|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 24 чер, 2025 12:42
prodigy написав:Мінфін не поспішає викладати календар аукціонів на ІІІ квартал 2025
В 2023 виклали у вересні, в 2024 - у липні. Побачимо як в цьому році буде
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 17:04
1finanсier написав:Панове форумчани(у кого був досвід) не підкажете у такому питанні: наприклад я купив в Дії за допомогою Сенса 10 овдп на єПідтримку Сенса і потім також купив 10 тих самих овдп на є Підтримку Привату. Зараз хочу достроково продати 15 овдп. І тоді в мене залишаться 5 ОВДП з виплатою на яку єПідтримку? Чи буде рандом - може частина тих а частина тих залишитися?
Я так зрозумів, що всі ці ОВДП відображаються в додатку Сенс. Якщо так, то все буде проходити наступним чином - при продажі в додатку Сенс Вам за одну операцію продажу не дасть продати більше 10од. (перший пакет купівлі), друга операція буде проходити з другої купівлі в Дії за часом. Так що рандому не буде, в залишку залишаться тільки з другого "пакету" купівлі, 5од. з виплатою на Приват.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 17:14
ГеннадийUA написав: 1finanсier написав:Панове форумчани(у кого був досвід) не підкажете у такому питанні: наприклад я купив в Дії за допомогою Сенса 10 овдп на єПідтримку Сенса і потім також купив 10 тих самих овдп на є Підтримку Привату. Зараз хочу достроково продати 15 овдп. І тоді в мене залишаться 5 ОВДП з виплатою на яку єПідтримку? Чи буде рандом - може частина тих а частина тих залишитися?
Я так зрозумів, що всі ці ОВДП відображаються в додатку Сенс. Якщо так, то все буде проходити наступним чином - при продажі в додатку Сенс Вам за одну операцію продажу не дасть продати більше 10од. (перший пакет купівлі), друга операція буде проходити з другої купівлі в Дії за часом. Так що рандому не буде, в залишку залишаться тільки з другого "пакету" купівлі, 5од. з виплатою на Приват.
Дякую за відповідь
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 366 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 18:45
ГеннадийUA написав: 1finanсier написав:Панове форумчани(у кого був досвід) не підкажете у такому питанні: наприклад я купив в Дії за допомогою Сенса 10 овдп на єПідтримку Сенса і потім також купив 10 тих самих овдп на є Підтримку Привату. Зараз хочу достроково продати 15 овдп. І тоді в мене залишаться 5 ОВДП з виплатою на яку єПідтримку? Чи буде рандом - може частина тих а частина тих залишитися?
А чому не дасть продати? З власного прикладу, 14/05 придбав 56 шт, 04/06 ще 87 шт, а 16/06 продав однією угодою 77 шт (56 з першого пакету + 21 з другого), а залишок 66 шт погасився на вказану єПідтримку. Сенс не дасть продати одним пакетом, якщо частина була придбана через Дію, а частина безпосередньо у додатку Сенса. Наприклад, ви купили 50 шт через Дію, потім ще 50 шт в додатку Сенса. Коли захочете продати 75 шт, Сенс напише "Ваші облігації обліковуються у різних портфелях - Сенс та Дія" та запропонує продати двома угодами (50 + 25)
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 чер, 2025 12:46
Цікавить достроковий продаж паперів через ІКУ. На гарячій лінії ІКУ стверджують, що гроші зразу з’явяться на особистому рахунку, але ж там вивід здійснюється «руцями» - то на який реальний термін зарахування слід розраховувати за умови, що запит поданий зранку?
-
VASH
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 чер, 2025 12:58
VASH написав:Цікавить достроковий продаж паперів через ІКУ. На гарячій лінії ІКУ стверджують, що гроші зразу з’явяться на особистому рахунку, але ж там вивід здійснюється «руцями» - то на який реальний термін зарахування слід розраховувати за умови, що запит поданий зранку?
Сесія відкриється десь з 10:30..11:00. Подаєте запит на продаж, через 5..10хв з'являться гроші на балансі ІКУ, подаєте запит на вивід на зарегіний рах (вже повинен бути зареганий через онбордінг) і десь з 16:30 до 20:00 чекайте на тому рах.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 495 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Сер 25 чер, 2025 13:38
Amethyst Дякую, все ж таки із зарахуванням при достроковому продажі в банках (Приват, Сенс) простіше та надійніше...
-
VASH
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 чер, 2025 14:17
Близько 15-ї в Дії має з'явитися Джанкой. Продавець невідомий. Може кому цікаво.
Upd. Сенс. В додатку може викласти раніше.
-
novichok
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 чер, 2025 15:00
Хтось в курсі, якщо при покупці в Дії через Сенс моментально пише "Неможливо придбати облігації. Дані не пройшли перевірку в Sense Bank, тому запит на купівлю облігацій відхилено. Зверніться за деталями до Sense Bank або спробуйте купити в іншого парнера", якої холери воно хоче? Яких даних йому не хвата? На двох акаунтах так. Звертатись кудись, чи без толку?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 316 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 чер, 2025 15:26
Ferlakur написав:Хтось в курсі, якщо при покупці в Дії через Сенс моментально пише " Неможливо придбати облігації. Дані не пройшли перевірку в Sense Bank, тому запит на купівлю облігацій відхилено. Зверніться за деталями до Sense Bank або спробуйте купити в іншого парнера", якої холери воно хоче? Яких даних йому не хвата? На двох акаунтах так. Звертатись кудись, чи без толку?
Без толку. Скоріш вже немає потрібної кількості на продаж, ось і пише всяку маячню
-
novichok
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
|