Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
greenozon написав:банківський рахунок - той, що ви вказували в анкеті
а можно и несколько счетов указать и выводить на каждый, чтобы не возбуждать финмон одной суммой
в самій площадці ICU Trade такої можливості немає (додавати чи змінвати власні рахунки)
В анкеті, яку я заповнював було поле під 1 рахунок при його заміні старий прсто мінявся на новий
чи я щось упускаю
2) фінмон може блоканути гроші при виході великої суми із банку, але в мене ще жодного разу не було кейсів, коли просили пояснення на вхідну суму ззовні (звісно більшу від ліміту фінмона). Мова власне про СЕП
greenozon написав:банківський рахунок - той, що ви вказували в анкеті
а можно и несколько счетов указать и выводить на каждый, чтобы не возбуждать финмон одной суммой
в самій площадці ICU Trade такої можливості немає (додавати чи змінвати власні рахунки)
В анкеті, яку я заповнював було поле під 1 рахунок при його заміні старий прсто мінявся на новий
чи я щось упускаю
2) фінмон може блоканути гроші при виході великої суми із банку, але в мене ще жодного разу не було кейсів, коли просили пояснення на вхідну суму ззовні (звісно більшу від ліміту фінмона)
Я донес им еще реквизиты, и теперь на платформе в выпадающем списке несколько счетов - все, которые давал.
greenozon написав:2) фінмон може блоканути гроші при виході великої суми із банку, але в мене ще жодного разу не було кейсів, коли просили пояснення на вхідну суму ззовні (звісно більшу від ліміту фінмона). Мова власне про СЕП
у меня когда-то давно алла блоканула погашение. Как сейчас ситуация, не знаю. К сожалению, не все банки принимают финмон отправителя