|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Сер 01 жов, 2025 19:22
Підкажіть, хто-небудь вже юзав Дія-карту А-банку - поділіться досвідом будь-ласка що там з комісіями при зарахуванні погашення з Дії, кошти можна безкоштовно отримати у касі чи перекинути по Р2Р, айбану? Буду дуже вдячний!
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 жов, 2025 21:16
asti написав:Підкажіть, хто-небудь вже юзав Дія-карту А-банку - поділіться досвідом будь-ласка що там з комісіями при зарахуванні погашення з Дії, кошти можна безкоштовно отримати у касі чи перекинути по Р2Р, айбану? Буду дуже вдячний!
Сьогодні зайшли кошти на Дія картку абанку. По айбану сумарно з усіх карток в місяць без коміса можно переказати лише 20 т грн, р2р до 100 т в місяць сумарно без коміса, за зняття в касі не знаю, сума була не велика, бо з банком ризик фіншмону
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2025 21:21
Inter написав: angra написав:І ще таке питання: в якого партнера краще купувати щоб потім продати без лишньої мороки, тобто хто з топ3 найкращий в плані продажу ?(твого продажу)
В Кінто та ICU можна продавати без жодних проблем і виводити на будь-яку картку протягом дня. В Sense продаж відбувається значно швидше, буквально за пару хвилин, але виводити тільки на свої картки в Sense Bank.
Перший раз виводив з Ісу нещодавно, чекав 5 днів, попало ще на вихідні, на 3 робочий день вивели. В регламенті все вказано, тобто не швидко, на жаль.
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 жов, 2025 22:25
mogicanin1986 написав: asti написав:Підкажіть, хто-небудь вже юзав Дія-карту А-банку - поділіться досвідом будь-ласка що там з комісіями при зарахуванні погашення з Дії, кошти можна безкоштовно отримати у касі чи перекинути по Р2Р, айбану? Буду дуже вдячний!
Сьогодні зайшли кошти на Дія картку абанку. По айбану сумарно з усіх карток в місяць без коміса можно переказати лише 20 т грн, р2р до 100 т в місяць сумарно без коміса, за зняття в касі не знаю, сума була не велика, бо з банком ризик фіншмону
Дякую. Гарячка теж підтвердила що комісій наче немає. Чув про їхній фінмон тому великих погашень туди не планую//)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 760 раз.
-
-
Профіль
-
-
1