Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
спробую дізнатись по вашому запитанню на днях через свого менеджера
попитався - нічого екстра секретного, а саме відповідь була така --- всі виплати по державним облігаціям здійснюються в звичайному режимі. По XS1902171757 очікуємо купон з дня на день (по зовнішніх облігаціях гроші приходять із запізненням у зв'язку із їх виплатою не напряму від НБУ до депозитарної установи, а через іноземний депозитарій). Клієнти власники даних облігацій мають отримати відповідний емейл із формою розпорядження для одержання купону.
mann написав:допустим,купил я военные облигации. 6 мес. И сижу жду пока пройдуь эти 6 мес. Потом иду туда,где покупал облигации и забираю проценты и тело? Правильно?
А как у Вас в кабинете видны полученные купонные выплаты? У меня видны только бумаги и деньги на ИС. Сумму по купонам я вижу только в выписке от ФФ. А выписок уже давно не было. Недели три, так точно.
попитався - нічого екстра секретного, а саме відповідь була така --- всі виплати по державним облігаціям здійснюються в звичайному режимі. По XS1902171757 очікуємо купон з дня на день (по зовнішніх облігаціях гроші приходять із запізненням у зв'язку із їх виплатою не напряму від НБУ до депозитарної установи, а через іноземний депозитарій). Клієнти власники даних облігацій мають отримати відповідний емейл із формою розпорядження для одержання купону.
Спасибо большое за информацию! Ждём и пытаемся не волноваться! Все буде Україна!
Спасибо большое за информацию! Ждём и пытаемся не волноваться! Все буде Україна!
Пришло? И где можно узнать государство выплатило ли?
Востаннє редагувалось asin в Сер 04 тра, 2022 19:17, всього редагувалось 1 раз.
всем привет, киньте плиз ссылку на валютные облигации и где их можно прикупить.... П.С, - я так понимаю - нужно валюту на счет загнать? Какой-то банк продает валютные?
greenback1996 написав:всем привет, киньте плиз ссылку на валютные облигации и где их можно прикупить.... П.С, - я так понимаю - нужно валюту на счет загнать? Какой-то банк продает валютные?
Достеменно поки відомо про продаж з комісіями у Прихваті. Ще писали, що номінально продають москалі, але на практиці доступних для покупки немає. Продаж лише за валюту.