Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt писал(а):Вот давайте честно: что народ может купить в Украине за 30 000 долларов????
1к квартиру 40+ кв. метров с учетом, если сделать ремонт и мебель/технику докупить. (это в обл. центре Украины где на вторичке цены в районе 1К дол. за кв. метр)
akurt писал(а):- в США точно с мешком денег заедете? Лазаренко уже заехал - уж лет 30 под домашним арестом...
Лазаренко - это отдельная история, если бы на вас натравили интерпол или еще кого с офиц. запросами из Украины, то думаю и в Турции вам бы мало не показалось и далеко не под домашним арестом вы бы коротали это время.
akurt писал(а):А про Испанию реально - и про 400 000 - реально все плохо. Не может владелец туда попасть. Никак...
ну не знаю, если в Италию сейчас уже ездят бусы с пассажирами, то думаю и в Испанию можно, было бы желание.
akurt писал(а):Вот давайте честно: что народ может купить в Украине за 30 000 долларов????
1к квартиру 40+ кв. метров с учетом, если сделать ремонт и мебель/технику докупить. (это в обл. центре Украины где на вторичке цены в районе 1К дол. за кв. метр)
В Києві в 2018 можна було купити 2к цегляну "хрущовку" біля метро, середній поверх. Зараз за ці гроші можна взяти "гостінку" 25 м2 десь на задворках Києва, або ж вкластись в новобуд.
На курортах квартиру купляють ті, для кого ці 30 000 дол - абсолютно "лишні" гроші. Тому що і кордон можуть закрити, і часу може не стати, щоб кататись на курорт на кілька місяців. Тому є сенс це робити - хіба що пенсіонерам, типа одного з персонажів обліківки "Акурт".
akurt писал(а):...Лазаренко уже заехал - уж лет 30 под домашним арестом...
Лазаренко - это отдельная история, если бы на вас натравили интерпол или еще кого с офиц. запросами из Украины, то думаю и в Турции вам бы мало не показалось и далеко не под домашним арестом вы бы коротали это время.
В Києві в 2018 можна було купити 2к цегляну "хрущовку" біля метро, середній поверх. Зараз за ці гроші можна взяти "гостінку" 25 м2 десь на задворках Києва, або ж вкластись в новобуд.
На курортах квартиру купляють ті, для кого ці 30 000 дол - абсолютно "лишні" гроші. Тому що і кордон можуть закрити, і часу може не стати, щоб кататись на курорт на кілька місяців. Тому є сенс це робити - хіба що пенсіонерам, типа одного з персонажів обліківки "Акурт".
Зараз більш-менш пристойна 1-к квартира в Києві з ремонтом починається від 95 000 долларів. Які 30 000 долларів? На КРЖН за такі гроші тільки в морду дадуть.
BIGor писал(а):Зараз більш-менш пристойна 1-к квартира в Києві з ремонтом починається від 95 000 долларів. Які 30 000 долларів? На КРЖН за такі гроші тільки в морду дадуть.
Значить, за минулу ніч КРЖН подорожчав втричі))) Пора всім перебиратись в Туреччину, в курортні міста. Там недорога нерухомість)))
BIGor писал(а):Зараз більш-менш пристойна 1-к квартира в Києві з ремонтом починається від 95 000 долларів. Які 30 000 долларів? На КРЖН за такі гроші тільки в морду дадуть.
Значить, за минулу ніч КРЖН подорожчав втричі))) Пора всім перебиратись в Туреччину, в курортні міста. Там недорога нерухомість)))
Що Ви мені доводите? Давайти пруфи про дешевій. А тим часом бомбер показує максимальну вартість квартир в Києві в доларах США за останні 4 роки:
Парадокси то правда: - гривня-долар була 22,5 - стала 28,30 пан flyman сумує - бо розуміє, що для нього все стає дорожчим і дорожчим. Робить в ці дні ремонти... Хай щастить... Тримаємо кулачки (не жартую)... Реально цікавий експеримент... - ліра-долар 7,88 - пан akurt радіє, бо для нього все стає дешевшим і дешевшим... Дійсно парадокс... Хоча який парадокс: пан akurt думав головом, а не ногом...
х х х О 18-00 приятелі здали авто, яке брали в оренду, завтра відлітають в Україну у справах. Відвіз їх до квартири від офісу орендодавця. Про всяк випадок залишили мені ключі від квартири... Саме цікаве, що авто відразу почали мити і готувати для нового клієнта - Дмитро з України. Бере відразу на місяць... Не питав, з якого міста... Для Дмитра і оренда авто стає дешевше... Парадокс на парадоксі... Хоча який парадокс, а ну, що нам скаже калькулятор про авто (йогурт не беремо - то для пана Фламана, як червона ікра або Фуа-гра): - приятелі взяли Hyundai i20 АВТОМАТ 17 серпня на місяць за ціною 180 лір на добу - долар був в той день 7,37 ліри. За 30 днів заплатили 30х180=5 400 лір або 5400/7,37=732 долари. Потім подовжували, але вже 17 вересня долар був 7,51... Копійки, але різниця на віски вистачала...
Дехто Дмитро бере з сьгоднішнього дня авто на місяць: 5400/7,88=685 доларів. Різниця складає 685-732=-47 доларів. То пану Флайману жити пів-місяція на воді, молоці Молокія наколоченого з клею для шпалер, та на вівсяних пластівцях... (всім радив таке харучвання - рекомендую прислухатися). Ну, хто на що вчився...
Последний раз редактировалось akurt Ср 07 окт, 2020 19:04, всего редактировалось 1 раз.
akurt писал(а):Парадокси то правда: - гривня-долар була 22,5 - стала 28,30 пан flyman сумує - бо розуміє, що для нього все стає дорожчим і дорожчим. Робить в ці дні ремонти... Хай щастить... Тримаємо кулачки (не жартую)... Реально цікавий експеримент... - ліра-долар 7,88 - пан akurt радіє, бо для нього все стає дешевшим і дешевшим... Дійсно парадокс... Хоча який парадокс: пан akurt думав головом, а не ногом...
х х х О 18-00 приятелі здали авто, яке брали в оренду, завтра відлітають в Україну у справах. Відвіз їх до квартири від офісу орендодавця. Про всяк випадок залишили мені ключі від квартири... Саме цікаве, що авто відразу почали мити і готувати для нового клієнта - Дмитро з України. Бере відразу на місяць... Не питав, з якого міста... Для Дмитра і оренда авто стає дешевше... Парадокс на парадоксі... Хоча який парадокс, а ну, що нам скаже калькулятор про авто (йогурт не беремо - то для пана Фламана, як червона ікра або Фуа-гра): - приятелі взяли Hyundai i20 АВТОМАТ 17 серпня на місяць за ціною 180 лір на добу - долар був в той день 7,37 ліри. За 30 днів заплатили 30х180=5 400 лір або 5400/7,37=732 долари. Потім подовжували, але вже 17 вересня долар був 7,51... Копійки, але різниця на віски вистачала...
Дехто Дмитро бере з сьгоднішінього дня авто на місяць: 5400/7,88=685 доларів. Різниця складає 685-732=-47 доларів. То пану Флайману жити пів-місяція на воді, молоці Молокія наколоченого з клею для шпалер, та на вівсяних пластівцях... (всім радив таке харучвання - рекомендую прислухатися). Ну, хто на що вчився...
А по скільки приятелі купували долар в Україні і по скільки пан Дмитро? Якщо приятелі розраховувалися гривневою карткою і пан Дмитро гривневою карткою, хто в виграші? Чисто для академічного інтересу порахувати.
Ваше питання цікаве, еле не має і не може мати точної відповіді: а) невідомо, коли саме та за якою ціною пан Дмитро купував доляри - найулюбленіші гроші українців. б) невідомо, чи пан Дмитро заробляє гроші в гривнях, чи в долярах - як більшість українців... в) точно знаю, що в пункті прокату авто беруть готівку. То однозначно, що він поміняв за курсом ліра-долар сьогодні. г) точно знаю що я, і всі українці в Туреччині розраховуються картками українських банків в гривнях і то просто чудово, бо транзакції ідуть за курсом світового обміну, а не за курсом купівлі-продажу валюти десь в кіоску на перехресті Наукової та Хуторівки...
Последний раз редактировалось akurt Ср 07 окт, 2020 19:13, всего редактировалось 1 раз.