это разные разницы

Если у Вас условные 100т.грн которые Вы хотите разместить на депозите в украинском банке, то военные облигации это выгодно, потому что при практически тех же рисках дают значительно

|
|
![]() это разные разницы ![]() Если у Вас условные 100т.грн которые Вы хотите разместить на депозите в украинском банке, то военные облигации это выгодно, потому что при практически тех же рисках дают значительно ![]() ![]()
Приобрёл через ФФ пакет евробондов XS6528 и XS1957. Не подскажите, производятся сейчас по ним купонеые выплаты или всё заморожено? С Фридом Финанс в Харькове связаться не могу.
![]() в ФФ є багато різних виплат, наприклад сьогодні я замовив вивід купону по а-ля продукту ФФ (нараховують щомісяця), зазвичай до 3х дні доходить на банк. рахунок на початку війни була затримка пару тижнів, потім устаканилось це по гривневому рахунку в Україні, а у вас який кейс? ![]() У меня евробонды с полугодовыми купонами. А валюта из ФФ сейчас выводится?
![]() ![]() скажу відверто, я цей "продукт" взяв давно і зовсім із іншою метою... розкриваю карти (зараз це не дуже актуально, але після війни може стати в нагоді) отже, я до ФФ дуже довго приглядався і так і сяк, але врешті решт рішився і став клієнтом і зразу купив пару облігацій цих їх продуктів, в гривні на той момент коли я їх брав 8.5% по продукту було дуже смішні (справжні бумаги були десь 14-16%) але, наявність цього продукту в себе в портфелі ФФ надавала дуже цікаву і потрібну перевагу - коли ти володієш таким активом, то ФФ не бере в тебе платню за зберігання акцій (укр. фондовий ринок, не зарубіжний! - це зовсім інша і ніяк не пов'язана тема!) далі, ФФ має й іншу беззаперечну перевагу перед будь-яким іншим брокером - він надає тобі торгову площадку (трейдернет) для самостійної покупки акцій (укр. фонда) із біржі УБ. до сих пір такого окрім них більше ніхто не зробив... я вже почав собі купувати потрошки укр. акцій (дуже неліквідний товар, але була віра в укр. продукт і в майбутнє нашої держави) зараз на жаль то все на великому стоп-крані і можна лише дивитись на заморожені цифри.. проте, через той же трейдернет від ФФ я самотужки виводжу купони щомісяця із цього так званого продукту ФФ. такі ось справи... надіюсь комусь буде в пригоді ця інформація ![]() Спасибо! Буду ждать информации! В марте купоны были зачислены, но как их вывести - не могу узнать. Следующие купоны дб 1-го мая. Будут-не будут- хотелось бы знать. Ситуация,понятно, в стране тяжёлая, но хотелось бы хоть знать положение дел. Влупил в это дело три квартиры! ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|