Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
asti написав:насколько там большой спред покупка/продажа?
величина досить динамічна і залежить від дій клієнтів. Тому спред маленький тільки поки курс гривні стабільний.
ИМХО зависит не от стабильности гривны а именно от действий клиентов. а вот действия клиентов могут зависить как от стабильности гривны так и от других факторов. если система обнаружит дисбаланс покупки/продажи то спред конский сразу выставят.
ICU та ще контора ))) Зарахувати гроші на рахунок той ще квест Просто капець Спочатку тобі кажуть, що переказ по реквізитам буде день в день, а не завтра, як через портмоне Добре Заповнюєш всі реквізити в банківському шаблоні на переказ, попередньо скопіювавши всі дані в ICU Відправляєш, чекаєш, грошей нема Сесія закінчилась, сьогодні ти вже не купиш ОВДП Ввечері, після робочого дня, тобі повідомляють, що в призначенні платежу не все влізло, потрібно відсилати листа на підтвердження Ну а я тут до чого, скоротіть там, в банківському шаблоні я ж змінити рядки не можу Зранку починається все по новій, але завіряють, що до відкриття сесіі гроші будуть на рахунку Ага, якраз Для тих, хто не стикався з ICU - у них можна купити ОВДП лише пвд час банківськоі сесіі, тобто з 11.30 до 16.30 Мабудь, це перший і останній раз, жалію, що я звязався з цією конторою
2) десь один раз проскакувала інфа від ICU що якщо заводити гроші до 10:00 то гроші мають зайти день в день в 90% це дійсно так, але інколи гроші заходять (як назло) за пару хвилин після закінчення торгової сесії)
я до сих пір не зрозумів невже вони руками зараховують ??? бо якщо це робот (програма) то мало б набагато чіткіше і зрозуміліше працювати
Мені різні цифри говорили, і до 11,і до 12 години І всі били копитами в груди, що точно в цей день 😀 Про ТГ канал в курсі, але він дуже криворукий, інформаціі там Сесія відкрита Сесія закрита Причому раніше 12 чомусь нічого нема в додатку, купити не можна Сенс набагато кращий, хоч вночі купляй, але ліміти...😝
adj написав:Вивід теж завжди на наступний день. Таке ніби вручну все перепровіряють.
Не всегда. Крайний раз ИКУ провели вывод со счета в день подачи заявки - я тогда чуть со стула не упал, когда пришел пуш от банка-получателя о зачислении денег, которые я ждал только завтра
greenozon написав:завів лімон, виводити будеш 5 місяців
2 дня
Ліміт на проведення операцій за допомогою Sense SuperApp та My Sense Bank: Перекази за номером рахунку IBAN на рахунки, відкриті в інших банках України (у т.ч. на благодійність): - за одну операцію — 150 000 грн (раніше — 50 000 грн); - за день — 500 000 грн (раніше — 150 000 грн); - за місяць — 5 000 000 грн (раніше — 200 000 грн).