| 

|   | Finance.ua: Побут чи не побут | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Як заощаджувати та економити

Додано: Вів 01 тра, 2018 21:49 Пропонуємо до обговорення: Скільки коштує позбавити себе від роботи по домуДомашні клопоти відбирають у мене багато часу і сил. Бувають, звісно, моменти, коли я з задоволенням готую улюблені страви або прасую улюблені сукні. Але в цілому мене, як людину, яка досить багато працює, все це стомлює. В Україні вистачає сервісів, які можуть позбавити від роботи по дому. Я вирішила з'ясувати, у скільки мені обійдуться їхні послуги і скільки часу я зможу завдяки цьому заощадити.
 Дивися повний текст Побут чи не побут 

D2

Повідомлень: 435З нами з: 28.03.18Подякував: 0 раз.Подякували: 9 раз. 

Профіль

Додано: Вів 01 тра, 2018 21:49 

Если Вы зарабатывате за 3 дня 600$ то конечно лучше их заплатить за аутсорсинг и заниматься любимым делом. Написал, читаю, аж самому смешно :) 

Richi

Повідомлень: 1786З нами з: 25.09.08Подякував: 937 раз.Подякували: 893 раз. 

Профіль

Додано: Чет 03 тра, 2018 09:57 

Ох и ледацюги молоди, ничого робити не хотять 

exolot9

Повідомлень: 1З нами з: 07.05.17Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Чет 17 тра, 2018 10:01 

Якщо можна провести час з більшою користю, зробивши при цьому більший вклад в майбутнє сім*ї та держави, то звісно, зручніше користуватись послугами, аніж тратити час на щоденне стояння біля плити. Але, звісно, для кожного це індивідуально. І варто враховувати, який фактор такої трати грошей: недостатньо часу на побутові справи, чи просто лінь. 

Zoryana_Buryk

Повідомлень: 10З нами з: 14.01.16Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Сер 24 кві, 2019 12:20 

76 робочих годин - це півтори тижня, якщо дохід за півтори тижні більший ніж 600уе, і зекономлений час ви потратите на розвиток - тоді є сенс 

dinozavrik

Повідомлень: 1373З нами з: 24.11.13Подякував: 304 раз.Подякували: 341 раз. 

Профіль

Додано: Нед 28 кві, 2019 17:11 

У мене була прибиральниця з фірми УБЕРЁМ (Ніцак Алла). Результат не найкращий. Украла мої сережки і колечко, вартість якого перевищує Ваш місячний бюджет на аутсорсингу, і зникла. Як виявилося, у фірмі навіть не знають, де вона живе і нічим допомогти не змогли і особо не хотіли.

galinka_s

Повідомлень: 3З нами з: 28.04.19Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 03 тра, 2019 23:07 

galinka_s написав: У мене була прибиральниця з фірми УБЕРЁМ (Ніцак Алла).  Результат не найкращий. Украла мої сережки і колечко, вартість якого перевищує Ваш місячний бюджет на аутсорсингу, і зникла. Як виявилося, у фірмі навіть не знають, де вона живе і нічим допомогти не змогли і особо не хотіли.
  дивна фірма ... дивні ви ...  де камери ... Подайте на фірму до суду !  А..так ви це зробили без договору і не офіційно ... ну то ... дивні ви ...самі собі винні. Цікаво чому ви думаєте що Призвіще Імя вірне ? і чому не звернулися у поліцію ? ймовірність повернути втрачене 100% .  В подібних і навіть складніших ситуаціях маю досвід повернення до 90% втраченого. Залишкових 10% просто було лінь займатися. Для мене було головне покарати винних - що поліція і зробила 

yama

Повідомлень: 5329З нами з: 12.08.17Подякував: 9228 раз.Подякували: 1072 раз. 

Профіль

2

Додано: Чет 06 чер, 2019 18:02 

Yama,А з чого Ви взяли, що я не зверталася в поліцію. Можу сказати Вам більше, все обмежилося не тільки поліцією і прокуратурою. Але поки нічого. Тож можу сказати, Вам пощастило. А якщо ні, то можете розказати, як це робиться простим смертним.
 P.S. У мене є фото її паспорта та ідентифікаційного коду.

galinka_s

Профіль

Додано: П'ят 07 чер, 2019 08:12 Камери не показник, якщо вона не підписала дозвіл, що її знімають. У мене копії її документів. У міліції навіть не відкрили проти неї кримінальну справу. Ви занадто хорошої думки про нашу міліцію. Як виявилося, чи немало наших знайомих стикалися із похожими ситуаціями, але щось ні від кого я не чула навіть про 50% повернення. Тож не сійте ілюзії.

galinka_s

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 2 | 3288 |  |  
      | 
         | 3 | 4001 |  |  
      | 
         | 1 | 1250 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів