Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 528529530531532 ... 881>
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 20:08

сьогодні після 14 00 був дуже великий вибір валютних бумаг в Сенсі
видно хтось продавав
greenozon

Подякував: 559 раз.
Подякували: 1739 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:12

Просто залишу тут - Сенс це капець
Якщо у вас облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад ))))
Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів :D :D :D вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу
На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише :D
Це на голову не налазить Це що, "вредительство" по відношенні до війскових облігацій?
ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема :mrgreen:
kkg

Подякував: 63 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:16

Re: Ринок ОВДП

А в ICU такий же підхід, чи там інакше?
Хто стикався?
ПС Виходить, що навіть через Дію треба купляти в різних брокерів
Бо в Сенсі зразу перевірили, скільки в них лежить і тоді почали чіплятися
Відчуваю, що проблеми з облігаціями будуть наростати
В депозитах обіцяли ФГВ 600 тис після війни, це теж більше 400, але там ніхто не моніторить Поки що? :roll:
Востаннє редагувалось kkg в П'ят 13 жов, 2023 10:38, всього редагувалось 1 раз.
kkg

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:33

kkg написав:Просто залишу тут - Сенс це капець
Якщо у вас облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад ))))
Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів :D :D :D вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу
На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише :D
Це на голову не налазить Це що, "вредительство" по відношенні до війскових облігацій?
ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема :mrgreen:

Не может быть чтобы финмониторинг не пропускал средства на облигации и при этом пропускал на депозит. Это кто-то так пытается выполнить план по депозитам. Позвоните в поддержку.
ramaz

Подякував: 129 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:34

Якщо у вас облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує

Всё верно. Сама по себе покупка обязательного финмона не требует. Внос налички в кассу выше порога - требует. Сенс не капец, а лапочка: он по моему опыту просит самый минимум. В отличие, например, от Аккорда, где финмон нужно проходить и при покупке облигаций (порог, правда, при этом уже на миллионы).

kkg написав:Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад

Сенс принимает справки 15тилетней давности? :shock: Щось у лiсi здохло. Раньше было максимум 10. Причём это был ещё самый мягкий банк в плане мониторинга. Так-то Аккорд требует не старше пяти лет, Приват не старше двух

kkg написав:Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу
На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише

Что тут интересного-то? Такие правила финмона уже лет так дцать и столько же лет об этом народ ноет на, например, валютной ветке. Все доходы считаются в гривне. И если банк будет проверять как-то иначе, то НБУ его крепко оштрафует.

kkg написав:ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема :mrgreen:

Не верю. Единовременный занос в кассу больше 400к грн по-любому должен затриггерить финмон.
moveton

Подякував: 60 раз.
Подякували: 685 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:43

moveton написав:
Якщо у вас облігацій більше 400 тис, то фіг ви купите валютну, фінмоніторинг банку не пропустить. І їм пофіг на те, що військові не потребують перевірки, бо вам потрібно внести доллар, а тут вже банк керує

Всё верно. Сама по себе покупка обязательного финмона не требует. Внос налички в кассу выше порога - требует. Сенс не капец, а лапочка: он по моему опыту просит самый минимум. В отличие, например, от Аккорда, где финмон нужно проходить и при покупке облигаций (порог, правда, при этом уже на миллионы).

kkg написав:Потрібне підтвердження, скільки ви заробили за життя на роботі або щось інше Те, що був на заробітках за кордоном, не канає, подай справку, скільки ти там заробив Ага, 15 років назад

Сенс принимает справки 15тилетней давности? :shock: Щось у лiсi здохло. Раньше было максимум 10. Причём это был ещё самый мягкий банк в плане мониторинга. Так-то Аккорд требует не старше пяти лет, Приват не старше двух

kkg написав:Але саме цікаве далі (заввідділенням пояснила мені), ---там, тарарам, звук барабанів вашу зарплату за всі роки будуть рахувати по нинішньому курсу
На резонну відповідь, я ж купляв по 8 і 25 - не колише

Что тут интересного-то? Такие правила финмона уже лет так дцать и столько же лет об этом народ ноет на, например, валютной ветке. Все доходы считаются в гривне. И если банк будет проверять как-то иначе, то НБУ его крепко оштрафует.

kkg написав:ПС Довго вмовляли покласти на депозит, тут ніяких запитань нема :mrgreen:

Не верю. Единовременный занос в кассу больше 400к грн по-любому должен затриггерить финмон.

Ну, не знаю, на валютні депо ніколи ніхто нічого не перевіряв
А при такому рахуванні доллара по сьгоднішньому курсу пройти тест фінмоніторингу не реально При зарплаті 500 баксів (4000 грн) зараз це скільки? Та навіть 3 роки назад і зараз Цирк на дроті
Ще раз переконався, що накраща банка для доларів - трьохлітрова :mrgreen:

"Не верю. Единовременный занос в кассу больше 400к грн по-любому должен затриггерить финмон."
Мені пропонували і вмовляли
Тут в чому прикол, гроші за облігації в банку не затримцються, а депо іде в банк
Так мені пояснила завідуюча
kkg

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 10:54

kkg написав:А в ICU такий же підхід, чи там інакше?
Хто стикався?
В депозитах обіцяли ФГВ 600 тис після війни, це теж більше 400, але там ніхто не моніторить Поки що? :roll:

Там ще жорсткій фінмон. Навіть при купівлі гривневих ОВДП запросили довідки про доходи (не залежно від суми). При апелюванні, що держава наче дозволяє без "довідок" купувати військові ОВДП до 400тис., мені відповіли - "за умови купівлі через Дію, будь ласка", а якщо заводите кошти в їх "кабінет інвестора", то тільки через надання довідок про доходи/сплачені податки. Такий був досвід. Валютні у них не купував.
Sergo

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 11:00

Sergo написав:
  kkg написав:А в ICU такий же підхід, чи там інакше?
Хто стикався?

Там ще жорсткій фінмон. Навіть при купівлі гривневих ОВДП запросили довідки про доходи (не залежно від суми). При апелюванні, що держава наче дозволяє без "довідок" купувати військові ОВДП до 400тис., мені відповіли - "за умови купівлі через Дію, будь ласка", а якщо заводите кошти в їх "кабінет інвестора", то тільки через надання довідок про доходи/сплачені податки. Такий був досвід. Валютні у них не купував.

Дякую
Буду обходити цю контору
Я купляв в них через Дію 3 облігації, дуже довго оформляли
kkg

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 11:10

kkg написав:"Не верю. Единовременный занос в кассу больше 400к грн по-любому должен затриггерить финмон."
Мені пропонували і вмовляли
Тут в чому прикол, гроші за облігації в банку не затримцються, а депо іде в банк
Так мені пояснила завідуюча

То, что по этой причине отделение заинтересовано в открытии депо и поэтому вешает на уши любую лапшу - это очевидно. Прикол тут в другом: НБУ постановил строго обратное. Т.е. как раз с целью покупки военных ОВГЗ банк наличку принять может и без справок. Но не обязан! А на депо... Судя по постановлению, тоже может. Вот только возврат этого депо уже будет только на донат ВСУ или покупку военных ОВГЗ (и ХЗ что потом можно делать с деньгами от их погашения). Но про это занесшему бабло уже можно говорить не сейчас.
moveton

Подякував: 60 раз.
Подякували: 685 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 12:22

Як по мені, з депо простіше
Можна занести доллар чи гривню частинами, на різні строки, в різні дні, різні банки
Облігаціі висвічуютьсі всі в одному вікні
Я хотів частинами поповнити рахунок, мені сказали, безтолку
А де ще можна купувати доларові військові облвгаціі з мінімальними витратами?
Ну щоб розкидати по різним банкам
kkg

Профіль

#<1 ... 528529530531532 ... 881>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей