|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Нед 11 січ, 2026 16:08
Navegantes написав:Ну не може банк просто так відмовити мені в якійсь послузі (в тому числі придбання ОВДП), посилаючись на якісь свої нікчемні вимоги. - Кошти на рахунку є? - Є - На момент внесення цих коштів на рахунок (готівковим або безготівковим шляхом) були питання до них? - Ні, не було. Ну то чому тоді банк мені зараз відмовляє у... вставити потрібне
Потому, что у банка правила, что для этой услуги кроме денег на счету нужно ещё что-то. Может хоть малиновые штаны требовать. Какой закон ему это запрещает? Вот и требуют что попало. Можно, конечно, с таким отказом сходить в суд, но я пока не слышал, чтобы кто-то такое дело выиграл и даже начинал. Причём в 2021 Приват это скрывал (говорили только приватно в отделении, когда ты такой, начитавшийся рекламы на их сайте, приходил и бодро говорил, что хочешь присоединиться к элите), а сейчас и открыто лежит список что нужно предоставить кроме денег и старого депозита там в вариантах нет. А тот, кого в этот список ткнут носом и откажут, может себе думать, что позиция никчемна.
-
moveton
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 790 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 16:44
Намагаюся зареєструватися у застосунку ІCU банку – постійно видає «невідому помилку» вже на вході. Вже кілька разів перевстановлював застосунок. Ну то завтра можна з’ясувати за телефоном. От цікавить - наявний підтверджений актуальний ліміт із 7-ми значним значенням у ІCU не є підтвердженням для реєстрації у ІCU банку? Чи знов буде вимагати вантажити купу документів?
-
VASH
-
-
- Подякував: 159 раз.
- Подякували: 169 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 16:52
VASH написав:От цікавить - наявний підтверджений актуальний ліміт із 7-ми значним значенням у ІCU не є підтвердженням для реєстрації у ІCU банку? Чи знов буде вимагати вантажити купу документів?
Будет, конечно. Банк сам по себе, дилер ЦБ сам по себе.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 17:02
Скажіть будь ласка, хтось користується Дія-карткою банку Кредит-Дніпро для виплат ОВДП куплених у Дії? Намагався відкрити у іхньому застосунку FreeBank - нічого не виходить - пропонують спершу замовити кредитку(мені не потрібна) і обійти цю "пропозицію" ніяк не можна. Може хтось пояснить, як відкрити картку віддалено, і чи варто відкривати? Чи можна з їх Дія-картки безкоштовно виводити кошти по Ай-бану? Буду вдячний за відповіді!
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 763 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 18:40
asti написав:Скажіть будь ласка, хтось користується Дія-карткою банку Кредит-Дніпро для виплат ОВДП куплених у Дії? Намагався відкрити у іхньому застосунку FreeBank - нічого не виходить - пропонують спершу замовити кредитку(мені не потрібна) і обійти цю "пропозицію" ніяк не можна. Може хтось пояснить, як відкрити картку віддалено, і чи варто відкривати? Чи можна з їх Дія-картки безкоштовно виводити кошти по Ай-бану? Буду вдячний за відповіді!
Я пользуюсь. Открывал переходом из Дии при покупке облиг. До этого в КД были только дебетки, которые в свое время открывал для валютной карусели. На ибан переводы с комисом, бесплатно только р2р.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 січ, 2026 19:43
Кащей написав:asti написав:Скажіть будь ласка, хтось користується Дія-карткою банку Кредит-Дніпро для виплат ОВДП куплених у Дії? Намагався відкрити у іхньому застосунку FreeBank - нічого не виходить - пропонують спершу замовити кредитку(мені не потрібна) і обійти цю "пропозицію" ніяк не можна. Може хтось пояснить, як відкрити картку віддалено, і чи варто відкривати? Чи можна з їх Дія-картки безкоштовно виводити кошти по Ай-бану? Буду вдячний за відповіді!
Я пользуюсь. Открывал переходом из Дии при покупке облиг. До этого в КД были только дебетки, которые в свое время открывал для валютной карусели. На ибан переводы с комисом, бесплатно только р2р.
Спасибо. А на момент открытия карты через Дию у вас были действующие счета в К.Днепре? Возможно приложение не даёт открыть Дия-карту первой и необходимо чтобы в банке уже были другие действующие карты или счета? И ещё, как там с финмоном, не было проблем с заходом/выходом денег??
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 20:36
asti написав: Кащей написав:asti написав:Скажіть будь ласка, хтось користується Дія-карткою банку Кредит-Дніпро для виплат ОВДП куплених у Дії? Намагався відкрити у іхньому застосунку FreeBank - нічого не виходить - пропонують спершу замовити кредитку(мені не потрібна) і обійти цю "пропозицію" ніяк не можна. Може хтось пояснить, як відкрити картку віддалено, і чи варто відкривати? Чи можна з їх Дія-картки безкоштовно виводити кошти по Ай-бану? Буду вдячний за відповіді!
Спасибо. А на момент открытия карты через Дию у вас были действующие счета в К.Днепре? Возможно приложение не даёт открыть Дия-карту первой и необходимо чтобы в банке уже были другие действующие карты или счета? И ещё, как там с финмоном, не было проблем с заходом/выходом денег??
Как я уже сказал, были зелёные дебетки в трёх валютах. Суммы пока приходили небольшие, поэтому по поводу финмона ничего не могу сказать.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 січ, 2026 22:13
Спасибо за ответы. Я не хочу открывать там никаких карт кроме Дия, так как там довольно существенная плата за неактивные счета, а закрыть их можно только посетив отделение которого у нас в Кропивницком нет))
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 січ, 2026 22:33
asti написав:там довольно существенная плата за неактивные счета
Ноль, если на счету ноль? Стесняюсь спросить сколько должен в месяц доплачивать банк, чтобы эта плата считалась не существенной.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
3