|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 26 тра, 2026 19:57
VASH написав: Тому, м’яко кажучи, дивує дискусія у гілці Привату!!!, яку розгорнули Ой+, angra та won – скільки та як можна заробити на КЛ - ОВДП. Цікаво чим вони керуються? Що знають як? Бачу таким і введення Приватом комісії 0.5% не достатня, треба ще зняти обмеження у 50грн. Хай вже виходять зразу з такою пропозицією
Тобто один мій пост де я порахував скільки вийшло за два місяці по Соледару (і це за свої, 67 днів за КЛ ніяк не вийде) це для вас є дискусія. А от прочитавши ваш пост багато хто пішов на приват подивитись що ж там за така неймовірна дискусія, і були розчаровані бо ніякої дискусії там не виявили а тільки факти які всім давно відомі.
-
angra
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2026 10:11
вискочила помилка при створенні дія.підпис
код документа не збігається з даними, отриманими в чипі. зверніться до ДМС для його перевипуску.
це рілі так чи можна полікувати без перевипуску? чат підтримка дії каже що проблему знають та прац над нею. знаю я цих працунів.
ЗІ і де можна перевірити чи дійсно дані в чіпі і текстовий код не збігаються
-
tester3373
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2026 11:26
tester3373 написав:вискочила помилка при створенні дія.підпис код документа не збігається з даними, отриманими в чипі. зверніться до ДМС для його перевипуску. це рілі так чи можна полікувати без перевипуску? чат підтримка дії каже що проблему знають та прац над нею. знаю я цих працунів. ЗІ і де можна перевірити чи дійсно дані в чіпі і текстовий код не збігаються
Пробуйте ещё.У меня раза с двадцатого получилось через несколько дней.Глюк Дии.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2026 14:20
Товариство. Хто знає у Приваті достроково можна продавати та де можна подивитися котирування ОВДП? 200 грн. за інформаційні виписки перед проведенням операції завжди знімається?
-
edgar_po
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 тра, 2026 14:45
edgar_po написав:Товариство. Хто знає у Приваті достроково можна продавати та де можна подивитися котирування ОВДП? 200 грн. за інформаційні виписки перед проведенням операції завжди знімається?
Можна. Прям всередині куплених паперів у розділі "портфель". Якщо замовляти інформ.виписку вручну - знімається. Але при купівлі-продажі наче ж виписка формується автоматично і безкоштовно по проведеній операції.
-
won
-
-
- Подякував: 369 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2026 19:29
В Дії появилась к-ть облігацій, що наявна у брокера. Могли би і по користувачу краще зводити дані.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 1182 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
5
Додано: Сер 27 тра, 2026 21:06
Ой+ написав:В Дії появилась к-ть облігацій, що наявна у брокера. Могли би і по користувачу краще зводити дані.
Вони обов'язково виконають Ваше побажання. Лише за 0.2% 
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-