Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
цвях написав:Добрий. Хто купляв овдп у ощадбанку? Це взагалі можливо?
Так, процедура через відділення, але все працює.
Купити можна але є один нюанс (я купляв $ можливо по гривневим інакше) вони ніразу не задовольнили повністю мою заявку. Завжди закривали десь 50 максимум 70%
цвях написав:Добрий. Хто купляв овдп у ощадбанку? Це взагалі можливо?
Так, процедура через відділення, але все працює.
Купити можна але є один нюанс (я купляв $ можливо по гривневим інакше) вони ніразу не задовольнили повністю мою заявку. Завжди закривали десь 50 максимум 70%
Це питання до мінфіну, не брокера-посередника(ощада).
Купити можна але є один нюанс (я купляв $ можливо по гривневим інакше) вони ніразу не задовольнили повністю мою заявку. Завжди закривали десь 50 максимум 70%[/quote]Це питання до мінфіну, не брокера-посередника(ощада).[/quote] Не знаю не знаю Укргаз завжди закривав на 100% без питань
ihorsic написав:Не знаю не знаю Укргаз завжди закривав на 100% без питань
Та ладна. Уж кто кто а газмяс в прошлом году бокопорил частенько. Помню как то даже всего 10% от заявок удовлетвлрил - типа "не шмогли мы - не угадали с ценой"
iurii44 написав:Что случилось с таблицой mustbe ? Открывается только за 28.05.26 Это только у меня или так у всех ?
Не, у меня разнообразнее работает. За 28.05.26 только Сенс. ПУМБ и УкрЭксим за 01.05.26 (по крайней мере так написано). ICU за 27.03.26. Кинто и Приват за сегодня. Или мы не про ?