|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 08 гру, 2020 12:49
1z_dnepr написав:zРадио собирался давно поменять доходы, ноги голову не доносят в банк) Сделаю при следующем вызове в банк. Сегодня жене будем счет в евро открывать, поставлю "нормальную" сумму. Спасибо за совет. Что мне посоветовали в банке. SWIFT отправить на физлицо, как помощь. Взносы отправлять каждый месяц в разных банках. За частный SWIFT всего 20 евро. а не от 0,75% + 30 евро при переводе на фирму. Сегодня буду что то экспериментировать. В Приват вип звонил. Говорят все нужно, как у всех. Так как договор долевого участия на покупку квартиры в лирах, в евро перевод не отправят. Договор в евро "для замыливания" - не катит. Нужны все собственники в Турции, не забыв паспорта их муллы и моэдзина (с указанием марки и размера их обуви). Думаю откажут полюбому так как турки не очень любят зимние ботинки. По поводу банка в Польше. Моя дочка вносила деньги в банк для покупки недвижимости во Вроцлаве. Потом с адвокатом рассказывала, от куда деньги у нее, кто давал, какие доходы у отца, а так же у ее отчима на Кипре и матери. Доходы ее естественно меньше чем она вносила. Возможно из-за того были вопросы, что она стала гражданкой Польши... Так что Польша так же не образец для таких как мы. Но особых сложностей у дочки не возникло, кроме оплаты 400 злотых адвокату. Всем Хорошего дня.
да-да, заходиш з $40000 з вулиці в банк в Польщі, і SWIFT в Туреччину... це в акуртовій реальності... а в моїй, так сказати, без 5 хвилин поляку польський дойче банк рахунок для з.п. відкривав два тижні, потім сказав "ніт, совсєм нікак", так що прийшлось побігати по банках щоб відкрити рахунок щоб отримувати зепешку ... а друзі акурта з ноги двері відкривають ... вірю
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 гру, 2020 13:44
flyman написав:да-да, заходиш з $40000 з вулиці в банк в Польщі, і SWIFT в Туреччину... це в акуртовій реальності... а в моїй, так сказати, без 5 хвилин поляку польський дойче банк рахунок для з.п. відкривав два тижні, потім сказав "ніт, совсєм нікак", так що прийшлось побігати по банках щоб відкрити рахунок щоб отримувати зепешку ... а друзі акурта з ноги двері відкривають ... вірю
То ти не фартовий якийсь (((( ... мабудь поляк? кароч, 2017 рік - 30 хвилин відкриття рахунку в банку Міленіум - ніц проблем очевішче! 2019 рік - 30 хвилин, відкриття рахунку в Нест Банк - ніц проблем очевішче! Хоча є біль - початок 20 року дуже "настоятельно" попросили закрити рахунок і забрати $ зі Сведбанку в Прибалтиці .... навіть погрожували!
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 гру, 2020 13:48
change_pm написав: flyman написав:да-да, заходиш з $40000 з вулиці в банк в Польщі, і SWIFT в Туреччину... це в акуртовій реальності... а в моїй, так сказати, без 5 хвилин поляку польський дойче банк рахунок для з.п. відкривав два тижні, потім сказав "ніт, совсєм нікак", так що прийшлось побігати по банках щоб відкрити рахунок щоб отримувати зепешку ... а друзі акурта з ноги двері відкривають ... вірю
То ти не фартовий якийсь (((( ... мабудь поляк? кароч, 2017 рік - 30 хвилин відкриття рахунку в банку Міленіум - ніц проблем очевішче! 2019 рік - 30 хвилин, відкриття рахунку в Нест Банк - ніц проблем очевішче! Хоча є біль - початок 20 року дуже "настоятельно" попросили закрити рахунок і забрати $ зі Сведбанку в Прибалтиці .... навіть погрожували!
і 4 пачки франклінів і свіфтом за межі ЄС, фантастика.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 гру, 2020 13:50
change_pm написав:2019 рік - 30 хвилин, відкриття рахунку в Нест Банк - ніц проблем очевішче!
Пример не в тему: Некст-банк не откроет счёт украинскому туристу. И турецкому тоже.
-
vitaliy_berdinskikh
-
-
- Подякував: 1099 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:05
vitaliy_berdinskikh написав: change_pm написав:2019 рік - 30 хвилин, відкриття рахунку в Нест Банк - ніц проблем очевішче!
Пример не в тему: Некст-банк не откроет счёт украинскому туристу. И турецкому тоже.
flyman написав: а в моїй, так сказати, без 5 хвилин поляку
Флай без 5 хвилин поляк.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:07
flyman написав: change_pm написав: flyman написав:да-да, заходиш з $40000 з вулиці в банк в Польщі, і SWIFT в Туреччину... це в акуртовій реальності... а в моїй, так сказати, без 5 хвилин поляку польський дойче банк рахунок для з.п. відкривав два тижні, потім сказав "ніт, совсєм нікак", так що прийшлось побігати по банках щоб відкрити рахунок щоб отримувати зепешку ... а друзі акурта з ноги двері відкривають ... вірю
То ти не фартовий якийсь (((( ... мабудь поляк? кароч, 2017 рік - 30 хвилин відкриття рахунку в банку Міленіум - ніц проблем очевішче! 2019 рік - 30 хвилин, відкриття рахунку в Нест Банк - ніц проблем очевішче! Хоча є біль - початок 20 року дуже "настоятельно" попросили закрити рахунок і забрати $ зі Сведбанку в Прибалтиці .... навіть погрожували! і 4 пачки франклінів і свіфтом за межі ЄС, фантастика.
Якщо на початку 2017 року - я вірю! Закручувати гайки почали десь з серпня-вересня 17 року. В Міленіумі почали вимагати укр. ІНН для відкриття рахунку. зі. А ти думаєш, з якого банку (і країни) я плачу за хату в Анталії?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:44
change_pm написав:зі. А ти думаєш, з якого банку (і країни) я плачу за хату в Анталії?
ще ж можна черех крипто-коени, тема не розкрита як за BTC взяти кавалірку в Анталії чи Істамбулі
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:55
flyman написав: change_pm написав:зі. А ти думаєш, з якого банку (і країни) я плачу за хату в Анталії?
ще ж можна черех крипто-коени, тема не розкрита як за BTC взяти кавалірку в Анталії чи Істамбулі
я старий для коєнів. хай покоління ...? на них надро... Мені золотішко, платина вдоподоби))) зі. припиняй засирати гілку. пошукай прогноз у мене в гілці, що я давав по Альбіон РН на 20 рік і прокоментуй факти ))) прогноз давав десь рік тому...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 гру, 2020 15:40
Кавалірки тут не продукують - то для бідноти. На вторинному ринку можна зустріти. Законом заборонено - не пам"ятаю з якого року - будувати будинки з квартирами "0+1". Найменші квартири можуть бути площею брутто 55-63 кв.м, а нетто не менше 43 (мабуть) кв. метрів. Зазвичай "двушки" "1+1" мають площу нетто від 51 до 60 кв. метрів. Квартири "2+1" зараз - в новобудовах - мають площу від 90 кв.м, гарною вважається квартира в 110 кв.м та більше.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 08 гру, 2020 15:43, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 08 гру, 2020 15:42
Цим це Ви тут займаєтесь? Чуму закони Акурта не вивчаєте? Після вивчення Першого Закону пропоную його посилити викинувши друге речення. Хто за? Хто проти? Бажано з обгрунтуванням? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|