пн 03 авг, 2020 08:05, всего редактировалось 1 раз.
San писал(а):osafly я бы тоже лучше в Махмутларе каком-нибудь взял, чем в жпнях Анталии. Море 400м, вид из окна на море, бассик. Да, вход в воду похуже, скучнее зимой, но каждый раз через мегаполис дуть на море или прогуляться на набережку не захочется. 3+1 - это там что детей столько? Вся идея жизни у моря теряется, с таким успехом в Анкаре можно было поселиться.
Интересные рассуждения. Аналогичные можно встретить было позавчера на киевской ветке - там ребята обсуждали вопрос - где все таки лучше жить: в Киеве или в Полтаве. Вот это то же самое: жить в селе в 150 км от Киева. Персики в сельском саду вкусные. До Алании 3 часа езды на авто. Это из центра провинции под названием "Анталия" в одно из сёл провинции... Но и в Полтаве люди живут. Хороший город. Музей там красивый.
Що не так з Полтавою? Полтава нічим не гірший обласний центр, чим Дніпро,Львів або Тернопіль... Анталія теж не Істамбул. Може, як Одеса, і то з натяжкою.
Так я ж правдиво написав: "Но и в Полтаве люди живут. Хороший город. Музей там красивый." Гадаю, що сам пан Флайман там ніколи не був. Цікво, що кавалєрками планує та вже почав обносити не Полтаву і не Тернопіль, а чомусь - Київ... Бач воно як. Це при тому, шо не має постійної роботи та працює віддалено - здавалося б - живи в Полтаві... Ні - тернопільский легінь - тілкО в Кийов.... Бач воно як...
akurt писал(а):Так я ж правдиво написав: "Но и в Полтаве люди живут. Хороший город. Музей там красивый." Гадаю, що сам пан Флайман там ніколи не був. Цікво, що кавалєрками планує та вже почав обносити не Полтаву і не Тернопіль, а чомусь - Київ... Бач воно як. Це при тому, шо не має постійної роботи та працює віддалено - здавалося б - живи в Полтаві... Ні - тернопільский легінь - тілкО в Кийов.... Бач воно як...
Якби був турецьким легінєм, то тільк0 Істамбул, тілько харкор
Последний раз редактировалось flyman Пн 03 авг, 2020 09:14, всего редактировалось 1 раз.
Аби ви хоч трохи розбиралися в економіці - хоча є гарні розробки із прогнозування курсу долара в Україні на 03 серпня 2025 року - то знали б, що: - Стамбул - то є місто бізнесу. То там колотять бабулєти. Це такі кольорові та зелені папірці. - Анталія - то інше, місто для життя. В моєму будинку декілька сімей живуть, що мають 2 (дві) квартири - одну в Стамбулі (там складують грошики - це такі кольорові та зелені папарці - можливо, колись Ви бачили). В моєму будинку мінімум 4 родини з 19 мають одночасно квартири в Стамбулі та в Анталії. Наприклад, зараз квартира навпроти моєї - перший раз побачив людей за останній рік - приїхали на літо. З грошима - це такі кольорові та зелені папірці, можливо Ви такі колись бачили.
Я гадаю, що скоро пан Флайман кине оточувати Кийов кавалками - чи то, як його в Біса - "кавалірками" - та прилетить в Анталію. Вже майже визрів... От я на ньому вже грошей зароблю - цілу купу!
Форумчанин San хоч і не підняв це питання, але воно на часі. Я частково його розкривав ще рік тому: ДОСТУПНІСТЬ ВАШОЇ НЕРУХОМОСТІ ДЛЯ ВАС САМИХ.
На сьогодні - я вже писав - вже поховали свої квартири в Іспанії - в Аліканте - двоє моїх приятелів - 70 000 ойро та 140 000 ойро канули в безкінечність буття. Раніше хоч мали - за цифри відповідаю - хоч 1000-1500 ойро на рік (РІК!) з оренди через "обслуговуючу" компанію... Щоби самим попасти на тиждень-два у власну нерухомість, треба було попереджати обслуговуючу компанію за 6 (шість) місяців (!!!). 1000- 1500 ойро на рік зі вкладенням від 70 000 до 140 000 ойро... Гадаю лендлорди України зараз гучно сміються... Нагадаю, що відсутність володаря не зменшує його витрат на утримання квартири в Аліканте - мінімум 150 ойро на місяць - це цифри мені повідмляли мої приятелі.
Так ось, про Аланію: немає можливості у киянина попасти в Аланію - точніше у село неподалік - там є військвий аеропорт в Газіпаша.Не забезпечує жодна авіакомпанія такий переліт. Жодна! Для порівнняня: сьогодні в аеропорт Анталії прибувають 8 (вісім) літаків прямих рейсів з України, це не рахуючи вже рейси із пересадкою в Стамбулі з Харкова, Києва, Львова, Запоріжжя, Херсона, Одеси із часом не пересадку в 1,5-3 години.
Теоретично можна попасти в село під Аланією зі Львова - де я живу, коли буваю в Україні - але із ночівлею що туди, що назад - в Стамбулі. Тут же панове всі економісти/фінансисти - ось Вам і рядок у відомість витрат. Бачте як - хоч я за панство їх гроші порахую...
Последний раз редактировалось akurt Пн 03 авг, 2020 09:21, всего редактировалось 1 раз.
akurt писал(а):Аби ви хоч трохи розбиралися в економіці - хоча є гарні розробки із прогнозування курсу долара в Україні на 03 серпня 2025 року - то знали б, що: - Стамбул - то є місто бізнесу. То там колотять бабулєти. Це такі кольорові та зелені папірці. - Анталія - то інше, місто для життя. В моєму будинку декілька сімей живуть, що мають 2 (дві) квартири - одну в Стамбулі (там складують грошики - це такі кольорові та зелені папарці - можливо, колись Ви бачили). В моєму будинку мінімум 4 родини з 19 мають одночасно квартири в Стамбулі та в Анталії. Наприклад, зараз квартира навпроти моєї - перший раз побачив людей за останній рік - приїхали на літо. З грошима - це такі кольорові та зелені папірці, можливо Ви такі колись бачили.
Я гадаю, що скоро пан Флайман кине оточувати Кийов кавалками - чи то, як його в Біса - "кавалірками" - та прилетить в Анталію. Вже майже визрів... От я на ньому вже грошей зароблю - цілу купу!
Так я про вже не раз писав: Анталія для пенсіонерів (по старості/здоров"ю/багатству), котрі наколотили близько 100Куе бабулєтів, і більше не хочуть (не можуть).
От Траст, зрозумів, що вже все, наївся в Польщі полуниць, і, збирає чумадани з валізами до турецького берега (думаю, акурту півкіля сала і півлітру самогону підкине з родіни, а то авітаміноз скоро буде, в Туреччині поросятину можна хіба що вночі під ковдрою тихенько кусяти, щоб Алах не бачив).