Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 529530531532533 ... 881>
Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 13:50

kkg треба було подавати нульову декларацію.
Якщо працювали на заробітках то треба було подавати декларацію про майновий стан(фіз. особи), ви мали сплачувати пдфо закордоном, це був би іноземний дохід, долучали би довідку з місцевої податкової і вам би за 0% податку зараховували гроші в декларацію Українську. Знаю що вам вже не актуально, але якщо було 15 років тому (і не брешете) і маєте родичів/дітей то розкажіть їм як правильно.

У мене у друга батьки закордоном працюють як заробітчани, їм місцевий роботодавець дає довідку з податкової де видно що з їх зарплати були сплачені податки в країні їх перебування (для того щоб подали декларацію у нас).

Вам лише купити нерухомість/машину, і потім її продати знову щоб був документ про походження грошей. Або розкидати по банкам/брокерам до 400к щоб фін. мону не було, але це не зручно і все одно є ризик що банк/дилер/брокер запитає документи.
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 15:06

Adj Припустимо, я продав нерухомість за 30 тис доларів при курсі 8, договір звичайно в гривні Тоді це було 240тис, а тепер фінмонітор порахує по курсу Нбу І вийде вже трохи більше 6 тис І так само із зарплатою 4000 грн було 500 доларів, а тепер вам скажуть, що за рік ви заробили 1300 доларів Доказуйте, що ви не верблюд, ім плювати
Ось що мене найбільше обурює
На рахунок заробітчан
То тепер все гарно і чинно, а 15 років назад (та навіть 5) я б подивився на вас, якби ви попросили роботодавця про довідку😂
Ви мабудь дуже далекі від цього, туристом іздили за кордон, тому не треба таких порад
kkg

Подякував: 63 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 17:12

kkg написав:Adj Припустимо, я продав нерухомість за 30 тис доларів при курсі 8, договір звичайно в гривні Тоді це було 240тис, а тепер фінмонітор порахує по курсу Нбу І вийде вже трохи більше 6 тис І так само із зарплатою 4000 грн було 500 доларів, а тепер вам скажуть, що за рік ви заробили 1300 доларів Доказуйте, що ви не верблюд, ім плювати
Ось що мене найбільше обурює
На рахунок заробітчан
То тепер все гарно і чинно, а 15 років назад (та навіть 5) я б подивився на вас, якби ви попросили роботодавця про довідку😂
Ви мабудь дуже далекі від цього, туристом іздили за кордон, тому не треба таких порад

Ви хіба що закордоном теж нелегально робили, бо якщо легально то навіть зараз можна спробувати зробити запит в ту податкову і взяти необхідні документи і показати банку.

Але якщо нелегально працювали то взагалі які питання? Треба було нульову декларацію подавати, її не просто так вводили, далі ще більше будуть гайки закручувати, але попереджали ж.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 18:48

kkg написав:Я хотів частинами поповнити рахунок, мені сказали, безтолку

як це "без толку" буде виглядати?
ви заходите в касу, даєте 100К і кажете зарахувати на рахунок - а касир відмовляється?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 19:12

mephala написав:
  kkg написав:Я хотів частинами поповнити рахунок, мені сказали, безтолку

як це "без толку" буде виглядати?
ви заходите в касу, даєте 100К і кажете зарахувати на рахунок - а касир відмовляється?

Це так, що після певної суми банк все одно запитає документи, а їх нема. Відповідно менеджер може одразу сказала людині щоб не витрачала свій і їх час.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 20:15

Постає питання, а може ну його, ті банки
В один прекрасний момент заблокують рахунок і все
По ІНН легко вичислити всі рахкнки
А як в нашій краіні судитися, чули мабудь усі
Долар і банку
Трьохлітрову😀
kkg

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 20:21

kkg написав:Постає питання, а може ну його, ті банки
В один прекрасний момент заблокують рахунок і все
По ІНН легко вичислити всі рахкнки
А як в нашій краіні судитися, чули мабудь усі
Долар і банку
Трьохлітрову😀

В один прекрасный момент может прозвучать и "сдавайте валюту", описанный в М&М. Такое. В трёхлитровую банку можно складывать, но правительство уже который год обещает, что потратить на что-то крупное будет сложно. Но это всё здесь оффтопик. Предлагаю переместиться в Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17) Там как раз застой. Видимо, с финомоном всё таки у всех хорошо.
moveton

Подякував: 60 раз.
Подякували: 685 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 20:53

moveton написав:В один прекрасный момент может прозвучать и "сдавайте валюту", описанный в М&М. Такое. В трёхлитровую банку можно складывать, но правительство уже который год обещает, что потратить на что-то крупное будет сложно.

Не бачу проблем, долари продаються і на них купляєте, що потрібно
Справку про зарплату за 5-10 років і вуаля Гривня то є гривня
Вам же ніхто не буде рахувати, що в 2012 при зарплаті 50 тис в рік ви заробили всього 1300 доларів :mrgreen:
ПС А здавати валюту нехай попросять Князева з Лещенком :D
kkg

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 21:22

kkg написав:
  moveton написав:В один прекрасный момент может прозвучать и "сдавайте валюту", описанный в М&М. Такое. В трёхлитровую банку можно складывать, но правительство уже который год обещает, что потратить на что-то крупное будет сложно.

Вам же ніхто не буде рахувати, що в 2012 при зарплаті 50 тис в рік ви заробили всього 1300 доларів :mrgreen:

Якщо не скористались нульовою декларацією, а дуже хочеться то може є сенс звернутись до юриста хай би допоміг? Можливо є родичі, дружина і якось можна використати їх ліміт через "подарунки", або ще щось, 30к це не велика сума, думаю легко відбілити. Це хіба що взагалі нулі десятиліттями звітувались (але тоді що ви хочете, там де раніше заробляли туди і вкладайте зараз).
adj

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 21:33

adj написав:
  kkg написав:

Якщо не скористались нульовою декларацією, а дуже хочеться то може є сенс звернутись до юриста хай би допоміг? Можливо є родичі, дружина і якось можна використати їх ліміт через "подарунки", або ще щось, 30к це не велика сума, думаю легко відбілити. Це хіба що взагалі нулі десятиліттями звітувались (але тоді що ви хочете, там де раніше заробляли туди і вкладайте зараз).

Слухайте, мені це не потрібно
Я не збираюсь нічого нікому доказувати, щось відбілювати
Якщо ви зробили якусь декларацію, то вам мабудь це було потрібно
Більшості воно і не всралося щось таке робити
kkg

Профіль

#<1 ... 529530531532533 ... 881>
Форум:
+ Додати
    тему