|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Нед 02 кві, 2023 01:35
adj написав:Окремо є ще торги на ПФТС, але це дороге задоволення для пересічного з малим бюджетом.
там есть сейчас вполне приемлемые по 100к+ грн лоты, а уж в районе 500к+- обитают те самые 25% (надеюсь настоящие, в отличие от, как любезно поправили, дилеров)
-
cohan
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 468 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 09:34
Комради, а скільки у кого днів маринували документи та анкету перед реєстрацією в ІСU ? Хочу прикинути, на скільки днів очікування мені налаштовуватися )
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 211 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 09:41
у меня было 5 дней. апрель 2022
-
4134ira
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 09:42
1finanсier написав:Комради, а скільки у кого днів маринували документи та анкету перед реєстрацією в ІСU ? Хочу прикинути, на скільки днів очікування мені налаштовуватися )
У мене у грудні повна верифікація зайняла чотири дні робочого тижня. Причому на кожен їх лист я відповідав протягом години, а от наступної їх відповіді можна було чекати і добу
-
Alien
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 614 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Нед 02 кві, 2023 09:49
Alien написав: 1finanсier написав:Комради, а скільки у кого днів маринували документи та анкету перед реєстрацією в ІСU ? Хочу прикинути, на скільки днів очікування мені налаштовуватися )
У мене у грудні повна верифікація зайняла чотири дні робочого тижня. Причому на кожен їх лист я відповідав протягом години, а от наступної їх відповіді можна було чекати і добу
Я ще у 2018 підписував папери, тоді була очна зустріч в офісі, заповнення анкет, відкриття рахунку ЦП, фінмон. На все пішло декілька днів.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 13:20
adj написав: M-A-X написав: adj написав:Формули розрахунку дохідності SIM I YTM спочатку вивчіть. Це не відсотки депозитів а облігацій на табло.
Это развод лохов. С таким успехом 4-годичная облигация с одинаковыми купонами всегда будет рисовать якобы большую доходность, чем годичная. Человек ожидает обычный процент. А его никто дать не может.
Ок, лохам тоді лише депозити відкривати, де все просто. А в цій гілці де люди говорять про облігації, давайте тримати певний рівень конструктива?
Проверил еще YTM с любым сроком от начала хождения. Сошлось. Снимаю шляпу и приношу извинения. Да, YTM рисует большую доходность, чем SIM, если применить YTM к облигациям без промежуточных выплат. Но SIM в чистом виде применять имеет смысл только на 1-летние облигации с выплатой купона в конце срока.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 757 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 14:27
M-A-X написав:Но SIM в чистом виде применять имеет смысл только на 1-летние облигации с выплатой купона в конце срока.
в SIM нема купонів це так звані дисконтні бумаги
-
greenozon
-
-
- Подякував: 329 раз.
- Подякували: 1435 раз.
-
- Профіль
-
1
1
3
Додано: Нед 02 кві, 2023 14:36
greenozon написав: M-A-X написав:Но SIM в чистом виде применять имеет смысл только на 1-летние облигации с выплатой купона в конце срока.
в SIM нема купонів це так звані дисконтні бумаги
SIM - это могут быть облигации, у которых остался только один купон, который в конце срока. Но можно рассматривать и как дисконтные. Я к тому, что SIM имеет смысл в чистом виде применять на сроке 1 год. А то 18% годовых на полгода выгодней, чем на год, если не брать в расчет ожиданий изменения ставки через полгода.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 757 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 15:33
Це цікаве питання в який момент бумага отримує тип SIM/YTM - в момент випуску чи по факту із плином часу
2) ICU попереджає в телеграмі про таке --- Шановні клієнти! У звязку з переходом всієї банківської системи на нові міжнародні стандарти електронних платежів в найближчі декілька днів можливі затримки з обробкою платежів.
Це може вплинути на швидкість операцій поповнення та виведення коштів, а також на роботу торгової сесії в ICU Trade.
Просимо вибачення за можливі затримки. Дякуємо за розуміння!
-
greenozon
-
-
- Подякував: 329 раз.
- Подякували: 1435 раз.
-
- Профіль
-
1
1
3
Додано: Нед 02 кві, 2023 18:02
greenozon написав:Це цікаве питання в який момент бумага отримує тип SIM/YTM - в момент випуску чи по факту із плином часу
это теоретические расчетные показатели первичной является цена сделки, за какую сумму в конкретный момент покупается и продается облигация а что по эту цену думать каждый решает сам
-
nekefer
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|